Sejarah Teknologi Disruptive ing Pemasaran

pemasaran inovasi sing ngganggu

Amarga media komunikasi wis berkembang lan teknologi anyar ditemokake, dheweke ambruk akeh industri lan ngetokake teknologi anyar kanggo ngganti. Infographic iki, dikembangake ing kemitraan antarane Elok lan Jess3, ndlajahi sejarah lan kedadeyan sing nyebabake pangowahan para pemasar.

Sejarah Inovasi Disruptive ing Pemasaran B2B ndeleng teknologi lan proses terobosan sing selawase ngowahi salah sawijining segmen jagad: gesang para profesional pemasaran B2B.

Sejarah Inovasi Disruptive B2B Eloqua JESS3

Tinjauan sejarah pancen apik banget ing industri kita ... utamane amarga tingkat pangowahan katon saya mundhak tinimbang nyuda. Priksa infografis liyane iki sing njelajah sejarah: Sejarah Analytics Web, Sejarah Pariwara, Sejarah Email, Sejarah Pesen Teks, Lan Sejarah Telpon Ponsel.

Komentar siji

  1. 1

    Iki minangka "infographic" sing cukup pincang. Iku meh ora meja, lan biasane akeh sing ora ana hubungane karo judhul "Sejarah Inovasi Disruptif ing Pemasaran B2B". Dadi anyar ora nggawe "ngganggu". Uga ora ana katerangan utawa wawasan babagan apa sing nggawe barang anyar dadi gangguan kanggo marketing b2b.

    IBM PC, contone, mesthi ngganggu. Nanging sing didorong dening kabutuhan daya komputasi sing luwih gampang diakses dening massa lan khusus nggunakake spreadsheet, sing ing awal 80-an minangka fenomena akuntansi, dudu marketing. Iki disruptive amarga trep, murah, luwih gampang diakses (luwih disebarake), yen kurang kuat lan strategis tinimbang (yaiku luwih murah tinimbang) sing sadurunge. Iki uga adhedhasar arsitektur terbuka mungsuh. Piranti lunak pangolah tembung lan presentasi ing PC ora dadi signifikan nganti mengko, mula gangguan kasebut wis kedadeyan, lan bisa uga ora ana sing "gangguan pemasaran", lan mesthi dudu "inovasi pemasaran b2b".

    Iki nyerang aku kaya blather lan hype - nyoba ngunci istilah sing dadi trendi, banjur mung ngrujuk marang maknane lan ora nggatekake maknane. Aku pancene ngarepake iki bakal menehi sawetara wawasan babagan teknologi sing beda-beda sing wis diganti utawa nggedhekake marketing, nyuda biaya lan nambah efektifitas, lan kenapa owah-owahan kasebut pancen ngganggu (lan mulane ora bisa dibatalake). Kabeh sing wis rampung ing kene yaiku nyedhiyakake garis wektu kanggo sawetara inovasi gedhe sing cukup jelas tanpa konteks, lan kendaraan kanggo Eloqua kanggo ngiklanake dhewe lan ngaku ngganggu (sing ora).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.