Video BlueLock: Cloud Computing

bluelock

Wawancara sing apik lan katrangan sederhana babagan komputasi awan on WishTV karo kancaku, Brian Wolff, ing BlueLock.

Iki minangka teknologi sing apik, sing dakkarepake bakal kalebu ing kabeh Internet. Yen sampeyan pengin maca buku sing apik babagan komputasi awan ing mbesuk, aku nyaranake Ngalih Gedhe Nicholas Carr.