Panyebaran Warta Ora Strategi Ala - Kajaba Pecandu

Depositphotos 2713785 s

Sawise kaget lan sedhih awal nalika ana warta yen selebriti nggawe tragis nyawane minggu iki, aku wiwit mikir apa sing bakal ditulis kanthi online. Aku malah nganyari saluran sosial sing wedi yen merek bakal nyoba nggawe warta menyang sawetara artikel kanthi tujuan supaya luwih akeh lalu lintas (lan dhuwit) menyang merek. Aku ngarep-arep ora bakal kedadeyan ... nanging sawetara menit aku ndeleng sing pertama diterbitake ing LinkedIn. Wah

Iki dudu strategi sing wiwitane ditulis David Meerman Scott disebut pawarta.

Pembajakan Warta: Proses nyuntikake merek sampeyan menyang kabar dina, nggawe corak sing narik mata nalika mbukak paling jembar.

Mangkene Ken Ungar sing ngrembug Newsjacking. Ken Ungar minangka presiden U / S Sports Advisors, agensi pemasaran olahraga & hiburan sing adhedhasar ing Indianapolis, kanthi kantor ing Chicago lan Charlotte.

Aku ora nentang pawarta. Pangertèn banget kanggo njupuk crita warta sing saya populer lan gunakake nalika cocog karo merek sampeyan. Contone bisa uga warta layanan pelanggan anyar karo perusahaan kabel utama ing ngendi ana wong sing nyathet panggilan sing frustasi nalika nyoba mbalekake biaya sing ora sah. Yen perusahaan sampeyan duwe layanan pelanggan sing luar biasa lan ora dikenani biaya… nulis artikel supaya prospek ngerti "Kita Ora Nduwe Biaya Kaya [lebokake jeneng perusahaan]" bisa menehi perhatian nalika topik kasebut dadi popularitas.

Nanging iki beda. Aku ora kudu menehi katrampilan dhewe, nanging bisa uga nyoba upaya sing dakdeleng minggu iki hacking warta.

Peretasan Warta: proses njupuk berita gedhe banget sing narik kawigaten lan nulis konten babagan topik kasebut kanggo nyoba lan nggunakake lalu lintas lan kondhang - nalika ora ana gandhengane karo merek sampeyan.

Ana sawetara artikel luar biasa sing ditulis ing Internet nuduhake crita lan apresiasi para selebriti sing nyidrani. Dheweke pancen trenyuh lan ora duwe motif kajaba kudu ngajeni. Aku ora ngomong babagan artikel kasebut.

Sawetara pemasar konten njupuk tragedi kasebut lan nulis artikel sing ora ana gandhengane kanthi jeneng selebriti ing judhul kasebut kanggo nyoba narik kawigaten. Artikel kaya 5 Piwulang Bisnis Sampeyan Bisa Sinau saka [lebokake jeneng selebriti]. Aku nggawe judhul tartamtu nanging artikel sing dakkirim padha banget. Dheweke nyelehake jeneng selebriti kasebut supaya bisa misuwur ing media sosial lan SEO. Aku ora bisa mbayangake apa sing dipikirake, nyoba adol dhuwit maneh ing mburi tragedi iki.

Ojo ngono. Merek lan individu sing aku saksine nindakake iki langsung ora ngajeni. Aku nyingkirake, ora seneng, ngilangi dhaptar maca, lan ora bakal ndeleng maneh. Kanggo benjolan jangka cendhak, dheweke bakal kelangan aku selawase. Sampeyan ora duwe risiko kanggo merek apa wae. Lan mung ana ing njaba wates sopan santun.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.