Wawancara Diners Club: Mbangun Brand Sosial

dinersclub

Diners Club minangka sponsor saka Jagad Pemasaran Media Sosial lan wawancara karo sawetara pamicara wingi (lan saiki bakal nindakake luwih akeh). Aku seneng ngomong karo Eduardo Tobon lan ngrembug babagan kemajuan sing dakdeleng ing ruang pemasaran online.

Pitakon kaping pisanan yaiku babagan blogging perusahaan lan 3 tips sing bakal dakwenehake. Yen pinter, mesthine aku bakal tuku Blogging Perusahaan buku :). Aku ora ngandel yen aku nutupi pitakon kanthi lengkap, mula bakal daklakoni ing kene:

  1. Gawe strategi isi lan ngrencanakake sapa target target sampeyan lan carane menehi konten karo konten kanthi online.
  2. Makarya karo konsultan SEO kanggo mbantu ngenali tembung kunci lan ngoptimalake blog supaya sampeyan yakin bakal diindeks kanthi bener dening mesin telusuran.
  3. Ngembangake dalan menyang keterlibatan supaya para pamiarsa mbukak tujuan sing sampeyan karepake ... mula saka konten sampeyan, menyang ajakan tumindak, menyang kaca kebangkrutan sing dirancang kanthi apik supaya sampeyan bisa ngukur tanggepan lan ngowahi pamaca dadi pelanggan