Kita Wis Ngalih Host… Sampeyan Bisa uga pengin

kuciwa

Aku bakal terus terang yen aku kuciwa saiki. Nalika ngatur hosting WordPress tekan pasar lan sawetara kancaku ngluncurake perusahaane, aku ora bakal luwih seneng. Minangka agensi, aku bosen mbukak masalah karo host web sing bakal menehi masalah karo WordPress. Kanthi hosting WordPress sing dikelola, host kita ndhukung WordPress, ngoptimalake kanggo kacepetan, lan duwe fitur khusus kanggo ngatur kabeh situs lan kabeh klien.

Kita kanthi cepet ndhaptar minangka afiliasi lan atusan perusahaan ndhaptar, menehi kita penghasilan afiliasi sing apik. Sakit kepala minangka agensi ora ana - pungkasane kita duwe dhukungan 24/7 kanggo klien lan hosting sing apik karo kabeh lonceng lan wisel. Wis nganti sewulan kepungkur. Host kita dadi tuan rumah ing serangkaian server ing pusat data sing paling apik seri serangan DDoS sing ngrusak. Situs lan kabeh situs klien kita munggah lan mudhun saben menit kanthi, kayane ora ana pungkasane situs.

Kita isih terus, nanging aku mulai nesu amarga ora ana komunikasi. Klien kabeh padha hammering kita, lan kita ora bisa menehi informasi apa-apa amarga hosting kita ora ngandhani apa-apa. Aku pungkasane bisa ngobrol karo salah sawijining pamilik ing klompok profesional WordPress ing Facebook lan dheweke ujar manawa dheweke duwe dek kabeh lan ngupayakake para pelanggan sing kena pengaruh saka server sing dituju. Weh… sing apik banget dirungokake lan aku sakloron matur nuwun amarga makarya lan ngarepake migrasi kasebut.

Yaiku, nganti kita migrasi.

Sawise situs kita migrasi, crawling mandheg. Aku duwe masalah mlebu, ngemot, utawa nindakake situs apa wae. Pengunjung ngeluh lan nyusup saka pihak katelu nuduhake situs kasebut kanthi mandheg. Google Search Console nampilake masalah sing jelas:

Google Webmaster

Aku ngunggah gambar iki lan njaluk dhukungan, deleng serverku babagan masalah, supaya ngerti yen aku nembe pindah. Banjur game nyalahke diwiwiti.

Aku ora ngrampungake ... dheweke ngliwati aku saka teknologi menyang teknologi sing terus ngupayakake nemokake masalah ing situsku. Dheweke ora nyoba ngerteni manawa prasarana. Dadi, aku nindakake apa wae sing bakal ditindakake geek. Aku mandheg nerbitake lan ngatasi kabeh masalah nalika dituduhake ... lan kinerja situs ora tau diowahi. Bisa uga dheweke wis maca artikel ing faktor sing nyebabake kacepetan situs sampeyan.

Mangkene sing ditindakake:

  1. A Kesalahan PHP nganggo plugin tartamtu nalika nggawe API nelpon Aku mateni plugin kasebut, ora ana pangowahan kacepetan situs.
  2. Panjaluk sabanjure takon babagan ngendi aku ndeleng situse alon. Dadi aku nuding menyang Data crawl Google Webmaster lan jarene ora migunani. Ora duh ... Aku wiwit nesu sithik.
  3. Banjur dheweke ujar manawa aku ora duwe sertifikat SSL ing Jaringan Konten Konten. Iki minangka masalah anyar, aku ora nate sadhar yen CDN pancen dipateni (sadurunge lan sawise migrasi). Dadi aku nginstal SSL certificate lan padha ngaktifake. Ora ana pangowahan kacepetan situs.
  4. Dheweke menehi saran supaya aku gabung Panjaluk JS lan CSS. Maneh, iki konfigurasi sing padha sadurunge migrasi nanging aku ngomong apik lan diinstal Plugin pangoptimal JS lan CSS. Ora ana pangowahan kacepetan situs.
  5. Jarene aku kudune gambar kompres. Nanging, mesthine, dheweke ora repot ndeleng manawa aku wis ana kompres gambar.
  6. Banjur aku entuk pesen yen dheweke nyoba situsku ing kaloro server lan wis ana salahku. Persis, "Kanthi informasi iki, kita bisa ndeleng dudu server utawa beban server sing nyebabake wektu mbukak situs kasebut dawa." Dadi, saiki aku mung ngapusi lan dadi masalahku ... Aku kelingan dina sadurunge sadurunge aku kerja karo perusahaan sing mestine dadi ahli ing WordPress.
  7. Aku takon supaya dikandhani apa sing bakal dicoba sabanjure. Dheweke nyaranake aku nyewa pangembang (Aku ora guyon), sing cocog karo tema, plugin, lan optimalisasi database. Dadi, para ahli WordPress ing host iki ora bisa ngandhani apa sing salah, nanging pengin aku nyewa sumber daya sanajan aku mbayar 2 nganti 3 kaping saka biaya sing diarani rata-rata perusahaan hosting.
  8. Situs kasebut saya suwe saya parah, saiki lagi diproduksi Kesalahan 500 nalika aku nyoba nggawe prekara sing sederhana ing administrasi WordPress. Aku nglaporake 500 kesalahan. Babagan sabanjure sing aku ngerti, situsku wis ora ana, diganti karo tema polos kanthi kabeh plugin ora aktif. Saiki aku wiwit nggunakake ALL CAPS lan tandha seru ing tanggepanku. Situsku dudu hobi, bisnis ... dadi ora bisa dipilih.
  9. Pungkasan, aku njaluk telpon saka wong ing perusahaan hosting lan ngobrol suwe babagan masalah kasebut. Ing kene aku jeblugan ... dheweke ngakoni sawetara klien wis nemoni masalah kinerja wiwit migrasi adoh saka server DDoS sing diserang. Tenanan Aku ora bakal ngiro-iro.
  10. Bali menyang pemecahan masalah… Aku dikandhani yen aku pengin nyoba pindhah menyang DNS luwih cepet. Titik liyane ing peteng amarga aku wis dadi petir kanthi cepet panyedhiya DNS sing dikelola.
  11. Daur ulang lengkap… kita bali menyang nyalahke plugin. Plugin sing padha digunakake sadurunge migrasi. Ing jalur iki aku wis rampung. Aku njaluk sawetara panjaluk kanggo sawetara Profesional WordPress lan dheweke nuduhake aku Flywheel.
  12. Aku sambung karo Flywheel sing ndhaptar kula a akun tes gratis, migrasi situs iki kanggo aku, lan saiki bakal mlaku kanthi cepet. Lan kuciwo liyane, yaiku ngetrapake biaya sing dibayar karo host lawas.

Napa Aku Mutusake Migrasi?

Migrasi kabeh situs ora bakal nyenengake. Aku ora njupuk keputusan iki amarga ana masalah kinerja, aku njupuk amarga masalah kepercayaan. Perusahaan hosting pungkasan ngilangi aku amarga ora duwe integritas (lan isih kurang integritas) kanggo ngakoni yen dheweke duwe sawetara masalah kinerja utama. Aku bisa sabar nalika menehi kasunyatan lan menehi pengarep-arep nalika bisa didandani, nanging aku ora bisa sabar mung nuduhake driji.

Mangkene laporan Webmaster sawetara dina mengko:

Google Search Console Time to Download Page

Sampeyan bisa uga kepengin ngerti apa sing bisa kedadeyan nalika Flywheel dadi gedhe… apa bakal ngasilake pengalaman sing padha? Salah sawijining perkara sing ditemokake ing migrasi iki yaiku host lawas ora duwe kapabilitas virtual kanggo ngemot kinerja sawijining akun ing akun liyane. Akibate, masalah kasebut bisa uga dudu instalasiku, bisa uga ana wong liya sing nggunakake sumber daya ing server sing bakal ngilangi kita kabeh.

Kanthi situs kasebut kanthi aman Flywheel, kita masang sertifikat keamanan lan nguripake kewan kewan kasebut. Nyuwun pangapunten amarga kurang konten minggu kepungkur. Sampeyan bisa yakin yen bakal nggawe sawetara wektu sing ilang!

Pengungkapan: Saiki kita dadi afiliasi karo Flywheel! Lan Flywheel wis disaranake dening WordPress!

8 Komentar

  1. 1

    Aku rumangsa duwe masalah sing padha karo sawetara host situs uga. Bingung apa ora entuk hosting WordPress sing dikelola menyang server sing padha sing diserang DDoS? Game mandhiri lan nyalahke sing padha nganti pungkasane entuk teknologi sing ujar manawa wis ngidentifikasi sawetara masalah server internal sing lagi ditindakake. Aja percaya aku duwe masalah wiwit iku kanthi kabegjan.

    • 2

      Aku ngira panjaluk gedhe kanggo platform sing dikelola iki. Sayange, kaya sing sampeyan lan aku ngerteni ... ana akeh wong sing "mikir ngerti" apa sejatine ngerti apa sing kedadeyan karo platform kasebut. Aku percaya manawa bakal entuk lan nggunakake sistem monitoring sing bakal bisa nglacak masalah. Sejatine, kedadeyan iki katon kaya mbuwang panah ing tembok. Aku ilang kapercayan.

  2. 3

    Aku ngrasakake lara sampeyan. Ora ana sing luwih ala tinimbang ngliwati pandhuan troubleshoot skrip sing ora ana gunane yen sampeyan wis ngerti manawa ora bakal mbantu.

    Apa host liyane sing dadi tuan rumah IonThree? Lan apa kita kudu mikir obah? Kayane aku nembe nganyari.

    Kajaba iku, aku ngarep-arep supaya sampeyan nelpon perusahaan kasebut kanthi jeneng amarga sampeyan duwe klien sing dadi tuan rumah lan, kaya aku, bisa uga kepengin ngerti apa ana masalah sing durung dingerteni. Yen sampeyan ora ngrencanakake pesen pribadi menyang klien sing kena pengaruh.

    • 4

      Aku ngidentifikasi masalah kasebut nggunakake Webmaster Google lan ndeleng statistik nyusup, Tolga. Aku ora percaya kabeh iku kliene, aku kira kita bakal entuk sawetara server alon kanthi akeh beban. Yen sampeyan ora weruh nyuda kinerja, bisa uga ora ana alesan kanggo mangkat. Flywheel luwih murah kanggo opsi multi-akun, ora mesthi nanging sampeyan bisa ngirit sawetara dhuwit.

  3. 5
  4. 6

    Aku ora percaya sepira situs iki alon, lan ora bisa menehi wangsulan langsung. Seneng banget ngrungokake kedadeyan apik karo Flywheel. Bubar iki uga ganti hosting kanggo situs Roundpeg, lan duwe lingkungan sing luwih stabil kanggo situs kasebut.

  5. 7
    • 8

      Aku wis mikir luwih akeh babagan iki, lan sampeyan ngerti apa? Sampeyan bener. Tulung hapus komentarku. Sanajan ana masalah sing ana ing Flywheel, sanajan dina sing paling ala, dheweke isih ngalahake host kaya HostGator, GoDaddy, lsp.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.