Aku Mbatalake Alat Laporan lan Analisis Situs Web sing larang kanggo Diib

Analisis Situs Web Diib

Kanthi penghasilan sing ilang digandhengake karo COVID-19, aku pancene kudu ngevaluasi maneh produk sing digunakake kanggo riset, ngawasi, nglaporake, lan ngoptimalake situs lan klienku. Aku ngentekake pirang-pirang atus dolar saben wulan kanthi sawetara alat kanggo nindakake iki. Uga, saben alat duwe akeh laporan lan pilihan - nanging aku kudu nggabung data kanggo nemokake saran sing bisa digunakake kanggo ngoptimalake situs kasebut.

Kanthi tembung liyane, aku mbayar ton dhuwit… lan ora nate nampa wangsulan sing dibutuhake. Aku wis guyon babagan iki ing jaman kepungkur ... manawa alat analitik pancen bener pitakonan mesin lan ora jawaban mesin. Terserah sampeyan minangka analis kanggo ngenali lan prioritas kesempatan sawise nggoleki data, segmen, filter, lan mbandhingake prilaku pengunjung.

Aku pengin jelas nalika nerangake babagan produk sing ditemokake - diib. Sejatine ana ewonan perkara sing bisa sampeyan lakoni kanthi situs web kanggo nambah visibilitas, pertumbuhan, lan konversi. Sawetara analisis mesthi mbutuhake wong kanggo nerjemahake data menyang tumindak.

Diib: Mesin Wangsulan

Video iki saka diib nalika diluncurake 5 taun kepungkur, menehi sawetara wawasan babagan platform lan cara mbantu bisnis sampeyan:

Aku ndaftar kanthi gratis diib akun lan langsung kesengsem karo umpan balik cerdas sing wis diwenehake platform sajrone sawetara menit. diib diwiwiti kanthi nganalisa situs web lan ngenali kesempatan paling gedhe kanggo nambah penjualan sampeyan. Diib dipecah dadi papat solusi utama:

  1. Mesin Wangsulan - alat diagnostik sing kuat bakal mindai situs sampeyan lan nggawe rencana pertumbuhan khusus kanthi mung menehi wangsulan.
  2. Analytics - diib ora mung ngukur data, nanging malih dadi nilai dolar nyata kanggo bisnis, masa saiki, lan masa depan bisnis. Sampeyan uga bisa ndeleng kepiye tumpukan ing industri.
  3. Pelacak Kemajuan - Lacak kabeh gaweyan lan sinau supaya sampeyan bisa ndeleng sepira tekane sampeyan! Luwih akeh kemajuan sampeyan, sampeyan bakal terus maju!
  4. Pustaka Sinau - Yen sampeyan dadi pemasar sing nggawe dhewe, Diib uga duwe tips, alat, lan tutorial ing pucuk driji. Dheweke duwe perpustakaan video 1000s, artikel, kertas putih, lan ebook sing akeh banget.

Diib ngirim analisis, pelaporan, lan visual sing berdampak tinggi, supaya sampeyan ngerti kepiye kahanan sampeyan lan apa sing bakal ditindakake. Kanthi diib ™ sampeyan ngerti regane tahunan situs lan kinerja bisnis online kanthi online. Lan diib nggawe rencana pertumbuhan khusus kanggo bisnis online sampeyan.

Dashboard Situs Diib kanggo Analisis Situs Web

Priksa Kesehatan Situs Web Sampeyan

Inti kanggo nglaporake yaiku validasi awal manawa situs web sampeyan pancen sehat. Diib apa kanthi nganalisa fitur-fitur utama situs web sing sehat:

  • Sertifikat SSL: Sampeyan bisa uga ora duwe situs sing aman utawa sertifikat SSL ora diinstal kanthi bener. DiibMesin pemindaian cukup apik nalika nerangake keamanan lan bakal menehi kabar manawa sampeyan nemokake kesalahan sing cukup signifikan kanggo pengaruh rangking sampeyan utawa nyebabake tandha ing browser pengunjung. 
  • Kacepetan Mobile: Mesin Jawaban mriksa kacepetan ponsel saben dina. Yen ana masalah karo kacepetan ponsel sampeyan, Diib bakal menehi tandha. 
  • Otoritas Domain / Backlink: Ikon kasebut ngandhani Otoritas Domain Moz saiki lan sawetara backlink sing nuduhake situs web sampeyan. Sampeyan uga bisa ndeleng dhaptar tautan balik sing paling penting. 
  • Facebook / Google My Business Sync: yen sampeyan durung nyelarasake rong sumber data penting iki, Diib bakal ngabari sampeyan supaya sampeyan ora ketinggalan babagan tujuan lan tandha penting! 
  • Peta Situs: Pemindaian iki ngandhani manawa kita ndeteksi peta situs kanggo situs web utawa ora. Peta Situs mbantu Google lan mesin telusuran liyane nyusup situs web sampeyan.
  • keywords: Iki ngandhani carane akeh tembung kunci situs web sing wis diindeks ing google. Sampeyan bisa ndeleng nganti 150 tembung kunci sing paling penting. 
  • Dhaptar ireng: Iki minangka scan situs web lan alamat IP sing bakal ngandhani manawa email sampeyan dikirim menyang kothak mlebu pelanggan. Yen diib ndeteksi manawa email sampeyan biasane bakal mlebu kothak spam tinimbang kothak mlebu, dheweke bakal ngabari uga mbantu ngatasi masalah kasebut.

Tujuan Panelusuran, Sosial, Seluler, lan Lokal

Sawise aku nyiyapake situs, diib wis kasambung karo Google Analytics, Google Business, lan Facebook kanggo menehi wawasan, sosial, seluler, lan bisnis lokal. Platform kasebut langsung ngenali sawetara tujuan kanggo aku maneh lan sawetara tautan gedhe kanggo sinau babagan:

  • Diib analisa wawasan Facebook kanggo ngenali kapan artikelku bakal paling pengaruh.
  • Diib duwe sawetara intelijen sing nuduhake manawa COVID-19 ora nyebabake lalu lintas situs web saya umum.
  • Diib ngenali sawetara tautan internal sing rusak kanggo aku mbenerake.
  • Diib ngidentifikasi sawetara backlinks sing bisa dadi beracun sing bisa dakkirim.

Diib minangka Nilai Luar Biasa

Purist bakal ujar manawa alat kaya iki durung cukup lengkap. Sampeyan bisa uga bener kanggo domain sing gedhe lan kompleks ing industri sing kompetitif. Nanging mayoritas bisnis ora bisa digunakake ing papan sing kudu mriksa saben aspek sing ana ing online ... dheweke sibuk mbukak usahane.

Kanggo biaya nominal saka diib, regane luwih adoh saka akeh platform ing kana. Monitor kesehatan, evaluasi, prediksi, target, lan tandha bakal nggawe rata-rata pemilik situs tetep suwene setaun kanggo ningkatake pertumbuhan situs web lan pertumbuhan bisnis.

Akun diib gratis nyedhiyakake:

  • Rencana Wutah Winates - Akses winates menyang tandha lan tujuan saben dina cerdas sing nuduhake sampeyan cara cepet tuwuh lalu lintas & penghasilan.
  • Website Monitoring - Entuk tandha kanggo tetes lalu lintas sing ora biasa, backlinks sing rusak utawa spammy, masalah kinerja, keamanan, utawa uga nganyari algoritma telusuran Google! Saben tandha kalebu langkah sing bisa ditrapake kanggo ngatasi masalah kasebut.
  • Email Snapshot Mingguan - Tetep informasi babagan kesempatan tuwuh lan masalah potensial.
  • Skor Kesehatan Saben Dina - Algoritma cerdas diib diamati kahanan situs web sampeyan kanthi nyata.
  • benchmarking - mbandhingake kinerja situs web karo situs web sing padha ing industri sampeyan.

Akun diib Pro regane $ 19.99- $ 29.99 / wulan gumantung saka lalu lintas situs web lan nyedhiyakake kabeh sing ana ing akun gratis, uga:

  • Rencana Wutah - Akses lengkap menyang tandha & target saben dina sing nuduhake sampeyan cara cepet tuwuh lalu lintas lan penghasilan.
  • Nganti 30 situs web - Deleng kabeh situs web sampeyan nindakake ing siji layar.
  • Bantuan profesional kapan wae - Akses 24/7 gratis menyang ahli pertumbuhan sing khusus.
  • media sosial - diib ngawasi kinerja nyata lan menehi roadmap khusus kanggo nambah saluran sing penting banget iki.
  • SEO & tembung kunci - Saran analisis & dandan adhedhasar Moz premium & Semrush data.

Priksa Kesehatan Situs Web Saiki!

Pengungkapan: Kita afiliasi sing bangga diib.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.