Sampeyan bisa uga mbukak Mail iki…

Dina iki ing surat aku nampa amplop biru sing jenengku lan alamat dicithak kanthi rapi ing ngarep. Alamat balesan kasebut yaiku PO Box nanging isih katon tulisan tangan. Nalika aku mbalik amplop, segel kasebut ditandhani. Penasaran dadi paling apik lan aku mbukak kanggo golek kertu kanthi pesen kaya ing ngisor iki:

kirim surat menyang endi wae

Iki teknologi font tulisan tangan lan pancen cocog langsung email pemandangan pirang-pirang taun kepungkur. Pemasar langsung ngerti manawa sampeyan njaluk sampeyan mbukak surat, luwih becik sampeyan maca potongan kasebut. Yen maca potongan, sampeyan luwih gampang nelpon. Yen sampeyan nelpon, sampeyan bisa uga tuku. Kabeh diwiwiti kanthi mbukak, sanajan!

Alesan kenapa font iki rada bisa dipercaya yaiku carane beda-beda ukuran huruf sing padha (priksa kacepetan 'e), lan jarak huruf (kalorone kerning lan ranging). Teknik kasebut mesthi narik kawigaten sampeyan, cukup ana bedane saka jinis biasa kanggo ngapusi sampeyan mikir yen ditulis kanthi tangan.

Siji cara sing gampang kanggo ngerti yen ora yaiku garis nyata sing sejatine jarak adoh saka siji liyane lan sabenere langsung. Ora diraguhi, subtleties kasebut uga bakal diganti mengko. Apa wae, iku bisa digunakake lan aku yakin bakal ngowahi sawetara prospek. Aku ora kasengsem amarga bisa uga enggal pindhah.

9 Komentar

  1. 1

    Ngenteni nganti konsumen ngerti babagan iki lan mula ora nggatekake. Langkah sabanjure yaiku perusahaan kanggo outsource kanggo panulis surat ing India. Surat langsung sampeyan pancen bakal ditulis kanthi tangan. Kabeh bakal bunder. Ngenteni wae.

    • 2

      Halo Willy,

      Apike, aku entuk sawetara 'tulisan tangan' apa wae liwat mail siput dadi prediksi sampeyan bisa uga akurat.

      Minangka kanggo outsourcing menyang India - kanthi ekonomi sing saya gedhe lan dolar Amerika sing mudhun, India dadi luwih larang kanggo dileksanakake - utamane amarga akeh wong India sing duwe pendhidhikan (bola-bali ing Amerika Serikat). India wis cukup kanggo awake dhewe! Aku ora yakin dheweke bakal dadi prospek sing tepat kanggo outsourcing iki, nanging aku ora bakal mangu-mangu manawa negara liya kanthi penghasilan murah bisa nemoni solusi kasebut.

      Thanks!
      Doug

  2. 3
    • 4

      Salah sawijining kanca nyambut gawe ing U-ayat lan ujar manawa target rumah tangga khusus banget amarga bandwidth lan jarak saka peralatan nuntun. Dheweke crita kanthi nyata yen tangga teparo bisa uga duwe nanging sampeyan ora bisa. Aku ngira dheweke ngatasi masalah prasarana ing tetanggan nganti tataran tetanggan. Aku bisa uga mlebu amarga aku saiki manggon ing apartemen - kerapatan tinggi!

  3. 5
  4. 6

    Yen aku wong taruhan, aku bakal duwe $ 10 ing Filipina minangka lokasi sing dileksanakake.

    Pangembangan sabanjure yaiku kanggo nglacak piranti sing bisa digunakake kanggo ndeteksi amplop sing dibukak, yen dibukak karo lanang utawa wadon, umure wong kasebut lan suwene sadurunge nggawa sampah.

  5. 7

    Nalika sampeyan ndeleng iku minangka tren pemasaran sing nyenengake, aku ngerteni minangka pox. Teknik kanggo ngapusi wong supaya ora nggatekake pancen dudu jinis teknik sing dakkarepake nggunakake. Mesthi bisa jangka pendek efektif, nanging aku pengin wong menehi perhatian marang kualitas merek lan sing dakkarepake, dudu amarga ana wong bodho sing kesusu mikir yen aku ngirim cathetan tulisan tangan. JWTCW.

    • 8

      Mike,

      Aku ora yakin ing endi sing dakkandhakake minangka tren pemasaran sing apik uga aku ora promosi. Aku ora setuju karo sampeyan, aku mung menehi komentar babagan teknologi - malah ngujo. Sawise kabeh, aku iki wong bodho sing entuk ngisep.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.