Munggah Adopsi Dompet Digital Sajrone Pandemi

Adopsi Dompet Digital

Ukuran pasar pembayaran digital global diarepake wiwit saka USD 79.3 milyar ing taun 2020 nganti USD 154.1 milyar ing taun 2025, kanthi Tingkat Perkembangan Tahunan Senyawa (CAGR) 14.2%.

MarketsandMarkets

Yen dipikir maneh, kita ora duwe alesan kanggo sangsi nomer iki. Yen ana, yen kita tetep krisis virus corona saiki dadi pertimbangan, pertumbuhan lan adopsi bakal nyepetake. 

Virus utawa ora ana virus, ing mundhak ing pembayaran tanpa kontak wis ana ing kene. Amarga dompet smartphone dununge ing tengah cara sistem kerja, mula ana adopsi sing jelas. Nanging wiwit warta babagan carane kontan bisa nggawa coronavirus nganti pirang-pirang dina suwene, fokus meh kabeh wong ing jagad iki ganti dadi dompet digital

Nanging apa sing nggawe dompet seluler minangka alternatif pangirim saka mata uang fiat? Wangsulan kanggo pitakon iki ana ing fitur sing disetel. Mangkene dhaptar fitur sing kudu diduweni aplikasi dompet seluler:

Fitur Dompet Ponsel sing Mesthi Nduweni

  • Keamanan Otentikasi Multi-faktor  - Fitur pisanan sing kudu diduweni saben dompet seluler digital yaiku keamanan sing ora bisa dilanggar. Salah sawijining cara kanggo mesthekake yaiku liwat sistem otentikasi multi-faktor. Tegese nggawe pangguna ngliwati paling ora 2-3 titik keamanan keamanan sadurunge tekan titik sing bisa ndeleng saldo akun utawa ngirim dhuwit menyang kancane. 
  • Sistem Ganjaran - Salah sawijining sebab paling gedhe kenapa wong nggunakake dompet digital kaya PayPal utawa PayTM yaiku sistem hadiah. Kanggo saben transaksi sing ditindakake pangguna saka aplikasi kasebut, dheweke kudu diwenehi hadiah, sing bisa awujud kupon utawa cashback. Iki mung bisa dadi cara sing apik supaya pangguna bisa bali menyang aplikasi kasebut. 
  • Tim Dhukungan Aktif - Keluhan sing biasane dienggo pangguna ing bank yaiku kepiye cara supaya ora aktif nalika butuh. Nalika ana ing aplikasi dompet, ana sawetara perkara sing bisa salah panganggo - bisa uga ora sengaja ngirim jumlah kasebut menyang wong sing salah, bisa uga entuk jumlah sing salah, utawa sing paling umum - jumlah sing entuk kredit saka akun nanging ora tekan wong sing dituju. Kanggo ngatasi masalah lan kahanan paranoia kasebut kanthi nyata, mesthine kudu ana infrastruktur dhukungan aplikasi sing aktif. 

Saiki kita wis ngerteni fitur sing nggawe dompet digital dadi misuwur, ayo goleki poin kenapa kita mikir ana panggunaan dompet seluler ing saindenging jagad. 

Alesan Konfigurasi Dhuwur Iki Ngundhuh ing Dompet Seluler

  1. Wedi yen kena virus - Amarga wedi yen bakal nyekel virus corona, pangguna ngindhari nggunakake mata uang fiat. Nanging iki isih ora mbenerake munggah ing dompet digital? Amarga bisa nggunakake kertu debit utawa kertu kredit. Ya, iku intine. Pangguna ngindhari tutul apa wae - mesin atm, mesin POS, utawa mesin liyane sing bisa nggawe transaksi moneter. Iki minangka alasan nomer siji supaya fokus ing dhompet digital tanpa kontak. 
  2. Informasi sing luwih gedhe - Babagan liyane sing cocog kanggo adopsi dompet seluler sing akeh yaiku kepiye para pangguna fintech ngerti babagan mupangat sing ditawakake. Wiwit popularitas dompet tekan puncak, pelanggan (umume kalebu milenial) wis ngerti cara nggunakake lan kepiye carane akeh poin luwih apik tinimbang nggunakake mata uang fiat. Kelas pangguna milenial kasebut uga duwe peranan penting kanggo ndhidhik Generasi X lan Boomer kenapa saiki wayahe ngeculake mata uang sing apik. 
  3. Ditampa kanthi wiyar - Dina iki, meh ora ana perusahaan bisnis, rumah sakit, utawa sekolah sing durung nate krungu utawa ora nggunakake dompet digital. Penerimaan iki nyebabake kenaikan tarif adopsi saka ujung pelanggan uga. Penake ora nggawa awis utawa kemungkinan nol kanggo nyelehake debit utawa kertu kredit sing ditambahake karo panrima akeh aplikasi dompet seluler nggawe wong nggawe mata uang fiat kabeh. 
  4. Dhukungan teknologi - Faktor sabanjure sing isih ana lan isih nyebabake adopsi dompet seluler yaiku cadangan teknologi. Perusahaan dompet seluler kaya Stripe, PayPal, lan liya-liyane nduweni keahlian kanggo nawakake aplikasi hack-proof 100%. Kajaba iku, kanthi nggabungake aplikasi karo API sing ndadekake dheweke dadi platform mandheg kanggo kabeh pesenan lan kabutuhan mbuwang, perusahaan nggunakake sisi teknis kanggo upaya pengalaman pelanggan sing luwih apik, lan sabanjure, pelanggan nanggapi kanthi ngganti saka dompet fisik. 

Kepiye Kudu Menanggapi Pengusaha Fintech?

Tanggepan becik sing kudu ana wirausahawan Fintech babagan perilaku konsumen sing beda yaiku golek cara kanggo nggedhekake model bisnis. Siji bab sing kudu dicathet yaiku yen jarak sosial wis dadi norma anyar. Lan kaya meh kabeh bisnis ing sangisore sunar srengenge, dheweke uga kudu golek cara supaya pengalaman para pelanggan bisa ora bisa ngubungi. 

Muga-muga nganti saiki, sampeyan bisa ngukur dompet seluler sepira pentinge wis dadi urip saben wong lan kepiye cara mung kanggo domain Fintech. 

Kanthi pangarep-arep kasebut, ayo menehi sampeyan kutipan pamisah:

Ing lingkungan saiki, mbayar tanpa dhuwit minangka cara penting kanggo nglindhungi awak dhewe lan wong liya saka panyebaran virus corona. Matesi watesan kertu tanpa kontak minangka langkah sing apik, nanging yen bisa, kita menehi saran supaya pelanggan nggunakake dompet digital amarga duwe keamanan tambahan supaya ora prelu ngetik PIN ing PIN Pad ora preduli regane, tinimbang nggunakake ID tutul utawa ID Wajah.

Kate Crous minangka Manajer Umum Eksekutif 'perbankan saben dinten' ing Commonwealth Bank of Australia

Apa sampeyan uga mikir manawa dompet seluler bakal ana ing sektor fintech ing mangsa ngarep? Nuduhake tampilan sampeyan ing komentar ing ngisor iki. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.