Flip Obat Digital Ndadekake Tuku, Ngatur, Ngoptimalake, lan Ngukur Pariwara Over-The-Top (OTT)

Flip Obat Digital: Platform Manajemen Pariwara OTT

Jeblugan pilihan media streaming, konten, lan pamirsa sajrone taun kepungkur wis digawe Over-The-Top (OTT) pariwara mokal kanggo nglirwakake merek lan agensi sing makili.

Apa sing diarani OTT?

OTT nuduhake layanan media streaming sing nyedhiyakake konten siaran tradisional kanthi real-time utawa on-demand liwat internet. Istilah kasebut over-the-top tegese manawa panyedhiya konten ngatasi layanan internet khas kayata browsing web, email, lsp.

Nglereni kabel sing diwiwiti kanthi tenanan sadurunge pandemi wis nyuda kanthi dramatis kanthi kira-kira 6.6 yuta rumah tangga sing nglereni kabel kasebut taun kepungkur, nggawe meh seperempat kulawarga Amerika bebas kabel. Liyane 27% diarepake bakal nindakake perkara sing padha ing 2021.

Saiki streaming meh 70% saka nonton TV, pamirsa sing akeh banget narik kawigaten para pengiklan. Pengeluaran pariwara OTT samesthine bakal mlumpat saka $ 990 yuta ing taun 2020 dadi $ 2.37 milyar ing taun 2025, nyusup alon-alon menyang papan sing paling dhuwur ing TV linear kanggo mbuwang. 

Sanajan duwe kesempatan gedhe, nglakokake pariwara OTT bisa dadi tantangan kanggo merek lan agensi gedhe lan cilik. Kanthi akeh platform, angel ngerti sing bakal dipilih. Ngatur sesambungan karo macem-macem penerbit angel lan angel banget kanggo nglacak metrik sing bener kanggo ngerti apa sing digunakake lan apa sing ora. 

Kanggo ngatasi tantangan kasebut, Flip, platform OTT kinerja saka Digital Remedy, nyedhiyakake cara sing luwih cerdas kanggo tuku, ngatur, lan ngoptimalake kampanye OTT. Nanging ora mung tarif penyelesaian video, platform pemenang penghargaan Digiday iki nyedhiyakake merek kanthi wawasan rinci babagan kreatif, geografi, penerbit, dayparts, lan liya-liyane. Ngirimake atribusi corong lengkap, angkat merek, lan analisis angkat tambahan supaya para pengiklan ngerti ora mung kampanye sing nyurung asil (lan kepiye), nanging nggawe wawasan kasebut bisa digunakake kanthi cepet, ngoptimalake kampanye kanthi wektu nyata menyang variabel sing paling apik. Solusi layanan lengkap bisa ngatasi kabeh siklus urip pariwara OTT, supaya merek lan agensi kabeh ukuran bisa nggunakake kesempatan OTT kanthi sederhana.

sandal3

Sumber Langsung Saka Inventori Premium

Liwat kemitraan industri sing akeh, merek lan agensi entuk akses langsung menyang saben penerbit OTT premium kanggo nggedhekake jangkauan pamirsa. Platform Flip nggunakake data sing luwih akeh kanggo ngoptimalake optimalisasi wektu nyata, supaya kampanye bisa ditindakake kanthi maksimal nalika menehi wawasan sing jero lan ngoptimalake anggaran pangiklan. Amarga ora ana wong tengah, merek entuk rega sing paling efisien, nggawe ROI sing luwih dhuwur lan ngasilake bathi iklan (ROAS). Lan amarga kabeh strategi OTT dikelola ing Flip, sampeyan ora prelu repot karo macem-macem hubungan vendor utawa kontrak. Iku gampang, gabungan, lan efisien. 

Ukur Tindakan, Ora Mung Deleng

Nalika pangukuran OTT terus diwasa, merek pengin ngerteni luwih saka tarif rampung video (ya / ora biner), klik, lan kesan. Pungkasane, pengiklan pengin ngerti kepiye kampanye nggawe asil sing bisa diukur, lan pungkasane adol. Flip bisa nyambung titik kasebut, kanggo ngukur KPI kaya undhuhan aplikasi, kunjungan situs web, keranjang belanja diwiwiti, lan uga kunjungan ing toko. Platform kasebut nggandhengake tampilan karo asil iklan sing nyata, mula sampeyan bisa ndeleng apa sing aktif lan apa sing ora bisa digunakake.

Iki minangka salah sawijining fitur utama sing nggawe solusi kita unik - kita bisa ngetrapake asil menyang pariwara lan nindakake ing kabeh piranti, supaya sampeyan bisa ndeleng apa sing bener-bener mindhah jarum kasebut. Iki tegese sampeyan entuk wawasan sing nyata lan bisa ditrapake kanggo nggawe pangaturan sing migunani kanggo kampanye kanggo nggayuh target bisnis dhasar.

Michael Seiman, CEO Obat Digital

Data sing luwih jembar Kanggo Wawasan sing luwih jero

Umume para pemasar duwe akses menyang data pelanggan pihak pertama dhewe lan ora ana apa-apa babagan pelanggan pesaing utawa uga calon pelanggan. Kanthi Flip, sampeyan bisa nggawa data dhewe lan nggabungake karo sumber data pihak katelu ekstensif Digital Remedy lan nggunakake set data sing luwih jembar iki kanggo nargetake lan nglaporake pamirsa sing luwih jero. Iki tegese sampeyan bisa nggunakake data pesaing kanggo entuk asil sing luwih apik.

Asil Angkat Brand wektu nyata

Ngluwihi mung tampilan lan konversi low-corong, Flip uga ngidini para pemasar nglacak angkat merek kanthi nggabungake metrik keterlibatan OTT kanthi wawasan adhedhasar survey kanggo ngukur kesadaran, kelingan, lan pemahaman. Dadi, kanggo wong-wong sing durung ngonversi, Flip ngidini sampeyan njupuk pulsa babagan afinitas merek kanggo ndeleng manawa iklan sampeyan resonasi karo target pamirsa.

Temokake Apa Sing Nggawe Jarum Sing Nyata

Ing pariwara digital, ana akeh variabel sing bisa diarani sukses kampanye. Sejatine, para pamirsa bisa, lan mesthine bakal, ditampilake iklan ing saluran media liyane kanthi bebarengan sajrone kampanye OTT sampeyan. Apa luwih becik sampeyan nemtokake bagean saka kampanye sing sejatine nyebabake asil? Kanthi Flip, merek bisa mangsuli pitakon: saben wong sing njupuk tindakan, pinten-pinten wong sing nindakake amarga paparan OTT khusus? Flip nyedhiyakake metrik angkat tambahan sing jero, ngukur lan ngenali variabel kampanye sampeyan sing duwe pengaruh paling bener ing garis ngisor ing jalur konsumen sing bakal dituku. Nawakake tingkat granularitas kanthi ngisolasi efek lan nggawe nilai OTT ing kampanye umum sampeyan. Kanthi mbandhingake tingkat konversi klompok sing kapapar lan kontrol ing macem-macem variabel kaya kreatif, penerbit, lan pamirsa, kita bisa ndeleng sepira kemungkinan wong bakal ngonversi nalika mbukak iklan sampeyan ing OTT utawa adhedhasar variabel kampanye tartamtu.

Puluhan Puluhan Keahlian ing Sisih Sampeyan

Mesin kasebut pancen cerdas kaya manungsa ing mburi, lan tim ing Digital Remedy wis digunakake ing video lan OTT wiwit sadurunge sampeyan bisa nglacak apa-apa. Kanthi luwih saka 20 taun ing ruang digital, dheweke wis nglakokake kabeh jinis media, wiwit nalika isih kudu ngoptimalake kanthi manual. Lan udakara limang taun ing ruang OTT dhewe, ilmu institusional iki tegese sampeyan entuk teknologi bertenaga data sing didhukung kanthi keahlian jero saka para profesional sing wis ana ing sisi liyane minangka para pemasar dhewe lan duwe pangerten sing jero babagan metrik sing dikarepake para pengiklan. kanggo ndeleng. Alur kerja, visualisasi, lan pelaporan kabeh dibangun saka perspektif klien kanggo menehi wawasan sing dibutuhake kanggo ngerti kinerja kampanye. 

Mlumpat menyang media anyar kaya OTT bisa uga katon apik banget, luwih-luwih kanthi meksa ngerti manawa sampeyan pancen ora duwe pilihan — ing endi tujuane para pamirsa lan pesaing sampeyan. Nanging kanthi alat lan keahlian sing pas ing pojok sampeyan, malah merek lan perusahaan sing paling cilik bisa saingan karo wong gedhe ing saluran anyar sing panas iki. Kanthi platform kinerja Flip OTT, Digital Remedy nggawe diakses, sederhana, lan terjangkau kanggo merek lan pemasar ing kabeh level kanggo menang ing OTT.

Jadwalake Tur Flip Obat Digital

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.