Paling apik Rilis Pers Wis tau.

Depositphotos 21597427 s

Kita entuk tumpukan rilis pers ing kothak mlebu saben dina lan aku kira 99% saka kabeh bakal dibuang sekilas. Iki ora ateges ora migunani… kita mesthi golek berita sing cocog sing bakal mengaruhi sampeyan ing komunitas kita. Kauntungan saka rilis pers yaiku distribusi sing efisien… kerugian yaiku biasane ora ditulis kanthi apik lan malih - target sing ora apik.

Nalika takon marang Dittoe PR, kita Public Relations mitra, kanggo nerbitake rilis ing aplikasi iPhone, dheweke bali nggawa rilis pers aplikasi seluler iku pancen luar biasa yen ora nuduhake. Muga-muga sampeyan seneng kaya sing disenengi… kita wis nampa wangsulan sing gedhe!

Martech Zone Mbukak App Ponsel Hype-Bebas Pertama

INDIANAPOLIS– Ing tengah-tengah 775,000 aplikasi seluler "revolusioner", "canggih" lan "mbebayani pikiran" sing manggoni Apple App Store, Martech Zone saiki wis njupuk langkah sing kendel kanthi ngluncurake aplikasi seluler sing anyar tanpa nggunakake tembung gedhe utawa hiperbola.

Sumber online kanggo warta teknologi pemasaran, review produk, layanan lan praktik paling apik sing dadi "Blog Pemasaran Paling Dhuwur" dening Daya Pariwara 150, Martech Zone negesake sejarah ing siji-sijine aplikasi iOS sing diluncurake tanpa maksud merevolusi teknologi seluler utawa ngenalake "game changer" ing industri pemasaran.

Martech Zone app mung ngidini pangguna maca, nuduhake lan nyimpen kiriman paling anyar, pandhuan, infografis lan kepiye kanggo pemasaran online, pemasaran mlebu, pemasaran konten, pemasaran mesin telusuran, pemasaran seluler, pemasaran media sosial lan liya-liyane.

Sanajan ana kritik keras saka para ahli industri sing mbantah Martech Zone Sing Ngadek ake Douglas Karr kudu nggunakake kesempatan iki kanggo negesake banget pengaruh app anyar ing ekosistem digital, profesional pemasaran inbound sing dikepengini tetep tegas ing pendekatan praktis.

Kita mung pengin nggawe konten gampang diakses para pamaca kanthi medium sing berkembang kanthi cepet, "ujare Karr. "Ana sawijining wektu nalika aku ngerti babagan aplikasi seluler. Aku ngira manawa kita kudu ngenteni nganti HTML5 lan browser seluler wis ana ing kene lan aplikasi kasebut bakal ngilangi cara piranti lunak desktop. Nanging, durung, lan wektu sing digunakake wong kanggo aplikasi seluler terus saya tambah.

Antarane Desember 2011 lan Desember 2012, rata-rata wektu sing digunakake nggunakake aplikasi seluler mundhak 35 persen saka 94 menit nganti 127 menit saben dina, nalika browsing Web rada mudhun, miturut laporan anyar babagan tren AS kanthi seluler Analytics tenan Rusak.

Disengkuyung karo akeh kesempatan kanggo narik kawigaten para pamirsa liwat ponsel, Karr nutulake para ahli pengalaman pangguna ing Mobile Postano kanggo nggawe aplikasi kanggo Martech Zone.

Wong-wong ing Postano ora nate uwal, ujare Karr. Dheweke nggawe aplikasi sing dirancang kanthi apik – saka integrasi kategori menyang podcast integral.

Kanggo ngundhuh free Martech Zone app, bukak iTunes App Store.

3 Komentar

  1. 1

    Posting blog iki cukup akurat kanggo upaya njlentrehake produk sing dakkarepake.

    Aplikasi kasebut pancen desaine cukup. Aku nyaranake tanpa leladen, nanging uga tanpa darurat sing dramatis. Sing seneng konten ing situs iki mesthine kudu ndownload paket piranti lunak iki, nanging ora bakal janjian, ora nggatekake kanca utawa kulawarga, ora mangan, utawa nolak perawatan medis.

    Coba coba undhuh. Utawa, lunga muter ing njaba. Apa wae sing sampeyan karepake.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.