Bocah Cobblers Ora Ana Sepatu

sepatu tukang sepatu

Wingi aku ketemu karo profesional pemasaran ing kutha iki. Rapat sing apik banget lan aku pancen ngurmati sawetara tanggapan angel sing ditampa babagan situs perusahaan. Cukup, aku wis nyiyapake situs kaca siji sing paling ala 6 wulan kepungkur lan ora bisa ngowahi.

Aku malah wis rampung nyambut gawe kanthi pambiyantu Mark Ballard ing situs anyar… disiram karo sawetara gambar iStockphoto perwakilan. Bakal dadi apik tenan - yen aku duwe wektu kanggo ngrampungake.
dknewmedia 3

Sejatine, aku ora yakin bakal tau duwe wektu kanggo ngrampungake. Dadi… Aku ngapusi lan nemokake tema hebat sing bisa dakgawe lan disesuaikan sajrone sawetara jam. Aku njaga aku nganti udakara jam 4 esuk esuk iki, nanging situs anyar iki gampang, miturut titik, lan menehi kabeh informasi sing dibutuhake wong liya babagan DK New Media ora.

Aku pancen nglanggar salah sawijining aturan desain - nggawe konten nganggo font putih ing latar mburi sing peteng. Sing nggawe luwih angel dicerna; Nanging, aku kabeh pengin ngerti babagan situs iki lan ora fokus karo retensi pengunjung. Situs siji kaca iki unik banget (priksa manawa navigasi lan klik liwat bagean layanan).

Bakal ana bagean mitra ing wektu sing cedhak amarga mayoritas strategi bisnisku. Ayo kula ngerti carane sampeyan seneng nganti saiki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.