Aja Mbayar Duplikat Kirim Langsung

kothak layang

Akeh sing ngerti aku asale saka latar mburi email langsung. Nalika surat langsung wis kabukten luwih larang kanthi pangurangan yen dibandhingake karo pemasaran online, iki isih dadi saluran sing bisa digunakake. Kita ndeleng sawetara tarif bali sing apik ing industri B2B - sing biasane nolak surat langsung. Email langsung sing gegandhengan karo konsumen isih dadi industri sing gedhe.

Dina iki, aku nampa telung potongan sing padha ing kothak layang sing dituju menyang alamat sing padha. Paket sing apik dilipat sing dirancang kanthi apik dening para wong ing Victoria Secret. Merek pemuda, Pink, cukup populer karo para wanita enom lan anakku wadon kalebu ing milis. Nanging sayangé, kanggo Victoria Secret, program surat langsung ora sukses banget nalika nyuda kampanye kasebut. Kita nampa 3 potongan ing alamat sing padha. Wong loro ditujokake menyang macem-macem ejaan jeneng putri lan siji kanggo aku ... aku ora ngerti sebabe.

Iki minangka kesalahan sing larang. Basis data sing digunakake kanggo kampanye kasebut bisa kanthi gampang mbukak liwat piranti lunak sing bakal nggawe potongan dikirim menyang mung siji wong ing alamat kasebut. Kajaba iku, bisa uga digabung karo data jender kanggo ngilangi aku kabeh saka surat.

deduplikasi-jambon

Yen sampeyan ngrencanakake kampanye surat langsung, elinga yen sampeyan entuk kapentingan sawetara agensi supaya bisa nambah volume. Sayange, sing ngasilake laba investasi lan tarif respons sampeyan kanthi artifisial. Kampanye sing apik ing kene bisa uga dilaporake minangka kampanye sing durung sukses. Priksa manawa database sampeyan wis diduplicate sadurunge dikirim lan takon marang agensi sampeyan yen gelem mbalekake duplikat utawa potongan sing dikembalikan.

One comment

  1. 1

    Iki bisa uga larang banget kanggo ritel kasebut - dheweke kerep ngirim kupon kanggo produk gratis liwat surat. Ora mung siji item, kaya sing wis dituju, putrine bisa nglumpukake telung barang gratis kanthi biaya sing salah. Apik kanggo dheweke - ala kanggo garis ngisor. (Pun ora disengojo nanging ditinggal cekikikan.)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.