Bhineka lan Pemasaran

KeanekaragamanAku kudu maca kiriman babagan Diversity karo kanca anyar, JD Walton. JD ngluncurake blog sing dipasarake menyang Blacks in Business. Dheweke crita sukses ing Amerika lan pengin nuduhake pengalaman karo wong liya.

Nuli saya rame nganti aku wis kanggo nulis babagan pikiranku babagan keragaman. Apa hubungane macem-macem karo Pemasaran lan Otomatisasi? Apa hubungane karo Doug, pria kulit putih lemu umur 38 taun iki? Kabeh! Negara lan jagad kita dadi luwih beda saben dina. Internet dadi panci leleh sejati amarga akses lan perangkat keras sing terjangkau kanggo akeh.

Sampeyan kudu ngormati lan ngomong karo kabeh balapan, kapercayan lan jender yen pengin sukses. Yen bisnis pengin tuwuh, mula perusahaan sampeyan uga kudu macem-macem. Sampeyan ora bisa melayani sektor pasar kanthi efektif yen ora duwe input saka sektor pasar.

Sawetara wong ndeleng internal babagan macem-macem program lan nggunakake minangka alesan kanggo ora dipromosikan utawa ngomong karo wong liya sing dipromosikan kanthi prematur. Aku yakin iki ora bisa ndeleng lan bisa uga rada ora ngerti. Dhasar promosi kanggo ras, jinis, lan liya-liyane, bisa uga bakal mbukak kesempatan kanggo bisnis uga individu.

Mangkene pitakon yuta dolar ... nalika perusahaan sampeyan sukses kanthi promosi kanthi aktifitas minoritas lan wanita, bakal entuk kesempatan anyar kanggo kabeh wong ing perusahaan kasebut. Yaiku pitik utawa endhog. Mungkin sampeyan ora bakal duwe kesempatan kanggo promosi tanpa duwe papan kerja sing beda-beda sadurunge!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Biyen, penggajian minoritas minangka masalah moral, mula dadi masalah bisnis, saiki dadi masalah nantang. Ora suwe maneh bakal dadi akeh pegawean tinimbang wong sing ngisi, dadi sebab outsourcing. Doug sampeyan ora bisa ngarani awakmu wong lanang umur putih sing umur 38 taun, kanthi ora apik lan apik. Diskripsikan dhiri sampeyan, minangka bagean saka macem-macem lan tundhuk karo sterotipe. Umume wong kulit putih mikir, macem-macem tegese sawetara liyane, sanajan kasunyatane, kabeh wong kalebu komunitas sing beda-beda, kanthi beda-beda, umur, ukuran, struktur kulawarga, jinis seksual, politik lan kaya sing wis dingerteni, jinis lan ras. Pos apik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.