Napa Perusahaan Sampeyan kudu mbayar DNS sing dikelola?

Manajemen DNS

Nalika sampeyan ngatur registrasi domain ing registrar domain, ora mesthi ide sing apik kanggo ngatur ing endi lan kepiye domain sampeyan ngrampungake kabeh entri DNS liyane kanggo ngrampungake email, subdomain, host, lsp. Bisnis utama registrar domain sampeyan yaiku sade domain, ora mesthekake manawa domain sampeyan bisa ngatasi kanthi cepet, gampang dikelola, lan duwe internal redundansi.

Apa Manajemen DNS?

Manajemen DNS minangka platform sing ngontrol klompok server Jeneng Domain. Data DNS biasane disebarake ing pirang-pirang server fisik.

Kepiye cara DNS?

Ayo menehi conto konfigurasi situsku dhewe.

  • Pangguna njaluk martech.zone ing browser. Panjaluk kasebut pindhah menyang server DNS sing nyedhiyakake dalan menyang panjaluk http sing dikelola… ing server jeneng. Banjur jeneng server dijaluk takon lan host situsku diwenehake nggunakake rekaman A utawa CNAME. Banjur panjaluk digawe kanggo host situsku lan dalan diwenehake maneh sing wis dirampungake menyang browser.
  • Panganggo email martech.zone ing browser. Panjaluk kasebut mlebu menyang server DNS sing nyedhiyakake dalan menyang panjaluk surat kasebut dijaga… ing server jeneng. Banjur server jeneng ditakokake lan panyedhiya hosting email diwenehake kanthi nggunakake data MX. Banjur email dikirim menyang perusahaan hosting email lan diterusake kanthi bener menyang kothak mlebu.

Ana sawetara aspek kritis Manajemen DNS sing bisa nggawe utawa ngrusak organisasi sing platform iki mbantu sampeyan ngrampungake:

  1. kacepetan - Kanthi cepet infrastruktur DNS sampeyan, luwih cepet panjaluk bisa diterusake lan dirampungake. Nggunakake platform manajemen DNS premium bisa mbantu prilaku pangguna lan visibilitas mesin telusuran.
  2. Manajemen - Sampeyan bisa uga sok dong mirsani yen nganyari update DNS ing registrar domain, sampeyan bakal entuk respons standar yen pangowahan bisa mbutuhake wektu nganti pirang-pirang jam. Pangowahan platform Manajemen DNS sejatine nyata-nyata. Asile, sampeyan bisa nyuda resiko apa wae ing organisasi kanthi ngenteni ngrampungake setelan DNS sing dianyari.
  3. Redundancy - Kepiye yen DNS registrar domain gagal? Sanajan iki ora umum, kedadeyan karo sawetara serangan DNS global. Umume platform manajemen DNS duwe kapabilitas failover DNS sing berlebihan sing bisa njaga operasi kritis lan aktif nalika ana gangguan.

ClouDNS: Hosting DNS Cepet, Gratis, Aman

ClouDNS minangka pimpinan industri iki, nyedhiyakake Hosting DNS kanthi cepet lan aman. Dheweke nawakake akeh layanan DNS sing diwiwiti karo akun hosting DNS gratis kabeh liwat server DNS pribadi kanggo organisasi sampeyan:

  • DNS Dinamis - Dynamic DNS minangka layanan DNS, sing nyedhiyakake pilihan kanggo ngganti alamat IP siji utawa pirang-pirang data DNS kanthi otomatis nalika alamat IP piranti sampeyan diganti kanthi dinamis dening panyedhiya internet.
  • DNS sekunder - DNS Sekunder nyedhiyakake cara kanggo nyebarke lalu lintas DNS kanggo jeneng domain menyang loro utawa luwih panyedhiya DNS kanggo uptime lan kaluwihan sing paling apik kanthi cara sing gampang lan grapyak banget. Sampeyan bisa ngatur cathetan DNS jeneng domain mung ing siji (DNS Utama) lan panyedhiya nomer loro nggunakake teknologi DNS Menengah bisa dianyari lan disinkronake kanthi otomatis.
  • DNS kuwalik - Layanan DNS mbalikke sing diwenehake dening ClouDNS minangka layanan DNS Premium kanggo pamilik lan operator jaringan IP lan ora kalebu ing rencana Gratis. Hosting Reverse DNS minangka layanan kelas bisnis lan ndhukung zona IPv4 lan IPv6 Reverse DNS.
  • DNSSEC - DNSSEC minangka fitur saka Sistem Jeneng Domain (DNS) sing ngotentikasi tanggapan tumrap dhaptar jeneng domain. Ngalangi para panyerang supaya ora ngapusi utawa ngracun tanggepan panjaluk DNS. Teknologi DNS ora dirancang kanthi pikiran. Salah sawijining conto serangan infrastruktur DNS yaiku spoofing DNS. Yen panyerang mbajak cache resolver DNS, nyebabake pangguna sing ngunjungi situs web nampa alamat IP sing salah lan ndeleng situs jahat sing diserang tinimbang sing dienggo.
  • Gagal DNS - Layanan Gagal DNS Gratis saka ClouDNS sing njaga situs lan layanan web online yen ana gangguan sistem utawa jaringan. Kanthi DNS Failover sampeyan uga bisa migrasi lalu lintas antarane sambungan jaringan sing keluwih.
  • Ngatur DNS - DNS sing dikelola minangka layanan sing dikelola kanthi lengkap dening perusahaan hosting DNS profesional. Panyedhiya DNS sing Diatur ngidini pangguna ngatur lalu lintas DNS kanthi nggunakake panel kontrol adhedhasar web.
  • Anycast DNS - Anycast DNS minangka konsep sing gampang - sampeyan bisa tekan tujuan sing ngetutake macem-macem dalan. Tinimbang kabeh lalu lintas mudhun ing sawijining rute, Anycast DNS nggunakake macem-macem lokasi sing nampa pitakon menyang jaringan, nanging ing macem-macem lokasi geografis. Tujuane ing kene yaiku supaya jaringan bisa nemokake dalan paling cedhak kanggo pangguna menyang server DNS tartamtu.
  • DNS Perusahaan - Jaringan Enterprise DNS ClouDNS dirancang kanggo ngolah jutaan pitakon saben detik. Model rega kasebut ora adhedhasar tagihan query. Sampeyan ora bakal dikenani tagihan kanggo pucuk lan jeneng domain ora bakal mandheg digunakake, amarga watesan pitakon DNS. Sampeyan ora bakal tagihan kanggo jinis banjir query DNS.
  • Sertifikat SSL - Sertifikat SSL nglindhungi data pribadi pelanggan kalebu sandhi, kertu kredit, lan informasi identitas. Entuk sertifikat SSL minangka cara paling gampang kanggo nambah kapercayan pelanggan ing bisnis online.
  • Server DNS pribadi - Server DNS pribadi minangka server DNS label putih. Yen sampeyan entuk server DNS Pribadi, server bakal disambung karo jaringan lan antarmuka web. Server bakal dikelola lan didhukung dening administrator sistem lan sampeyan bakal bisa ngatur kabeh domain liwat antarmuka web ClouDNS.

ClouDNS minangka panyedhiya DNS sing dikelola wiwit taun 2010. Misi kasebut yaiku nyedhiyakake layanan DNS paling apik ing planet iki. Dheweke terus-terusan nganyarke lan nggedhekake jaringan kanggo ngluwihi standar industri lan nggawe pelanggan ROI paling dhuwur. Infrastruktur DNS Anycast kalebu 29 pusat data sing beda-beda sing ana ing 19 negara ing 6 bawana.

Ora kakehan yen sampeyan bisa ngirit dhuwit lan nambah redhundhansi, kacepetan lan linuwih saka properti online - nanging pancen padha karo sing ditindakake. Cukup goleki Gangguan DNS lan deleng pirang-pirang perusahaan sing duwe masalah karo reliabilitas DNS.

Mlebu Kanggo Akun ClouDNS Gratis

Cathetan: Link sing diwenehake ing artikel iki yaiku tautan afiliasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.