13 Cara Kanggo Target Iklan Tampilan

pariwara pariwara

Iklan tampilan terus maju kanthi canggih kaya sadurunge mbahas babagan wawancara babagan Iklan Programmatic karo Pete Kluge saka Adobe. Yen sampeyan mikir babagan promosi sampeyan dadi pariwara, ana sawetara cara sing kasedhiya kanggo target kesan iklan kanggo nyoba nyekel pamirsa sing luwih relevan, tarif klik-tayang sing luwih dhuwur, lan konversi sing luwih apik:

  1. Target Brand - kanthi ngevaluasi konten ing kaca lan ngenali jeneng merek utawa produk, sampeyan bisa miwiti pariwara adhedhasar pengunjung sing golek produk utawa produk pesaing.
  2. Saluran Target - jaringan pariwara nampilake saluran wicaksana internal kanggo melu situs kanthi kapentingan sing beda. Warta, olahraga, panganan, hiburan lsp.
  3. Target Piranti - pariwara bisa ditargetake kanggo seluler, tablet lan macem-macem jinis tampilan.
  4. Target Demografi - umur, jenis kelamin, balapan, kekayaan, judhul, lan informasi demografi liyane.
  5. Target Geografis - negara, negara bagian, kabupaten, kutha, lingkungan, kode pos, garis lintang lan garis bujur utawa radius.
  6. Targeting Keyword - Jaringan iklan tampilan dadi luwih apik kanggo ngevaluasi konten ing kaca lan nuduhake iklan sing relevan adhedhasar tembung kunci sing dipilih dening pengiklan.
  7. Target Target - adhedhasar prilaku browsing pengunjung, riwayat tuku lan relevansi situs kasebut, iklan bisa ditargetake kanthi minat kaya olahraga, masak, politik, lsp.
  8. Target ing Pasar - Iklan tampilan wektu nyata ing tawaran utawa produk sing gegandhengan nalika pengunjung mbukak situs kanthi riset utawa blanja.
  9. Retargeting - nalika pengunjung teka ing situs sampeyan banjur budhal, jaringan iklan duwe cookie pihak katelu supaya bisa ndeleng ing situs liya supaya bisa diwenehi tawaran kanggo bali.
  10. Telusuri Retargeting - nalika pengunjung nggoleki, teka ing situs sampeyan banjur budhal, jaringan iklan mesin telusuran duwe cookie pihak katelu sing bisa dideleng ing telusuran alternatif supaya bisa diwenehi tawaran kanggo bali.
  11. Target Situs - ana akeh perusahaan teknologi pemasaran sing pengin nyedhaki pamirsa, mula kita duwe jaringan tampilan lan portal swalayan ing ngendi pengiklan bisa tuku kesan iklan langsung.
  12. Target Target adhedhasar Wektu - Wektu dina, pamisahan, utawa acara adhedhasar wektu sawise pengunjung njupuk tindakan ing situs sampeyan.
  13. Penargetan Grafik Sosial - popularitas, pengaruh, relevansi, lan tindakake.

Sistem sing luwih anyar malah ngramal kemungkinan pengunjung ngeklik adhedhasar evaluasi wektu nyata pengunjung sing teka lan nampilake pariwara sing cocog. Elinga, sanajan karo pitakon dhasar, para pemasar bisa nggawe skenario sing ditargetake adhedhasar kombinasi macem-macem kapabilitas target iklan tampilan. Ora kabeh jaringan iklan sing ditampilake nawakake kabeh jinis, dadi priksa manawa ngevaluasi jaringan iklan kasebut.

Ndeleng saka MediaMath.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Retargeting minangka salah sawijining metode pariwara tampilan sing paling disenengi. Kasunyatan manawa dheweke wis ngerti babagan merek sampeyan minangka mupangat gedhe kanggo sampeyan lan dolar pariwara.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.