Video BlueLock: Cloud Computing

bluelock

Wawancara sing apik lan katrangan sederhana babagan komputasi awan on WishTV karo kancaku, Brian Wolff, ing BlueLock.

It's a fascinating technology that, I believe, will eventually encompass all of the Internet. If you'd like to read a great book on the future of cloud computing, I'd recommend Nicholas Carr's The Big Switch.

One comment

  1. 1

    Aku seneng Big Switch. Pancen menehi cara sing beda kanggo ndeleng komputasi lan internet. Nalika teknologi berkembang, migrasi menyang lingkungan Komputasi Cloud bisa dingerteni kanggo kabeh perusahaan ukuran.

    Lan Brian nindakake tugas sing apik banget kanggo nerangake video iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.