Apa Copywriting Respon Langsung? Cara Nulis Salin Konversi

Nyalin Salin sing Ngonversi

Artikel rata-rata ora bakal bisa ditindakake. Aku terus kaget nalika mriksa topik sing disenengi liwat telusuran lan sosial nanging nalika miwiti maca artikel kasebut, pancen mboseni lan ora informasi. Yen sampeyan nggawe rong kaca kebangkrutan kanthi tawaran sing padha, aku njamin manawa sing ditulis karo panulis naskah berbakat bakal luwih akeh perhatian. Ing cathetan sisih, aku isih kepengin dadi panulis hebat. Aku wis nulis suwene 10 taun lan terus sinau.

Infographic anyar Koeppel Direct, Copywriting Respon Langsung: Nggawe Salin sing Ngonversi, nuduhake sawetara rahasia copywriting tanggepan langsung karo jagad sing luwih akeh. Sinau babagan carane nggawe upaya respons langsung (DR) pembunuh kanthi cepet, utawa paling ora carane panulis iklan favorit nggunakake driji sihir kanggo masagi para pelanggan sing apik.

Apa Salin Tanggepan Langsung?

Tanggepan langsung minangka ukara sing khusus kanggo copywriting utawa strategi iklan sing pengin ditindakake kanthi mutlak. Pemasaran utawa pariwara nanggepi langsung mesthi ana ajakan tumindak sing duwe asil sing bisa diukur kanthi cepet. Contone minangka kaca kebangkrutan sing formulir diisi utawa tombol klik-kanggo-telpon nyebabake telpon adol. Kaca pendaratan mesthi nggunakake salinan tanggepan langsung.

Peter Koeppel nuduhake 5 tips copywriting tanggepan langsung kanggo miwiti:

  1. Temtokake target kanggo salinan sampeyan. Apa sampeyan adol sepatu utawa nyoba njaluk wong nyumbang?
  2. Rencanakake rute sampeyan. Kepiye carane sampeyan entuk target kasebut? Wayahe ringkes kreatif!
  3. Siapke nduduhake nilai sampeyan. Tampilake, aja dicritakake, sepira regane sampeyan nggawa ing meja. Gawe dhaptar cara sampeyan bakal nggawe pangowahan sing positif yen target nindakake apa sing wis dijaluk.
  4. Atur poin kasebut ing dhaptar sampeyan supaya paling ora entuk target awal nganti paling ora.
  5. Potong mudhun. Nyingkirake poin sing paling ora efektif.

Rincian infographic saben langkah ing proses sakabèhé kanggo ngrancang, nulis, lan ngoptimalake salinan tanggepan langsung sampeyan. Rincian ngoptimalake kanggo saben medium, ora mung tumindak ajeg. Peter uga menehi sawetara conto kepiye pangowahan sederhana ing verbiage bisa pengaruhe kanggo sing maca:

  • "Opportunity"Tinimbang" Sawise urip. " Apa tenan sepisan ing umur? Mbok ora. Yen wis, kenapa sampeyan adol wong liya? Entuk dhewe!
  • "Nggoleki"Ing panggonan" Ora tau dideleng sadurunge. " Sampeyan wis adol, mesthine sampeyan wis ndeleng, paling ora ing gambar sing dijupuk dening wong sing ana ing kasunyatane.
  • "Exclusive"Liwat" Cepet! " Sanajan wektu bisa dadi motivator, siji iki dadi kakehan mula saengga ora nggawa daya. Penawaran sing kadaluwarsa mung sawetara menit uga ora ana bathi.

Mangkene infographic lengkap, Copywriting Respon Langsung: Nggawe Salin sing Ngonversi:

Nyalin Salin sing Ngonversi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.