Distimo: Analytics Aplikasi, Konversi lan Lacak App Store

Distimo App iPhone 5

Distimo nyedhiyakake aplikasi seluler gratis Analytics platform kanggo pangembang uga data pasar aplikasi. Platform Distimo ngidini pangembang nglacak undhuhan aplikasi seluler, penghasilan aplikasi, lan konversi aplikasi kanggo kampanye ing aplikasi dhewe ing pirang-pirang toko aplikasi. Distimo nawakake aplikasi seluler Analytics gratis, saengga bisa nglumpukake volume data sing luar biasa lan nambah akurasi ing solusi sing dibayar, AppIQ.

AppIQ Distimo nyedhiyakake data kompetitif saben dina kanggo aplikasi ing pirang-pirang pasar seluler. Iki mbantu perusahaan nggawe keputusan strategis kanthi informasi, supaya bisa kompetitif ing pasar aplikasi global.

distimo-appiq

Prakiraan undhuhan ngidini sampeyan nganalisa pangsa pasar lan mbandhingake undhuhan menyang pesaing ing siji grafik. Acara kayata pangowahan rega, dhaptar sing ditampilake lan nganyari ngidini sampeyan nganalisa pengaruh saben acara ing unduhan. Prakiraan penghasilan ngidini sampeyan nganalisa bathi kanggo pesaing lan nglacak saka ngendi penghasilan saka negara, model lan model bisnis.

Distimo uga duwe app seluler dhewe sing ngidini sampeyan nglacak undhuhan, bathi, rating lan review uga fitur tambahan kaya pelacakan acara kanggo sepuluh toko aplikasi utama. Yen sampeyan duwe akun AppIQ, kabeh data AppIQ uga kasedhiya ing aplikasi kasebut, saéngga bisa mbandhingake data undhuhan lan penghasilan menyang kompetisi.

Yen sampeyan mbukak Adobe Analytics, sampeyan bisa nggabungake data Distimo langsung - tanpa biaya - liwat Adobe Genesis API integrasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.