Kirim Langsung sing Bisa Digunakake!

layang langsung

Aku wis arep nulis babagan iki wiwit sadurunge Taun Anyar, nanging aku kudu golek scanner supaya bisa narik gambar surat-surat langsung sing wis dak tampa bubar. Intine yaiku sawetara surat langsung isih bisa digunakake. Mangkene 3 conto:

  • Jack Hayhow ngirimi bukune, Kawicaksanan Babi Terbang. Aku mikir iki minangka 'hadiah' pertama sing dadi blogger! Aku saiki wis entuk sawetara buku ing meja bengi - nanging aku ngarep-arep bisa nyinau buku iki. Pancen apik banget yen entuk cathetan tangan saka Jack bebarengan karo buku kasebut. Jack iku butuh wektu kanggo nulis aku lan ngirim bukune wis akeh tegese!
  • CVS Apotek ngirimi aku kertu kanggo preinan matur nuwun amarga aku wis nglindhungi. Malah ditandatangani kanthi pribadi dening saben staf! CVSku apik banget. Pancen ngelingake aku akeh toko sudhut sing biasane dikunjungi ing boonies ing Newtown Connecticut (Toko kasebut dijenengi Crossroads… dheweke biasane nglilani bocah-bocah njupuk bir lan mulih menyang wong tuwa kanthi telpon. … Wong aku wis tuwa!). Yen CVS duwe woh, mesthine ora bakal blanja blanja! CVS mbuktekake manawa sampeyan bisa dadi rantai gedhe lan tetep bisa dianggep kaya wong liya.
  • Wikimedia dikirim kertu karo cathetan matur nuwun kanggo sumbangan kanggo Wikipedia taun kepungkur. Aku asring njupuk dana Paypal lan menehi bali menyang pangembang plugin lan situs web sing njaluk sumbangan - yen piranti lunak utawa layanan kasebut migunani. Aku nggunakake Wikipedia ing blog iki, dadi sampeyan bakal ngerti manawa bagean saka hasil pariwara situs kasebut diluncurake menyang situs liyane. (Sisa dibutuhake kanggo mbayar pendhidhikan anakku!).

SIM
Menarik ing jaman saiki, masarakat isih ngerti apa tegese tutul 'manungsa'. Jack bisa ngirim bukune liwat Amazon, lan CVS lan Wikimedia bisa uga gampang ngirim email kanthi matur nuwun. Aku pengacara email sing gedhe… aku seneng bisa nggawe pribadi lan otomatis. Iki butuh usaha sethithik lan mesthi regane luwih murah. Iki ngandhani yen wong-wong iki nganggep aku cukup penting kanggo bisnis yaiku yen investasi sing dakkatutke. Kuwi pesen sing kuat, ya?

Yaiku jinis surat langsung sing bisa digunakake. Ewonan e-mail langsung liyane sing dakkirim ing kene ora cocog. Aku wis ngandhani klien sadurunge yen sampeyan kudu narik kawigaten wong liya nganggo surat langsung yaiku wektu kanggo mlaku-mlaku saka kothak surat menyang tong sampah. Aku babar pisan ora ganti pikir. Ngirim paket tulisan tangan utawa kertu matur nuwun pancen wis dadi perhatianku!

8 Komentar

  1. 1

    Temtunipun Kita pengin sentuhan manungsa - apa iku uga ora dadi sebab kenapa blog dadi gedhe banget?

    -

    Wong tuwa kita biyen komunikasi nganggo surat katresnan sing ditulis karo tangan. Dina iki SMS cepet. Ora padha, eh?

  2. 2

    > Kawicaksanan Babi Terbang. Aku iki hadiah pertama? minangka blogger!

    Douglas sing ati-ati - apa ora ngerti yen nampa hadiah bisa nyebabake etika sampeyan ditakoni 🙂 LOL

    > Aku asring njupuk dana Paypal lan menehi bali menyang pangembang plugin lan situs web sing njaluk sumbangan - yen piranti lunak utawa layanan kasebut migunani.

    Aku wiwit nindakake iki uga ing pungkasan taun kepungkur. Rasane apik yen bisa menehi kontribusi maneh marang sing menehi wektu kanggo nggawe barang sing saben dinane digunakake.

  3. 3
  4. 4

    Steven:

    Mangkene wara-wara kanggo kabeh pengiklan, aku murah, gampang lan jujur. Sampeyan bisa tuku aku, nanging aku bakal menehi ngerti kabeh manawa aku dituku. 🙂

    Aku setuju karo sampeyan ing Paypal. Muga-muga dadi tren sing terus. Open source wis apik kanggo kita kabeh!

    Doug

  5. 5

    Kevin,

    Minangka pemasar basis data, angel diitung jinis biaya iki, iya? Amarga sampeyan ora bisa ngukur apa-apa, ora ateges apike. Perusahaan sing 'nindakake perkara sing bener' mula pancen maju. Aku pancen yakin sawetara dina bakal duwe indeks 'tunjangan sosial' kanggo perusahaan sawetara dina supaya masarakat bisa nggarap perusahaan sing luwih apik kanggo negara tinimbang sing ala.

    Paling ora muga-muga wae!
    Doug

  6. 6

    Tanpa mangu-mangu, tumindak sing bener iku apik. Lan aku bakal dadi wong pisanan sing dadi konco sing nindakake perkara sing apik. Nglampahi wektu kanggo nindakake kegiyatan kasebut nyebabake ROI luwih apik tinimbang mbuwang dhuwit ing iklan televisi.

    Wis pirang-pirang taun kepungkur, aku lungguh ing kamar karo wong-wong saka Hallmark. Dheweke pengin nggawe program matur nuwun kanthi otomatis kanggo perusahaan saya, sing ana ing sistem CRM. Kanggoku, iku sebalik karo sing sampeyan saranake. Ana garis apik ing antarane nggawe kabecikan, nindakake tumindak sing katon apik, lan nyoba kanggo ngasilake bathi. Dadi, yen sampeyan nggawe kabecikan, bathi lan bathi bakal tindakake.

    Kirim apik!

  7. 7

    Hai Doug,

    Aku komentar sampeyan babagan "tutul manungsa" iku bener banget.

    Kita wis ngerti manawa ngirim pemasaran kanthi hard copy lan media kit kanggo promosi
    perusahaan kita wis mbayar kanthi cepet. Email ora apa-apa, nanging wis dadi
    kurang lan kurang dipercaya. Akeh banget spam lan sampah. Dadi ngganggu.
    Layang langsung; Nanging, terus nutup sales, lan kaya sing sampeyan sebutake "manungsa
    tutul ”katon katon ngewangi.

    Kita nemokake manawa nggabungake kehadiran web online karo kampanye surat langsung sing terintegrasi
    paling cocog kanggo perusahaan katalog sing diwakili. Ana regane gedhe
    ing pemasaran multi-kanal. Siji perusahaan ora bisa maneh ngandelake siji kendaraan pemasaran maneh.

    Aku seneng banget karo artikel sampeyan ... sampeyan duwe pembaca sing seneng banget!

    Leslie
    nelpon lan "surat pos" nyata sing terus dibuktekake

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.