dnScoop ujar dnScoop.com ora ana regane apa-apa

Harun negesake manawa dnScoop.com, kaya mesin evaluasi liyane, ora ana regane.

Aja percaya karo dheweke? Takon wae dnScoop pinten dnScoop.com regane… Ironis, dheweke setuju:

dnScoop

Mbok mung aku, nanging aku bakal ngilangi kode kanggo ujar yen regane $ 500k.

5 Komentar

  1. 1

    Aku entuk tendhangan saka situs sing regane. Dina iki, aku ora mikir jeneng domain pancen bisa menehi nilai ing sawijining situs.

  2. 2

    Cukup menarik, aku menyang dnscoop, lan situsku regane $ 64,480 miturut dheweke. Yen aku njupuk nomer kasebut lan dibagi karo penghasilan situs, kira-kira apa sing bakal dakkirim ing 2.5 taun yen kahanan saiki (sing dakkarepake bakal terus ditambah). Nanging tebak sing apik sing mbantu sampeyan ngevaluasi situs kanthi luwih apik. Ana sing tuku ??? 😉

  3. 3
  4. 4

    Nanging sampeyan kudu ujar manawa regane asring keren. Kaya aku sangsi manawa ana wong sing menehi $ 20K kanggo situsku, nanging jarene regane regane akeh.

    Cenderung menehi nilai sing luwih dhuwur tinimbang layanan liyane.

  5. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.