Sampeyan bisa uga mbukak Mail iki…

Dina iki ing surat aku nampa amplop biru sing jenengku lan alamat dicithak kanthi rapi ing ngarep. Alamat balesan kasebut yaiku PO Box nanging isih katon tulisan tangan. Nalika aku mbalik amplop, segel kasebut ditandhani. Penasaran dadi paling apik lan aku mbukak kanggo golek kertu kanthi pesen kaya ing ngisor iki:

kirim surat menyang endi wae

Iki teknologi font tulisan tangan lan pancen cocog langsung email pemandangan pirang-pirang taun kepungkur. Pemasar langsung ngerti manawa sampeyan njaluk sampeyan mbukak surat, luwih becik sampeyan maca potongan kasebut. Yen maca potongan, sampeyan luwih gampang nelpon. Yen sampeyan nelpon, sampeyan bisa uga tuku. Kabeh diwiwiti kanthi mbukak, sanajan!

Alesan kenapa font iki rada dipercaya yaiku kepiye beda-beda ukuran huruf sing padha (priksa kacepetan 'e), lan jarak huruf (kalorone kerning lan ranging). Teknik kasebut mesthi narik kawigaten sampeyan, cukup ana bedane saka jinis biasa kanggo ngapusi sampeyan mikir sing ditulis kanthi tangan.

Siji cara sing gampang kanggo ngerti yen ora yaiku garis nyata sing sejatine jarak adoh saka siji liyane lan kanthi lurus. Ora diraguhi, subtleties iki uga bakal diganti mengko. Apa wae, iku bisa digunakake lan aku yakin bakal ngowahi sawetara prospek. Aku ora kasengsem amarga bisa uga enggal pindhah.

9 Komentar

  1. 1

    Cukup ngenteni nganti konsumen ngerti babagan iki lan wiwit ora nggatekake. Langkah sabanjure yaiku perusahaan outsourcing kanggo panulis surat ing India. Surat langsung sampeyan bakal ditulis tangan. Iku teka bunder lengkap. Enteni wae.

    • 2

      Halo Willy,

      Sing nggumunake, aku entuk sawetara 'tulisan tangan' liwat snail-mail supaya ramalan sampeyan bisa uga akurat.

      Kanggo outsourcing menyang India - kanthi ekonomi berkembang lan dolar Amerika sing mudhun, India dadi luwih larang kanggo outsourcing - utamane amarga akeh wong India sing sinau (kaping pirang-pirang ing Amerika Serikat). India wis nindakake cukup apik kanggo awake dhewe! Aku ora yakin padha bakal prospek tengen kanggo outsourcing iki, nanging aku ora mangu sawetara negara income kurang liyane bisa teka meja karo jinis solusi.

      Thanks!
      Doug

  2. 3
    • 4

      Salah sawijining kanca kerja ing U-verse lan ujar manawa target kluwarga khusus amarga bandwidth lan jarak saka peralatan rute. Panjenenganipun dhateng kula secara harfiah pepadhamu sabanjuré lawang bisa duwe nanging sampeyan bisa uga ora. Aku mikir dheweke lagi nggarap masalah infrastruktur ing tingkat lingkungan nganti tingkat tetanggan. Aku mbokmenawa ing amarga aku manggon ing apartemen sapunika – Kapadhetan dhuwur!

  3. 5
  4. 6

    Yen aku dadi wong totoan aku $ 10 ing Filipina minangka lokasi outsourced.

    Pangembangan sabanjure yaiku kanggo piranti nelusuri sing bisa digunakake kanggo ndeteksi amplop sing dibukak, yen dibukak dening lanang utawa wadon, umur wong lan suwene sadurunge digawa metu karo sampah.

  5. 7

    Nalika sampeyan ndeleng iku minangka gaya marketing macem, Aku ndeleng iku minangka pox. Techniques kanggo ngapusi wong supaya mbayar manungsa waé ora mung jinis Techniques aku kasengsem ing makaryakke. Mesthine bisa dadi jangka pendek sing efektif, nanging aku pengin wong menehi perhatian marang kualitas merek lan apa sing daktawakake, ora amarga sawetara wong bodho mikir yen aku ngirim cathetan tulisan tangan. JWTCW.

    • 8

      Mike,

      Aku ora yakin ngendi aku ngandika iku gaya marketing macem lan aku ora ningkataké iku. Aku ora setuju karo sampeyan, aku mung menehi komentar babagan teknologi kasebut - malah ngujo. Sawise kabeh, aku sing idiot sing entuk nyedhot.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.