Disqus: Juara Juara Sistem Komentar

logo disqus

Aku ora yakin apa sing nate kedadeyan IntensDebate… Kayane wis ditelan Automattic karo apa-apa anyar macem-macem nalika. Aku budhal JL kanggo nyoba sistem mbayar, Echo, lan babar pisan ora kesengsem.

Fitur kasebut bisa uga wis ora ana sawetara, nanging Disqus saiki wis integral karo Twitter lan Facebook kanggo promosi blog kanthi sosial. Dina iki, aku ngerti yen nalika ngeklik "Seneng" ing kiriman, menehi pilihan kanggo ngirim pesen kasebut menyang Twitter utawa Facebook. Aku bisa nindakake sadurunge nalika ngirim komentar - nanging saiki pancen apik yen dheweke nambahake fitur menyang tombol sing padha.

Tangkapan layar 2011 03 23 jam 6.49.01 PM

Integrasi sosial saka plugin komentar, kemampuan kustomisasi, kasunyatan manawa disinkronake kanthi mulus karo WordPress… lan dandan terus, sanajan sistem tetep sederhana, nggawe sistem komentar paling apik ing pasar.

Aku kepengin ndeleng manawa ana sarana kanggo Disqus nggabungake Facebook Komentar - mbok menawa ing tab? Aku rumangsa minangka bagean sosial sing ilang saka platforme ... apa sampeyan setuju?

12 Komentar

  1. 1
  2. 4
    • 5

      Halo Marie-José. Aku ora ngira yen aku nindakake perkara sing ora umum karo persiyapan Disqus kanggo entuk tombol. Bisa uga tema sing dakpilih. Aku setuju re: terjemahan - iku sawijining perusahaan sing ora ngrencanakake nanging pancen perlu.

  3. 6

    Aku wiwit nggunakake Disqus bubar lan kudu setuju manawa komentar alat favoritku uga. Aku ora rewel banget babagan integrasi komentar Facebook - kaya sing sampeyan ujarake Disqus ngidini sampeyan nuduhake komentar liwat Facebook.

  4. 7
  5. 8
  6. 9

    Blogku dibangun nggunakake layanan Blogger, lan saiki uga nggunakake disqus. Aku isih ora yakin yen luwih apik tinimbang sing ditawakake blogger komentar komentar utas, nanging aku seneng integrasi media sosial sing sampeyan omongake. Dakkira gerah mung kudu nyoba maneh suwe

  7. 10
  8. 11
  9. 12

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.