Apa Ukuran Iklan Tampilan seluler lan Desktop CTR paling dhuwur?

Ukuran Kampanye Iklan Tampilan Paling Apik

Kanggo pemasar, pariwara mbayar mesthi dadi sumber akuisisi pelanggan sing bisa dipercaya. Nalika cara perusahaan nggunakake iklan mbayar bisa beda-beda - sawetara nggunakake iklan kanggo target ulang, sawetara kanggo kesadaran merek, lan sawetara kanggo akuisisi dhewe - saben wong kudu melu ing sawetara cara. 

Lan, amarga wuta banner / buta iklan, ora gampang narik kawigatene pangguna kanthi iklan bergambar banjur njaluk supaya tumindak sing dikarepake. Iki tegese, ing tangan siji, sampeyan kudu eksprimen akeh kanggo ngerteni apa sing resonan karo target pamirsa. Saliyane, sampeyan kudu ngawasi ROAS (Belanja On Ad Spend). ROAS bisa nyoba yen akeh eksperimen. Contone, bayangake mbuwang akeh dhuwit kanggo mbenerake salah sawijining macem-macem variabel (olahpesen, desain, lsp).

Utamane, kanthi krisis, penting dingerteni babagan cara nggedhekake bali nalika tetep mbuwang iklan ing tingkat optimal. Ing kiriman iki, kita bakal mbantu milih ukuran iklan sing pas adhedhasar target kampanye. Nggoleki ukuran iklan sing paling apik bisa ningkatake tampilan iklan, RKT, mula tingkat konversi sampeyan. Ayo nyilem. 

Ing Automatad, kita sinau luwih saka 2 milyar kesan iklan tampilan saka atusan penerbit web kanggo ngerteni bagean saka ukuran iklan (ing%), biaya kanggo tuku, apa RKT, lan liya-liyane. Kanthi data kasebut, kita bakal bisa ngerti ukuran iklan sing paling apik sing digunakake adhedhasar target sampeyan.

Kampanye Kesadaran Merek

Kanggo kampanye kesadaran merek, sampeyan kudu nggayuh luwih akeh pangguna. Luwih akeh sing digayuh, bakal luwih apik asile. Dadi sampeyan kudu nggawe manawa materi iklan digawe kanthi ukuran sing paling akeh dikarepake. 

  • Ukuran Iklan Seluler Paling Apik - Sanadyan ana akeh ukuran lan format iklan seluler kasedhiya, mung rong ukuran iklan kanggo umume kesan iklan ing piranti seluler - 320 × 50 lan 300 × 250. 320 × 50, uga dikenal minangka papan pamimpin seluler sing dijupuk cedhak karo 50% kabeh tayangan tampilan dikirim liwat ponsel. Lan, 300 × 250 utawa persegi panjang medium entuk ~ 40 persen. Dadi gampang, kanthi fokus mung siji utawa rong ukuran iklan, sampeyan bakal bisa nggayuh pamirsa sing wiyar ing web sing mbukak.

Ukuran Iklan (dikirim) % saka Total Revenue
320 × 50 48.64
300 × 250 41.19

  • Ukuran Iklan Desktop Paling Apik - Nalika nerangake desktop, sampeyan kudu nggunakake kreatif iklan sing luwih gedhe. Contone, 728 × 90 (papan pamimpin desktop) entuk jumlah kesan paling dhuwur. Unit iklan vertikal 160 × 600 kasedhiya ing jejere. Amarga papan iklan desktop lan unit iklan vertikal duwe tampilan sing luwih dhuwur, luwih becik digunakake kanggo kampanye kesadaran merek.

Ukuran Iklan (dikirim) % saka Total Revenue
728 × 90 25.68
160 × 600 21.61
300 × 250 21.52

Kampanye Pemasaran Kinerja

Kosok baline, kampanye kinerja bisa nggayuh konversi sabisa. Apa iku dhaptar email, nginstal aplikasi, utawa ngirim formulir kontak, sampeyan cenderung ngoptimalake konversi. Dadi, ing kasus iki, paling apik nggunakake ukuran nganggo RKT dhuwur kanggo kreatif iklan sampeyan.

  • Ukuran Iklan Seluler Paling Apik - Kaya sing wis dingerteni manawa umume kesan seluler mung dijupuk kanthi rong ukuran iklan, luwih becik sampeyan melu. Sanajan ana ukuran iklan liyane kanthi CTR sing luwih apik - 336 × 280, kayata - umume situs web ngindhari unit sing luwih gedhe amarga bisa ngganggu pengalaman pangguna. Dadi, sampeyan bisa uga ora bisa menehi akeh kesan miturut rencana kasebut. 

ukuran iklan seluler paling apik

  • Ukuran Iklan Desktop Paling Apik - Nalika nerangake desktop, sampeyan duwe luwih akeh ukuran iklan kanggo nyoba. Nanging luwih becik nggunakake ukuran sing duwe CTR dhuwur lan cukup panjaluk (luwih akeh situs sing nampa ukurane). Dadi, 300 × 600 paling apik yen kita nganggep CTR lan permintaan. Sing paling apik sabanjure yaiku, 160 × 600. Yen sampeyan ora nggoleki jangkauan sing luwih gedhe, sampeyan bisa nggunakake 970 × 250 amarga CTR paling dhuwur ing desktop.

ukuran iklan desktop paling apik

Download Sinau Ukuran Iklan Lengkap

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.