Dompet Digital lan Masa Depan Pembayaran

dompet digital

Ing taun 2011, jumlah transaksi pembayaran seluler global bakal mencapai $ 241 milyar nanging ing taun 2015, sing diarep-arep bisa ngluwihi $ 1 triliun! Pramila, saben perusahaan kertu kredit lan gateway pembayaran online angel ngupayakake nandur modal atusan yuta dolar Komunikasi Lapangan cedhak teknologi lan metodologi pembayaran.

Kanthi nyebarake jaringan broadband lan piranti seluler, cara mbayar kanggo samubarang samesthine bakal owah sacara dramatis sajrone sawetara taun ngarep. Kita wis teka saka cangkang lan manik-manik kanggo kertas dhuwit menyang kertu kredit ing endi wae suwene sawetara ewu taun.

11.11.04 DigitalWallet Quickbooks JMJ 102

liwat Intuit

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.