Nuwun sewu Disqus, Aku Penggemar Saiki!

JLUdakara setaun kepungkur, sawetara sistem komentar wis muncul - kalebu SezWho, IntensDebate lan JL. aku biyen banget nglawan kabeh kajaba SezWho amarga sing liyane ngemot komentar liwat JavaScript lan ora nyimpen komentar kanthi lokal.

Masalah karo JavaScript yaiku yen dimuat ing browser, dudu ing server ... dadi nalika mesin telusuran nyusup kaca, katon ora owah sanajan ana komentar. Setahun mengko lan lanskap wis rada suwe diganti ... SezSapa sing ora duwe bisnis, IntenseDebate dituku dening Automattic, perusahaan induk WordPress, lan Disqus terus saya populer. Disqus uga ngganti metodologi - saiki uga bakal nyinkronake lan nampilake komentar ing sisih server.

Kanthi kabeh masalah kasebut saiki wis dirampungake, lan fungsi Disqus sing tuwuh lan integrasi menyang Media Sosial, pancen nggawe akal kanggo para blogger WordPress nginstal plugin lan nggabungake layanan kasebut. Aku durung nyoba IntenseDebate, utawa aku uga wis ndeleng akeh warta utawa adopsi babagan… ana sing nggunakake?

Wong-wong sing apik ing Disqus malah ngidini aku ngekspor konten blog lan komentar liwat XML lan upload menyang tim dhukungan. Saiki dheweke pindhah kabeh komentar lawas saka blogku menyang mesin. Lumayan keren!

Dadi… kanggo kru ing Disqus, aku njaluk ngapura amarga menehi aplikasi biji sing gagal. Sanajan iku tumindak sing bener nalika semana, aku dadi penggemar saiki! Sampeyan duwe produk sing apik lan aku seneng integrasi Twitter!

15 Komentar

  1. 1

    Aku pancen duwe masalah karo Disqus, nanging miturut teori iku plugin sing apik. Aku seneng carane ngirim email nalika ana sing menehi komentar, nanging umume sistem kasebut ora bisa digunakake kanggo aku. Apa sampeyan mikir babagan sistem sing njupuk SezWho?

  2. 2
    • 3

      Aku ing prau sing padha, pindhah saka WordPress mung menyang Disqus nanging duwe masalah sing padha, mula banjur menyang IntenseDebate lan saiki nyoba Disqus maneh amarga ID kabeh macem-macem buggy.

      My Disqus kayane duwe masalah sing padha karo wong liya nganggo WordPress 2.8.4, ora bakal ngimpor komentar.

      Apa aku kudu mateni lan nemokake liyane…. maneh

  3. 4
  4. 5
  5. 6

    Mesthi wae Disqus minangka salah sawijining sistem komentar sing paling cepet. Aku ngakoni ide sampeyan babagan javascript lan kabeh komentar liyane, nanging aku mikir manawa kebutuhan kanggo log kanggo menehi komentar rada ngganggu. apa sampeyan mikir

  6. 9

    Aku seneng karo Disqus, gampang banget diinstal lan gampang digunakake. Setuju karo Douglas yen kudu duwe login, paling ora ana akeh pilihan kanggo mlebu, google, yahoo, facebook, twitter lsp.

  7. 10
  8. 11

    Matur suwun amarga wis menehi wektu kanggo ngrembug babagan iki, aku krasa banget
    babagan iki lan seneng sinau babagan topik iki. Yen bisa, kaya sing sampeyan bathi
    keahlian, apa sampeyan pengin nganyari blog kanthi informasi luwih lengkap? Yaiku
    ngrewangi banget kanggo aku.
     

  9. 12
  10. 13
  11. 14
  12. 15

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.