D & B360 Nggawe Aliran Kerja CRM Kuat banget

db360

Dun & Bradstreet wis dadi standar data bisnis kualitas emas. Aku wis kerja lan mateni karo D & B luwih saka 20 taun. D & B duwe solusi adhedhasar awan, D & B360, sing nyedhiyakake akses online langsung menyang data D & B. D & B360 nggabung langsung karo CRM paling dhuwur kanggo nambah data pelanggan karo basis data Dun & Bradstreet saka luwih saka 200 yuta perusahaan ing saindenging jagad.

Ing D & B, kita ngerti manawa kualitas data sing kurang apik minangka salah sawijining tantangan utama ing kabeh implementasi CRM, sing nyebabake efisiensi penjualan luwih murah. D & B360 minangka entuk manfaat langsung saka pelanggan, kanthi ngatasi tantangan kualitas data iki. Kita wis ndeleng kualitas data nambah kanthi dramatis karo pelanggan sing nggunakake awal. Aku pribadi mikir manawa data kualitas dhuwur, kanthi ora dilebokake ing CRM minangka kabutuhan lan bakal dadi umum kaya CRM Sosial mbesuk. - Mike Sabin, SVP, Solusi Sales & Marketing ing D & B

Sampeyan saiki bisa nggabungake database informasi bisnis D & B lan alat data unik karo CRM kaya Microsoft Dinamika, SAP CRM, Oracle On Demand lan Siebel CRM?

Panelusuran Akun D & B360:
Panelusuran akun MD

D & B360 Microsoft Dynamics CRM Integrasi:
ROW Akun MSFT

D & B360 SAP CRM Integrasi:
SAP DB360

Tumrap minggu kepungkur Salesforce Data.com woro-woro, suite iki nggawe alat sing kuat kanggo profesional penjualan lan pemasaran, amarga ngilangi kesenjangan ing CRM lan mbantu mbukak kesempatan anyar, nyepetake siklus penjualan, entuk pangerten sing luwih apik babagan pelanggan lan nambah efektivitas penjualan.

Profesional sales lan marketing saiki bisa nggunakake kurang wektu ngatur data lan luwih akeh wektu nggarap prospek lan pelanggan sing regane dhuwur. Kapabilitas ngresiki data D & B uga bisa mbantu nambah akurasi nglaporake kanggo mesthekake yen sampeyan mbuwang wektu kanthi wicaksana.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.