Apa Sampeyan Ngerti Bedane Signature Digital lan E-Signature?

tetandan elektronik vs digital

Kadhangkala aku rumangsa ana ing ndhuwur teknologi digital iki… kaping liyane aku ndeleng email kaya email sing dak tampa saiki saka Silanis, takon apa aku ngerti bedane teknis digital lan teken elektronik lan aku ora ngerti ing kana ana bedane. Doh! Ana bedane, lan cukup gedhe! Mangkene definisi kanggo saben istilah saka Silanis:

Definisi E-Tandatangan

Tandatangan E utawa Tandatangan Elektronik yaiku proses sing ditindakake wong nalika nduduhake maksud sajrone transaksi elektronik.

Definisi Tandatangan Digital

Tandatangan digital yaiku teknologi enkripsi sing ngemot metadata kritis sing ana gandhengane karo e-signature.

Tandatangan elektronik yaiku a cathetan naleni kanthi sah lan teken digital minangka dhasar teknologi enkripsi sing verifikasi keaslian transaksi.

tandatangan elektronik-vs-digital-tandha tangan

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.