DivvyHQ: Perencanaan Konten Volume Tinggi lan Alur Kerja

dashboard divvyhq

Yen sampeyan kerja ing perusahaan perusahaan, perencanaan konten lan eksekusi penting kanggo strategi pemasaran sakabèhé. Tantangane yaiku ngatur ide, sumber daya, tugas, lan nyemak status produksi umume. DivvyHQPlatform nyedhiyakake kabeh alat sing dibutuhake wiwit ideasi nganti eksekusi. Platform kasebut dirancang kanggo konten lan penerbitan media sosial.

DivvyHQ minangka alat cloud, perencanaan konten lan alur kerja produksi sing dibangun kanggo mbantu para pemasar lan produsen konten supaya / tetep teratur lan sukses nindakake inisiatif pemasaran sing rumit, rumit lan sentris konten. Fungsi unik Divvy nggabungake tanggalan adhedhasar web, manajemen konten lan kolaborasi online kanggo mbantu tim konten global nyekel ide konten, nemtokake lan gawe jadwal proyek konten, ngasilake jinis konten lan tetep dadi ndhuwur tenggat wektu produksi.

Fitur DivvyHQ

  • Dashboard - Goleki foto cepet babagan sing kudu ditindakake, apa sing wis rampung lan apa sing dienggo tim saiki.
  • Kalender Enggo bareng Unlimited - Minangka tanggalan bareng sing dibutuhake kanggo njaga jagad sampeyan diatur lan tim sampeyan ing kaca sing padha.
  • Manajemen Alur Kerja Gampang - Ora preduli ukuran tim sampeyan, utawa kerumitan proses produksi sampeyan, Divvy bakal mbantu nggawe konten sampeyan digawe, disetujoni lan diterbitake kanthi irit.
  • Sembarang Jinis Konten - Sampeyan ngasilake luwih saka mung konten digital. Gunakake Divvy kanggo mbantu ngrancang lan produksi jinis konten sing kudu sampeyan atur.
  • Konten / Publikasi Sosial - Ngilangi platform sing mlumpat lan gampang ngirim konten sosial lan gambar langsung menyang Facebook, Twitter, lan liya-liyane.
  • Parkir Ide Gagasan Sampeyan - Sapa sing ngerti kapan lan saka sapa ide ide kasebut teka? Lot Parking Divvy ngidini tim sampeyan nyimpen ide nganti patemon rencana konten sabanjure.
  • keamanan - Supaya konten sampeyan aman kanthi langkah-langkah keamanan sing ditindakake DivvyHQ.

Sampeyan bisa nyoba DivvyHQ gratis kanthi ndhaptar ing situs kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.