Kantor Sampeyan, Alamat Sampeyan, Brand Sampeyan

kantor dknewmedia

Pungkasan musim panas aku miwiti bisnis kanthi full-time. Wis lelungan sing apik banget kanthi sawetara kesandhung nanging akeh banget sing menang. Minangka a bisnis enom, Aku kerja keras kanggo ngrampungake telung prekara:

  1. Jalanake enggo bareng kanthi ngirimake luwih gedhe, ngrampungake tepat waktu lan anggaran. Iki minangka tantangan gedhe, lan tantangan sing durung mesthi kita lakoni. Kanthi sithik sumber daya, nyepelekake siji proyek bisa duwe reaksi rantai mula kita luwih ngupayakake ngungkuli pangarepan.
  2. Nggunakke kesempatan kanggo tuwuh. Kita nolak sawetara gawean, nanging ora mandheg nggawe proyek gedhe. Kita bakal entuk sumber daya, bakal nemokake ahli… bakal ngrampungake. Aku ora pengin nampa gaweyan sing nggawe kita resiko - nanging aku pengin ngupayakake tugas sing nantang sumber daya kita. Iki minangka kunci kanggo kita tuwuh kanthi agresif lan nggawe iki nyata Bisnis.
  3. Apa kabeh sing bisa ditindakake kanggo nggawe merek minangka nyata bisnis sing bisa digoleki agensi lan klien liyane nalika golek keterlibatan strategis jangka panjang.

A nyata bisnis? Yen sampeyan ora yakin apa tegese, tegese bakal nggawe bisnis sing diakoni dening klien lan prospek sing bisa dipercaya. Aku ora pengin prospek prihatin supaya kita bisa nutup kanthi gampang sesuk lawang amarga aku nggarap ponsel lan kantor omahku.
pasar-suite-940.png

Dina iki, aku mlebu kontrak sewa setaun ing ruang kantor sing pertama. Ana ing 120 Market Street. Aku milih lokasine amarga sekitar Circle, alamat sing adhedhasar ing Indianapolis, lan tampilan lan rasane profesional. Aku pengin prospek lan klien bisa ngunjungi kita ing ruangan sing akeh ruangan (12 kamar konferensi, siji per lantai), duwe ruangan sing bisa tuwuh (suite bisa cocog karo 4 nganti 6) lan apik banget kanggo dideleng. Aku seneng karo ruang sing dipilih (kita ana ing Suite 940 wiwit tanggal 1 Mei).

Aku ora kudu ngandhani maneh babagan prospek aku nggarap omah lan langsung takon babagan pengabdian kanggo bisnis. Aku ora kudu nggunakake Greenwood (sanajan aku seneng kutha) ing pemasaran lan dokumen, saiki kita dadi bisnis ing Indianapolis.

Kita tekan kene kanggo jangka panjang, kita minangka bagean saka kutha, lan ngarep-arep bisa nambah bisnis ing papan iki sawetara taun. Kita bakal pesta sambutan sawetara wulan ngarep lan ngarep-arep sampeyan bisa nggayuh!

8 Komentar

  1. 1

    Sugeng gedhe kanggo sampeyan lan kabeh gaweyan. Aku bisa ngandhani yen aku bakal ngandel karo bisnis sampeyan sadurunge bisnis liyane sing aku ngerti saiki. Aku setuju, duwe kantor nyata lan alamat "nyata" bisa ngrewangi gambar lan merek sampeyan tanpa mangu-mangu. Apa syarat sing kudu dianggep serius minangka bisnis? Aku ngira luwih nyata ing taun-taun kepungkur, nanging dina iki kudu ditampa minangka dudu sarat. Rintangan kasebut luwih angel, nanging pangarep-arep nyata yaiku supaya bisa ngasilake asil, loro-lorone sampeyan lakoni ing # 1 lan # 2. Wis luwih saka 4 taun ora duwe "kantor", lan tetep nindakake apa sing lagi ditindakake lan ngurus klien.

  2. 2

    Sugeng pindhah! Aku menehi hasil karo perusahaan sing liwat iki kanthi rutin. Bisa dadi emosional lan stres! Aku durung nemokake perusahaan sing getun amarga njupuk ruang kantor sing pertama lan apa sing ditindakake kanggo bisnis. Sampeyan kudu nindakake tindak lanjut iki sajrone 6 wulan supaya kita ngerti babagan sing nggawa sampeyan!

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Iki minangka pitakon sing bakal dakwaspadai taun ngarep, Jason! Aku ora ngerti manawa iku 'syarat' nanging mesthine bakal ngganti persepsi perusahaan nalika ngomong karo klien gedhe. Kemampuan kanggo nggawe dheweke ing omah kanggo nindakake sawetara brainstorming utawa nggawe strategi bakal dadi dorongan gedhe! Dak kira ora kepengin lungguh ing ruang tamu. 🙂

  7. 7
  8. 8

    Sugeng ing papan anyar. Aku seneng bangunan kasebut. Pancen kudu ana bangunan kantor bisnis cilik. Adhem, trep, lan cedhak kabeh .. Kapan sampeyan bakal mbukak omah supaya kita bisa ngrampungake, kanthi gaya?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.