Transformasi Digital lan Pentinge Nggabungake Visi Strategis

Transformasi Digital lan Visi Strategis

Salah siji saka sawetara lapisan perak krisis COVID-19 kanggo perusahaan yaiku nyepetake transformasi digital, sing dialami ing taun 2020 dening 65% perusahaan miturut Gartner Wis maju banget amarga para pelaku bisnis ing saindenging jagad nggawe pendekatan.

Amarga pandemi iki supaya akeh wong ngindhari interaksi pasuryan ing toko lan kantor, kabeh organisasi duwe tanggepan karo para pelanggan kanthi layanan digital sing luwih trep. Contone, pedagang grosir lan perusahaan B2B sing ora nate duwe cara adol produk langsung kerja ing lembur kanggo nggulung kapabilitas e-commerce anyar, nalika ndhukung tenaga kerja utamane kerja ing omah. Asile, investasi ing teknologi anyar saya maju supaya bisa sesuai karo harapan pelanggan.

Nanging cepet-cepet nandur modal ing teknologi amarga bab sing kudu ditindakake arang rencana tumindak sing apik. Akeh perusahaan sing nggunakake teknologi larang, kanthi asumsi bisa dirancang mengko supaya cocog karo model bisnis tartamtu, pamirsa target, lan target pengalaman pelanggan, mung bakal kuciwa.

Kudu ana rencana. Nanging ing lingkungan bisnis sing durung mesthi iki, uga kudu ana sing nyepetake. Kepiye organisasi bisa ngrampungake kalorone?

Salah sawijining pertimbangan sing paling penting, minangka perusahaan kanthi digital, yaiku integrasi visi strategis sing solid ing TI lan pemasaran kanthi mata digital. Tanpa organisasi, risiko bakal ngasorake asil, luwih akeh teknologi teknologi, lan target bisnis sing ora kejawab. Nanging ana sawijining kesalahpahaman yen strategis tegese nyepetake proses. Ora ngono. Sanajan perusahaan kasebut pancen wis sukses, ora kasep kanggo nggawe penyesuaian kanggo nggayuh tujuan utama.

Pentinge Tes-lan-Sinau

Cara paling apik kanggo nggabungake visi strategis menyang transformasi digital yaiku kanthi pola pikir lan sinau. Asring sesanti diwiwiti saka kepemimpinan lan terus sawetara hipotesis sing bisa divalidasi liwat aktivasi. Mulai cilik, coba nganggo subset, sinau kanthi tambahan, bangun momentum, lan pungkasane entuk tujuan bisnis lan finansial sing luwih gedhe. Bisa uga ana alangan sawetara wektu - nanging kanthi pendekatan tes-lan-sinau, kegagalan sing dirasakake dadi sinau lan organisasi bakal mesthi ngalami gerakan maju.

Mangkene sawetara tips kanggo njamin transformasi digital sing sukses lan tepat wektu kanthi dhasar strategis sing kuat:

  • Setel pangarepan sing jelas kanthi kepemimpinan. Kaya pirang-pirang perkara, dhukungan saka ndhuwur iku kritis. Mbantu para eksekutif senior ngerti manawa kacepetan tanpa strategi ora produktif. Pendekatan tes-lan-sinau bakal entuk organisasi menyang target pungkasan sing dikarepake sajrone wektu sing paling cendhak lan terus nguatake visi umume.
  • Investasi ing teknologi dhukungan sing cocog. Bagéan saka proses transformasi digital sing sukses yaiku nduwe pangumpulan data lan proses manajemen sing apik, alat kanggo ngaktifake pengujian lan personalisasi, lan analitik lan intelijen bisnis. Tumpukan martech kudu ditinjau kanthi holistik supaya sistem bisa saling gegandhengan lan bisa digunakake kanthi efisien. Masalah kabersihan data lan proses manual sing rumit minangka jebakan umum sing nyebabake transformasi digital. Sistem uga kudu keukur lan fleksibel bisa digunakake karo teknologi sing nembe ditambahake nalika bisnis diganti. Kanggo nggayuh iki, R2i mitra karo Adobe minangka penawaran solusi sing dirancang kanggo saling nglengkapi lan teknologi kelas liyane sing paling apik ing ekosistem martech, sing nyambungake data saka macem-macem sumber menyang platform terpusat.  
  • Aja kakehan proses. Nggabungake liwat wektu. Akeh organisasi sing ngadegake teknologi digital kanggo kaping pisanan, sing tegese ana akeh sing kudu dipelajari sekaligus. Wicaksana kanggo nyerang investasi kanthi potongan sing luwih cilik kanthi fase, nguasai sistem nalika sampeyan lunga. Uga, akeh organisasi sing ngalami tekanan finansial, tegese nggawe luwih akeh kanggo wong sing kurang. Ing lingkungan iki, investasi awal biasane bakal fokus ing otomatisasi supaya personel sing kasedhiya kasedhiya kanggo fokus ing tugas sing ditambah nilai. Kanthi nggawe roadmap teknologi, perusahaan kasebut bakal paling efisien nalika entuk target sing luwih jembar.
  • Komitmen nglaporake saben wulan utawa triwulanan. Supaya proses bisa digunakake, kudu ana transparansi babagan apa sing wis dingerteni lan kepiye pengaruhe kanggo rencana umum. Nyetel tujuan kanggo ketemu karo kepemimpinan perusahaan lan anggota tim utama saben wulan utawa triwulanan, kanggo menehi update, sinau, lan rekomendasi kanggo penyesuaian rencana. Kanggo mesthekake implementasi sing efektif, bisa dadi mitra digital kanthi cerdas. Yen COVID-19 wis mbuktekake apa-apa, mula strategi sing abot ora bisa ditindakake maneh amarga nalika ana kedadeyan sing ora dikarepake, organisasi kudu bisa ngadili kanthi cepet apa sing kudu diaso lan apa sing kudu diganti. Mitra kanthi keahlian ing bidang teknologi lan strategi duwe pemahaman sing jero babagan kepiye sesambungane. Dheweke bisa mbantu nyusun rencana serbaguna sing isih efektif lan migunani telung wulan, nem wulan, setaun, uga telung taun wiwit saiki.

Sajrone taun kepungkur, jagad iki ganti - lan ora mung amarga virus corona. Pangarepan kanggo pengalaman digital wis berkembang, lan para pelanggan ngarepake level kenyamanan lan dhukungan sing padha, yaiku tuku kaos sikil utawa truk semen. Preduli kategori bisnis, perusahaan butuh luwih saka situs web; dheweke kudu ngerti cara nglumpukake data pasar, cara nyambung data kasebut, lan cara nggunakake koneksi kasebut kanggo ngirim pengalaman pelanggan sing dipersonalisasi.

Ing pengejaran iki, kacepetan lan strategi dudu tujuan sing eksklusif. Perusahaan sing bener yaiku perusahaan sing ora mung nggunakake pola pikir lan sinau nanging uga percaya karo mitra bisnis internal lan eksternal. Tim kudu ngormati kepemimpinan, lan eksekutif kudu menehi dhukungan sing cocog. Setahun kepungkur pancen paling angel - nanging yen organisasi gabung, dheweke bakal muncul saka perjalanan transformasi digital sing luwih kuwat, luwih cerdas, lan luwih akeh nyambungake karo para pelanggan tinimbang sadurunge.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.