Dina Pelayanan

Aku krungu kabar dina iki yen garwane Dr. Martin Luther King pengin dina kasebut dadi dina layanan. Ana sawetara ironi ing pesen kasebut nalika nulis tulisan iki saka Starbuck. Iki dina sandi dina:

Putriku mulih bengi lagi mriyang kanthi lara sajrone 24 jam kepungkur. Wis wengi lan awan layanan bapak lan sedulur! Bapak mlayu menyang apotek kanggo golek barang liyane, kakang ngresiki kekacoan nalika mbakyune ora bisa mlayu menyang kamar mandhi kanthi tepat. Suhuhe wis cepet nganti aku nelpon Dokter, sing nate ngenteni. Aku ngerti yen dheweke lagi masalah, nalika mlebu kamar lan dheweke lagi mlumpat ing kasur, pancen nggegirisi. Kita tenang lan turu maneh. Donga - semono uga bengi sing dawa uga bengi.

Sanalika, DSL saya mutusake njupuk dump sawise 4 taun konektivitas solid-rock. Dadi, aku ora kurang saka 8 telpon karo AT&T, kunjungan saka teknisi 'line', lan sesuk aku duwe teknisi 'DSL'. Episode kasebut pancen konyol. Aku wis mriksa email dening PDA sajrone 1 dina lan ora bisa ngrampungake apa-apa. Sajrone turu putrine, aku bakal dadi edan.

Banjur, kanggo nambah, aku wis telpon tanpa henti saka wong sing butuh pitulungan saiki. Aku durung bisa nulungi wong liya amarga DSL saya mudhun. Dadi aku minggat sawetara menit bengi iki, nilar putra lan putrine sing lagi turu, supaya ngerti kabeh aku ngawula kanthi sabisa-bisa lan ngarep-arep bisa bali online, kanthi fisik lan teknis, sajrone rong dina.

Bu King, aku ngerti sampeyan duwe pinemu liyane nalika mbahas babagan layanan… nanging aku ngerti sampeyan bakal ngerti manawa aku nglakoni sing paling apik saiki. 🙂

Siji warta apik dina iki, aku wis dhaptar ing 150 Blog Pemasaran Daya Paling Anyar sing Dikembangake… Saiki aku # 80!
Blog Pemasaran Daya 150

Matur suwun, Todd! Algoritma lan mekanisme peringkat sing apik!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.