Sejarah Teknologi Disruptive ing Pemasaran

pemasaran inovasi sing ngganggu

Amarga media komunikasi wis berkembang lan teknologi anyar ditemokake, dheweke ambruk akeh industri lan ngetokake teknologi anyar kanggo ngganti. Infographic iki, dikembangake ing kemitraan antarane Eloqua lan Jess3, ndlajahi sejarah lan kedadeyan sing nyebabake pangowahan para pemasar.

Sejarah Inovasi Disruptive ing Pemasaran B2B ndeleng teknologi lan proses terobosan sing selawase ngowahi salah sawijining segmen jagad: gesang para profesional pemasaran B2B.

Sejarah Inovasi Disruptive B2B Eloqua JESS3

Tinjauan sejarah pancen apik banget ing industri kita ... utamane amarga tingkat pangowahan katon saya mundhak tinimbang nyuda. Priksa infografis liyane iki sing njelajah sejarah: Sejarah Analytics Web, Sejarah Pariwara, Sejarah Email, Sejarah Pesen Teks, Lan Sejarah Telpon Ponsel.

One comment

  1. 1

    Iki minangka "infographic" sing pincang. Minangka tabel, lan umume akeh sing ora ana gandhengane karo judhul "Sejarah Inovasi Disruptive ing Pemasaran B2B". Dadi anyar ora bakal nggawe "gangguan". Uga ora ana katerangan utawa pemahaman babagan sing nggawe gangguan anyar kanggo pemasaran b2b.

    PC IBM, umpamane, mesthi ngganggu. Nanging iki didorong dening kabutuhan tenaga komputasi sing luwih gampang diakses masarakat lan nggunakake spreadsheet, sing ing wiwitan 80-an minangka fenomena akuntansi, dudu kedadeyan pemasaran. Iki ngganggu amarga gampang, murah, luwih gampang diakses (luwih disebar), yen ora kuwat lan strategis tinimbang (yaiku luwih murah tinimbang) sing sadurunge. Iki uga adhedhasar arsitektur mbukak lawan saka properti. Piranti lunak pangolah lan presentasi tembung ing PC durung dadi penting nganti suwe, ing wektu kasebut gangguan wis kedadeyan, lan bisa dibantah manawa ora ana siji-sijine khusus "gangguan pemasaran", lan mesthine dudu "inovasi pemasaran b2b".

    Iki nyebabake aku ora sopan lan nyoba - nyoba nggayuh istilah sing wis trendi, lan banjur mung nyebut kanthi ringkes lan ora preduli maknane. Aku ngarep-arep supaya bisa menehi sawetara pemahaman babagan macem-macem teknologi sing ngowahi utawa nggedhekake pemasaran, nyuda biaya lan nambah efektifitas, lan kenapa pangowahan kasebut pancen ngganggu (lan mula ora bisa dibalekake). Kabeh sing wis rampung ing kene yaiku nyedhiyakake timeline kanggo sawetara inovasi gedhe sing jelas tanpa konteks, lan kendaraan kanggo Eloqua kanggo ngiklanake awake dhewe lan ujar manawa ngganggu (sing ora).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.