Pemasaran Digital & Pengaruh Video

pengaruh video marketing digital

Esuk iki, kita ngirim laporan menyang salah sawijining klien sing wis pirang-pirang taun kepungkur. Dheweke duwe situs sing apik sing nambah lalu lintas telusuran sing relevan meh 200% tinimbang taun kepungkur lan duwe macem-macem infografis lan whitepaper kanggo mbujuk para pembeli ndhaptar lan miwiti nggoleki solusine. Siji-sijine sing ditemokake saka situs kasebut yaiku konten video. Pertama, kita ngerti, video kasebut kudu dadi perusahaan apa wae sing pengin saingan kanthi online.

iki infographic saka Video Explainers nggambar gambar sing mesthi ditemtokake babagan pengaruh video ing pemasaran digital sakabèhé. Statistik kaget banget:

  • 63% eksekutif senior ngunjungi situs vendor sawise ndeleng video.
  • Video ing situs ritel pengunjung tetep rata-rata 2 menit maneh, ngonversi 30% luwih akeh lan nambah rata-rata adol tiket 13%.
  • 68% pengecer paling dhuwur saiki nggunakake video minangka bagean saka strategi pemasaran digital.
  • Video sing dioptimalake nambah kasempatan merek sampeyan ing kaca ngarep Google asil mesin telusuran kanthi kaping 53!
  • 85% pelanggan luwih seneng tuku sawise nonton video produk.

digital-marketing-impact-video

One comment

  1. 1

    Alesan utama panjaluk iki amarga teknologi sing saya akeh. Kabeh wong duwe smartphone sing bisa nonton video nalika bepergian. Lan amarga dheweke pancen tenanan amarga estetika lan faktor liyane, masarakat cenderung tuku luwih akeh sawise nonton video. Artikel sing apik, sanajan wis lawas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.