Apa Discounting Devalue Merk Luwih saka Gratis?

Depositphotos 8311207 s

Kita diskusi kanthi apik babagan presentasi sing bakal dakbukak ing World Marketing Marketing World babagan jinis tawaran sing bisa digawe kanggo para wong sing rawuh ing sesi utawa acara kanthi sakabehe. Obrolan kasebut nggawe diskon utawa opsi gratis bisa uga ora ngurmati karya sing bakal diwenehake.

Salah sawijining pelajaran sing wis dakkerteni yaiku yen regane wis ditemtokake, regane wis disetel. Ora masalah apa jinis asil sing bakal ditindakake klien, meh kabeh bakal bali maneh kaya sing kita lakoni do lan apa lagi mbayar kita apa dibandhingake karo vendor liyane. Dadi - yen kita menehi diskon kanggo klien kanggo proyek pertama sing disedhiyakake, kita durung nate ndeleng dheweke milih dadi proyek nomer loro kanthi rega lengkap. Iku salah kita ... kita ngilangi gaweyan kanthi ngilangi keterlibatan ing ngarep.

Diskon jero ngremehake produk utawa layanan, matesi kemampuan perusahaan kanggo ngunggahake rega. Rafi Mohammed, HBR Selehake Diskon.

Sawetara minggu kepungkur, aku lagi ngrembug babagan iki karo kancaku James sing duwe Pizzeria Indianapolis. Dheweke ngandhani yen dheweke luwih seneng menehi tinimbang menehi diskon. Wong sing ngicipi panganan gratis ngakoni regane panganan, lan sing entuk tawaran kupon mung teka kanggo menehi hasil - dudu kualitas panganan. Kupon ngremehake produk lan layanan dadi James mandheg.

Amarga konsumen percaya yen regane produk gratis bisa laras karo regane produk sing dituku, pasangan produk gratis karo produk mewah bisa nambah persepsi babagan regane. Mauricio M. Palmeira (Universitas Monash) lan Joydeep Srivastava (Universitas Maryland) liwat Kapan Konsumen Nganggep Freebie Luwih larang tinimbang Produk Diskon?

Iki kok gratis ongkir misuwur banget karo situs ecommmerce. Daripada ora ngremehake produk sing sampeyan adol, sampeyan menehi tambahan - konsep sing gampang dingerteni konsumen tanpa ngasorake produk utawa layanan kasebut.

Asil kita mesthi anekdot. Kita ngerti manawa nalika negosiasi, kita kudu lunga tinimbang nyuda. Utawa, kita bisa nemtokake manawa ana sawetara produk utawa layanan tambahan sing bisa ditambahake. Contone, klien entuk laporan Google Analytics mingguan lan saben wulan sing nggawe GA dadi laporan sing apik banget lan bisa diwaca sing apik kanggo ringkesan eksekutif. Nalika mbayar layanan kasebut, nambahake rega sing bakal diwenehake kanthi seneng yen wis dibayar kanthi lengkap kanggo layanan sing diwenehake.

Kanggo perusahaan teknologi pemasaran, aku nyaranake nyoba gratis kanggo diskon saben dina. Ayo pelanggan nyoba drive platform sampeyan lan deleng regane - banjur dheweke bakal seneng mbayar layanan kasebut.

Apa sampeyan diskon? Apa sampeyan ndeleng asil sing beda?

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.