Direktori anggota

Polina Haryacha minangka Pendiri ing CloutBoost, agensi pemasaran sing fokus karo data, akuisisi sing nggabungake merek karo pemain game sing padha. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman ing pemasaran produk, akuisisi pangguna, lan analitik pemasaran, Polina minangka ahli terkenal sing ditampilake ing TechCrunch, AdExchanger, Adweek, lan media industri liyane. Dheweke uga dadi juru pidato ing konvensi pemasaran digital paling dhuwur, kalebu Digital Summit lan PubCon, ing kana dheweke nuduhake keahliane ngluncurake lan nambah game seluler, PC, lan game console.

Hai, aku Scarlett Jones kerja dadi Executive Marketing ing Mail Prospects.

Didhisiki ing taun 2009, Mail Prospect minangka panyedhiya layanan milis utama ing AS sing wis mbantu akeh klien tekan klompok pelanggan sing ideal. Dhaptar pemasaran email 100% akurat, responsif, lan terjangkau.

Emir Dukic minangka CEO saka Rabbu, platform manajemen aset sewa fleksibel wates. Kanthi teknologi kepemilikan, Rabbu ngotomatisasi kabeh aspek manajemen aset - wiwit saka pengadaan nganti pemasaran nganti operasi nganti kesehatan lan keamanan panyewan. Rabbu mbantu investor properti lan manajer ngatasi operasi, nganalisis data, mbasmi kontak, lan ngatur aset ing platform sewa utama: Airbnb, Zillow, Booking.com, Expedia, lan liya-liyane.

Alexander minangka CEO lan pendiri ing HypeAuditor. Alex wis dingerteni kaping pirang-pirang ing 50 Dhaptar Pemain Industri Top dening Talking Influence kanggo kerjane kanggo nambah transparansi ing industri pemasaran pengaruh. Alex dadi pamimpin utama kanggo ningkatake transparansi ing industri lan nggawe sistem deteksi penipuan adhedhasar AI sing paling maju kanggo nyetel standar kanggo nggawe pemasaran influencer kanthi adil, transparan, lan efektif.

Hamzah Adil minangka eksekutif pemasaran digital ing SwiftChat, aplikasi obrolan langsung sing dirancang kanggo mbantu dhukungan pelanggan lan tim sales.

Suzies nyebut dheweke WordPressaholic sing seneng nulis kanggo pangguna WordPress. Sadurunge pindhah menyang panulis konten, dheweke dadi peneliti konten kanthi ilmu SEO. Suzie saiki dadi mesin nulis isi babagan plugin lan tutorial WordPress sing isih yakin dheweke bakal dadi astronot ing sawijining dina.

Kanthi 20 taun pengalaman ing pemasaran, Juli dadi program komunikasi global lan pemasaran pelanggan Cloudinary. Sadurunge gabung karo Cloudinary, Juli nglakokake konsultasi pemasaran terintegrasi dhewe ing ngendi dheweke nggawe lan nglakokake program pemasaran sing sukses kanggo perusahaan teknologi lan kesehatan lan lembaga nirlaba, ngatur kabeh saka merek lan PR nganti pemasaran konten lan acara.

Ing umur 33 taun, uripku ganti. Aku ngalami alangan ala ing perjalanan wirausaha. Aku nyoba gratis ing tangan media lan aku kurang saka 10% kasempatan kanggo nerusake perjalanan wirausaha. Sawise pirang-pirang upaya lan 114 dina neraka; Aku mbalek maneh. Ora mung nyimpen perusahaan sing dipilih dadi perusahaan wirausaha paling apik kaping 332 ing Amerika Serikat ing 2015 dening Majalah Pengusaha, nanging aku luwih kuwat.