Sebab lan Konsekuensi Masalah Data

jalaran nyebabake data reged

Luwih saka setengah kabeh pemasar percaya data reged minangka kendala paling gedhe kanggo nggawe program pemasaran sing sukses. Tanpa data kualitas utawa data sing ora lengkap, sampeyan ora duwe kemampuan kanggo target target lan komunikasi karo prospek sampeyan. Sabanjure, iki bakal menehi jurang kemampuan sampeyan kanggo mesthekake sampeyan uga nyukupi kebutuhan tim sales sampeyan.

Efisiensi penjualan minangka segmen teknologi sing saya akeh. Kemampuan, kanthi data sing apik, kanggo target prospek, dikonversi dadi lead, lan nyedhiyakake tim sales kanthi timbal sing nduweni kualifikasi adhedhasar data sing apik bakal nggawe upaya mlebu lan metu ing kunci, nggawe luwih akeh tutup.

Nanging 60% kabeh pemasar negesake manawa basis data kasebut ora bisa dipercaya, 25% negesake ora pas lan 80% sing nggumunake ujar manawa dheweke duwe beboyo cathetan kontak telpon!

Data reged minangka pembunuh kampanye bisu. Sampeyan bakal katon ala, nandhang pengaruh konten lan tawaran sing apik, lan bisa nggawe merek, reputasi lan domain sampeyan (utawa luwih elek). Nglirwakake laporan iki lan implikasine kanggo bisnis kanthi bahaya. Matt Heinz, Presiden Heinz Marketing

Apa sampeyan kudu ngetutake Matt lan Nggabungake ing Twitter. Jam 10 esuk PT / 1pm ET tanggal 19 Februari dheweke bakal duwe TweetChat babagan topik Kualitas Data tanggal 19 Februari (Hashtags: #dirtydata lan #MartechChat). Temonan saka Indeks Data Integrasi kalebu:

  • Data duplikat (15%), nilai / kisaran ora valid (10%) lan kolom sing ilang (8%) minangka masalah kualitas data sing paling umum.
  • Format sing ora valid, validasi email sing gagal lan validasi alamat sing gagal yaiku kesalahan sing kurang umum, nanging luwih angel ditambani; Kajaba iku, iku penting nalika dikombinasikake - mengaruhi disposisi saka 5 persen ing SMB, 10 persen ing perusahaan lan 7 persen ing kategori perusahaan media.
  • Yen perusahaan media nganalisis durung nggunakake piranti lunak pamrentahan data, mesthine kudu nyekel lan mbenerake kesalahan data prospek 313,890 kanthi manual.
  • Kanthi rata-rata rega timbal B2B luwih saka $ 50, masalah validasi email lan alamat gagal bakal dadi luwih saka $ 2.5 yuta ing media sing boros.

Panyebab lan Akibate Data Reged

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.