Napa Sampeyan Kudu Nggawe Jupuk Elevator Sampeyan

lift pitch

Minangka persiyapan kanggo acara sing bakal ditindakake ing taun iki, VP of Business Development - master networker - Pelukis Harrison, lan aku lagi ngrembug babagan kabeh babagan apa sing kita lakoni disengiti babagan acara jejaring. Sing paling dhuwur yaiku dhaptar sade hard lan elevator. Kadhangkala, aku melu acara kasebut, lan rasane kaya ana wong sing ngetokake swara lan kabeh wong metu saka pojokan. Dheweke lagi nggrundel lan nenun liwat para pamiarsa sing nyoba golek jodho.

Lan arang banget teka.

Harrison nggawe sawetara acara jaringan sing paling berkesan ing negara kasebut. Tinimbang an lift pitch, para pamiarso disengkuyung nuduhake apa sing dikarepake apik tenan ing 30 detik. Sanajan iki bisa uga diarani hokey, para pamiarsa bisa langsung kasedhiya, lan dheweke kudu luwih jero menehi anekdot pribadi babagan prekara sing pancen dheweke bangga, utawa peduli, utawa apa sing dikarepake. Tinimbang a Pitch, iki sekilas cepet ing sisih manungsa saka wong sing ngadeg utawa lungguh ing antarane wong liya.

Ing acara sing dakalami, aku ora mlaku nyoba ngelingi kertu bisnis sapa. Aku ngerti karakteristik babagan saben wong sing bisa dielingi. Minangka conto, aku ketemu karo David Roux. David minangka pemain drum rock sing seneng main ing Greja saben dina Minggu. Aside saka sing apik tenan karakteristik, David ana pelatih urip kanggo wong enom. Ora suwe sawise iku aku nyewa David kanggo nglatih putrine dhewe.

Masalah karo Pitches

Ana sawetara masalah utama babagan nada elevator:

  1. Assumption - Napa sampeyan bakal nganggep manawa wong liya ing antarane sampeyan pengin dijaluk kabeh?
  2. nggatekke - Kepiye carane sampeyan ngerti masalah sing diadhepi wong liya tanpa ngerti babagan prekara kasebut?
  3. target - Umume, dudu pamiarsa jaringan sing bakal sampeyan bisnis, nanging wong ing jaringan sing pesen sampeyan dikirim liwat lisan.

Apa Sampeyan Kudu Nuduhake

Yen sampeyan ngerti manawa wong liya saka jejere sampeyan duwe jaringan calon pelanggan sing luar biasa sing bisa nulungi, kepiye cara sampeyan ngomong kanthi beda? Sampeyan ora bakal ngangkat kabeh, iya? Aku ora bakal. Mangkene sing bakal dakfokusake:

  • Awesome - Duwe pacelathon karo wong liya lan priksa manawa aku nuduhake babagan sing ora bisa dilalekake karo dheweke supaya ora lali. Kanggo aku, bisa uga aku minangka Veteran Angkatan Laut AS utawa bapak tunggal putra. Ana akeh pemasar ing saben kutha ... nanging ora akeh banget yaiku Desert Shield lan Veteran Badai Gurun sing dadi Kapal Landing Ship lan ngunggahake bocah loro sing luar biasa!
  • dateng - Aku pengin ngerti sapa wong liya sing duwe jaringan lan penasihat sing dipercaya saka Yen wong sing dakkarepake duwe jaringan klien utawa mitra sing luar biasa sing disaranake minangka klien sing sampurna kanggo aku, aku pengin nandur luwih akeh wektu kanggo ngobrol karo dheweke lan sinau kepiye supaya bisa dadi siji liyane.
  • Teach - Ora ngencengi wong liya saka aku, aku luwih pengin mulang. Aku pengin ndhidhik babagan jinis nilai sing bisa dakwenehake marang klien lan jinis masalah sing bisa ditulungi. Aku pengin nuduhake kasus panggunaan nyata sing bakal kelingan lan baleni karo wong-wong sing ana ing jaringan sing dipercaya.
  • Takon - Elingi sampeyan regane? Aku pengin ngerti apa sing bisa daklakoni supaya bisa migunani tumrap wong iki. Lan aku pengin jelas yen aku njaluk tulung supaya entuk akses menyang jaringan amarga padha cocog karo produk lan layanan perusahaanku.

Para jaringan sing paling apik sing digunakake kanggo aku ngerti rahasia sing paling ora ngerti. Tujuane dudu wong-wong ing acara jejaring… yaiku sing disenengi para pamiarsa sing jaringan lengkap. Mbok sampeyan melu acara karo 50 pamiarso liyane. Prospek sampeyan ora ana ing papan kasebut, nanging ewonan prospek ana ing siji sambungan lisan ing njaba venue!

Selehake Jarak elevator.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.