Tren Pemasaran Digital

Tren Pemasaran Digital

Iki minangka ringkesan akeh tren sing wis ditindakake karo klien - telusuran organik, telusuran lokal, telusuran seluler, pemasaran video, pemasaran email, pariwara mbayar, generasi timbal, lan marketing konten minangka tren utama.

Iki pancen truisme sing kudu sampeyan kunci ing statistik pemasaran digital paling anyar lan tren paling apik kanggo strategi pemasaran digital supaya efektif ing taun 2019 lan liya-liyane. 7 Tren Paling Anyar Sampeyan Kudu Ngerti Kampanye Pemasaran Digital sing Sukses duweni macem-macem statistik pemasaran sing bisa dadi tips praktis langsung kanggo ngasah kampanye pemasaran, kalebu milih dawa sing cocog kanggo kiriman blog lan email utawa nggawe taktik SEO luwih efektif.

Jam tangan

Rincian infographic luar biasa iki meh kabeh sing kudu dipikirake saben organisasi nalika ngembangake strategi pemasaran digital lan nglakokake kampanye nglawan. Kalebu:

  • Search Engine Optimization (SEO) - Iki minangka faktor sing paling penting kanggo bisnis amarga nggoleki tujuan sing padha. Yen aku golek produk utawa layanan kanthi online, kemungkinane aku siap tuku. Ngadhepi, 57% pemasar B2B nyatakake rangking tembung kunci ngasilake luwih akeh tinimbang inisiatif pemasaran liyane.
  • Optimisasi Mesin Telusuran Lokal (SEO Lokal) - Yen sampeyan bisnis lokal, katon ing paket peta Google iku kritis - 72% konsumen sing nindakake telusuran lokal ngunjungi toko ing jarak 5 mil. Google Bisnisku saiki wis dikenal dadi situs web nomer loro.
  • Panelusuran Mobile - setengah negara mriksa telpon sadurunge turu lan 48% kabeh konsumen miwiti panelitian seluler kanthi nggoleki ing piranti. Belanja iklan telusuran seluler terus mundhak - kira-kira udakara $ 20 milyar.
  • Marketing Social Media - Kesadaran lan amplifikasi bisa digunakake kanthi apik sacara organik lan uga ing iklan mbayar ing Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest lan LinkedIn. Ora mung iku, merek duwe kesempatan kanggo nggawe komunitas dhewe lan melu level pribadi karo suku-suku kasebut.
  • Video Marketing - Aku ora duwe siji klien sing aku ora ngleksanakake sawetara strategi video. Aku nggawe studio video kanggo siji klien kanggo video sosial wektu nyata, aku duwe video loop animasi latar mburi kanggo situs klien liyane sing lagi diopeni, aku nembe nerbitake video panjelasan animasi kanggo klien liyane, lan lagi ngasilake produk video crita kanggo klien liyane. Video terjangkau lan bandwidth ora ana maneh masalah nalika nggayuh pamirsa. 43% wong pengin ndeleng konten video liyane saka para pemasar!
  • email Marketing - email kadhemen terus nyebabake kesadaran lan kesempatan kanggo tim sales. Segmentasi lan personalisasi terus entuk tarif mbukak lan klik-tayang. 80% pangguna email ngakses akun email ing piranti seluler, mula desain responsif seluler kudu dilakoni.
  • Pariwara sing Dibayar - amarga jumlah saluran lan cara nambah, lan pembelajaran mesin lan intelijen buatan nambah penempatan lan nyuda biaya, pariwara kanthi mbayar dadi luwih efektif tinimbang jaman biyen. Panelusuran mbayar, konten sosial sing disponsori, iklan sing disponsori, iklan video, lan sak opsi liyane kasedhiya supaya perusahaan bisa njupuk kauntungan.
  • Generasi Lead - Nggawe panjaluk karo kaca pendaratan sing dioptimalake konversi lan nyopir arah liwat lelungan pelanggan sing dirancang kanthi otomatis, otomatis, lan target dadi salah sawijining strategi pemasaran digital sing paling efektif ing dasawarsa iki.
  • Content Marketing - konsumen lan bisnis uga terus mandhiri lan riset tuku sabanjure kanthi online. Kanthi rame banget, perusahaan kepeksa nginvestasi luwih akeh wektu lan tenaga kanggo mbangun konten sing bener-bener ngasilake asil, nanging nalika nindakake, iki minangka sarana sing efektif lan terjangkau kanggo narik pelanggan.

Mangkene infographic lengkap, penguat saka tuwuh lan strategi sing kudu digunakake bisnis sampeyan:

7 Tren Sampeyan Kudu Ngerti Kampanye Pemasaran Digital sing Sukses

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.