Transformasi Digital minangka Masalah Kepemimpinan, dudu Masalah Teknologi

transformasi digital

Wis luwih saka sepuluh taun, fokus konsultasi ing industri kita wis mbantu bisnis supaya bisa uga goblok lan ngowahi perusahaan kanthi digital. Nalika iki asring dianggep minangka sawetara dorongan paling dhuwur saka investor, dewan, utawa Chief Executive Officer, sampeyan bakal kaget amarga kepemimpinan perusahaan ora duwe pengalaman lan katrampilan kanggo meksa transformasi digital. Aku asring nyewa kepemimpinan kanggo mbantu perusahaan ngowahi digital - lan kedadeyan diwiwiti karo kesempatan adol lan pemasaran amarga ing kono asil sing luar biasa bisa diwujudake kanthi cepet.

Amarga penurunan saluran tradisional terus lan akeh strategi media digital sing terjangkau mundhak, perusahaan asring kesusu kanggo nggawe pergeseran kasebut. Pola pikiran lawas lan sistem warisan isih ana, kanthi analitik lan arah kurang. Kanthi nggunakake proses sing lincah, aku bisa menehi pimpinan digital marketing mateng ing industri, ing antarane para pesaing, lan babagan para pelanggan. Bukti kasebut nyedhiyakake kajelasan manawa kita kudu ngowahi bisnis. Sawise tuku, kita terus lelungan kanggo ngowahi bisnis.

Aku kaget terus-terusan yen karyawan siyap sinau lan ngisi daya… nanging asring manajemen lan kepemimpinan sing terus ngrusak. Sanajan dheweke ngerti yen alternatif kanggo transformasi digital lan Ketangkasan punah, dheweke mundur amarga wedi bakal ana perubahan.

Komunikasi sing paling dhuwur lan kurang duwe kepemimpinan transformasi minangka masalah penting sing ngalangi kemajuan tumrap transformasi.

Miturut sinau paling anyar saka Nintex, transformasi digital ora masalah teknologi kaya masalah bakat. Mula, para konsultan kaya aku saiki akeh dikarepake. Nalika perusahaan duwe bakat internal sing luar biasa, bakat kasebut ora asring kapacak ing metode, platform, media lan metodologi anyar. Proses statis asring diselehake karo lapisan manajemen sing njamin stabilitas… sing bisa uga ngalangi apa sing sejatine dibutuhake.

  • mung 47% jajaran karyawan bisnis malah ngerti babagan transformasi digital - apa maneh perusahaan kasebut
    duwe rencana kanggo ngatasi / nggayuh transformasi digital.
  • 67% saka manajer ngerti apa transformasi digital sing dibandhingake mung karo 27% non-manajer.
  • Senadyan 89% wong sing njupuk keputusan ujar manawa duwe prospek transformasi sing ditunjuk, ora ana wong sing dadi pimpinan sing jelas ing kabeh perusahaan.
  • Pengecualian sing signifikan kanggo kesenjangan kesadaran yaiku para pekerja bisnis IT, 89% sing ngerti transformasi digital kasebut.

Ing diskusi karo pimpinan IT babagan Podcast Dell Luminaries, we see the difference strong leadership is making to organizations. These organizations never settle for stability. The operating culture of these organizations – many of them international companies with tens of thousands of employees – is that continuous change is the norm.

Panaliten Nintex ndhukung iki. Khusus kanggo organisasi sales, panelitian kasebut nerangake:

  • 60% pro sales ora ngerti apa sejatine transformasi digital
  • 40% profesional dodolan percaya luwih saka seperlima pakaryane bisa otomatis
  • 74% yakin sawetara aspek pakaryan bisa otomatis.

Organisasi sing dikerjakake kurang duwe kepemimpinan babagan pengaruh transformasi kanthi ngetrapake intelijen buatan lan otomatisasi kanggo ngatasi kesenjangan kasebut. Sedhih, panliten kasebut uga ngandhakake manawa 17% pro sales malah ora melu diskusi transformasi digital kanthi 12 persen duwe keterlibatan winates.

Transformasi Digital Ora Wis Mbebayani maneh

Transformasi digital saiki ora mbebayani yen dibandhingake karo dasawarsa kepungkur. Kanthi prilaku digital konsumen dadi luwih bisa ditebak lan jumlahe platform sing terjangkau, perusahaan ora prelu nggawe investasi modal gedhe banget sing bisa ditindakake sawetara taun kepungkur.

Kasus kasebut minangka perusahaan sing aku ngewangi signage digital. Sawijining vendor teka kanthi kutipan gedhe tenan sing butuh pirang-pirang wulan kanggo dibalekake, sanajan bisa uga. Sampeyan mbutuhake sistem kepemilikan sing diduweni lan dikelola dening vendor, mbutuhake langganan ing platform lan tuku perangkat keras sing dimiliki. Perusahaan ngubungi aku lan njaluk tulung, mula aku tekan jaringanku.

Disaranake dening mitra, aku nemokake solusi sing nggunakake AppleTV lan HDTV ing rak banjur mbukak aplikasi sing regane mung $ 14 / bln saben layar - Kitcast. Kanthi ora kudu nggawe investasi modhal sing gedhe banget lan nggunakake solusi ing rak, perusahaan bakal mbalekake biayane yen sistem kasebut isih urip. Lan kalebu biaya konsultasi!

Nalika nyemak kasus Bangkrut anyar Sears, Aku iki pancen kedadeyan. Kabeh wong ngerti manawa perusahaan butuh transformasi, nanging dheweke ora duwe kepemimpinan supaya bisa kelakon. Stabilitas lan status-quo wis diwiwiti sajrone puluhan taun lan manajemen tengah wedi bakal ana perubahan. Rasa wedi lan ora bisa adaptasi nyebabake kedadeyan sing ora bisa diendhani.

Transformasi Digital Ora Wedhi Kudu Kudu Karo Karyawan

Alesan saka karyawan bisnis ora entuk memo babagan upaya transformasi - lan asile wedi karo lapangan kerja - yaiku ana ora pati jelas konco usaha transformasi. Nintex nemokake kurang konsensus babagan sapa sing kudu nyebabake upaya transformasi digital ing sawijining organisasi.

Minangka asil saka kurang eling, jajaran karyawan bisnis luwih bisa ndeleng upaya transformasi lan otomasi perusahaan kaya mbebayani pegaweyane, sanajan ora kaya ngono. Saklawas saprotelon karyawan kuwatir yen nggunakake kapabilitas cerdas bakal mbebayani tugas. Nanging, mayoritas lapangan kerja ora bakal ilang amarga otomatis proses sing cerdas.

Ing departemen pemasaran lan sales sing dakgawe, perusahaan wis nyukur sumber daya kanthi minimal. Kanthi investasi ing transformasi digital, ora ana risiko ngilangi, ana kesempatan kanggo nggunakake bakat kanthi luwih efektif. Nampilake kreativitas lan kapinteran tim adol lan pemasaran pungkasane dadi mupangat utama transformasi digital!

Download Studi Otomatisasi Proses Cerdas

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.