Lima Tren Digital Nggegirisi Eropa

konsumsi digital eropa

Data gedhe, multi-kanal, media seluler lan sosial kabeh nyebabake prilaku tuku online. Nalika infographic iki fokus ing Eropa, ing jagad iki ora beda banget. Data gedhe ngewangi panyedhiya ecommerce prédhiksi tumindak tuku lan mbantu nyedhiyakake penawaran produk ing saluran - nambah tarif konversi lan konsumen sing luwih dhuwur.

Sorotan survey McKinsey iConsumer 5 tren konsumsi digital utama ing e-commerce, seluler, multichannel, media sosial, lan data gedhe.

Bagean sing angel, mesthine ora mung carane perusahaan nggunakake data amba lan cara pasar liwat saluran, ngitung pengaruh saben saluran pemasaran ing tuku sakabehe. Perusahaan gedhe nggunakake prediktif Analytics sing nglumpukake volume data lan ngidini ngerti apa sing bakal nambah utawa nyuda kegiatan siji saluran ing kabeh spektrum. Perusahaan cilik isih duwe mekanisme tutul pertama, tutul pungkasan sing bisa uga ora menehi wawasan lan akurasi dalan sing saiki ditindakake dening perilaku konsumen kompleks.

tren konsumsi digital eropa

One comment

  1. 1

    Infografis sing apik banget, aku setuju yen kanthi investasi luwih akeh ing sistem blanja online lan nyedhiyakake luwih akeh data ing situs web, pelanggan lan sales bakal tambah akeh

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.