Apa sing diarani DMARC? Kepiye DMARC Peperangan Email Phishing?

dmarc

Yen sampeyan ana ing industri pemasaran email, sampeyan bisa uga wis ngrungokake DMARC. DMARC tegese Otentikasi, Pelaporan lan Kesesuaian pesen adhedhasar Domain. Kanggo informasi tambahan, aku nyaranake Agari situs lan sing Kaca dokumentasi lan sumber daya DMARC ing topik.

Miturut para ahli ing 250ok, sponsor email, iki mupangate DMARC:

  • Standardisasi operasi lan interpretasi protokol otentikasi email sing kondhang lan akeh digunakake SPF lan DKIM.
  • Mbantu sampeyan ing implementasine lan penyebaran SPF lan DKIM ing kabeh stream mail sampeyan tanpa wedi kena pengaruh pangiriman.
  • Prentah ISP lan domain pribadi kanggo nglindhungi pangguna saka pangirim sing nggunakake merek lan konten sampeyan kanthi ora sah lan palsu.
  • Nimbulake para panampa ing saindenging jagad kanggo nggawe laporan standar industri (nanging pribadi lan mung kanggo mripatmu!) Babagan mail sing ditampa saka sampeyan.

250ok wis nambah Dashboard DMARC menyang Informan Reputasi, alat sing gampang digunakake sing dirancang kanggo mbantu validasi data SPF lan DKIM uga ngewangi transisi menyang DMARC.

Kita disponsori lan digawe infographic iki kanggo ngewangi para pemasar email supaya luwih ngerti masalah uga nilai nalika nggunakake spesifikasi DMARC. Matur suwun khusus kanggo kabeh tim DMARC sing mbantu ndidik lan nyedhiyakake data sing digunakake ing infographic!

Apa sing diarani DMARC

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.