Tren & Prediksi Pemasaran Digital

Tren lan Prediksi Pemasaran Digital

Tindakan pancegahan sing ditindakake dening perusahaan sajrone pandemi bisa ngganggu rantai pasokan, prilaku tuku konsumen, lan upaya pemasaran sing gegandhengan sajrone taun kepungkur.

Miturut pendapat saya, pangowahan konsumen lan bisnis paling gedhe yaiku belanja online, pangiriman omah, lan pembayaran seluler. Kanggo para pemasar, kita weruh owah-owahan investasi ing teknologi pemasaran digital kanthi dramatis. Kita terus nindakake luwih akeh, ngliwati saluran lan medium liyane, kanthi staf sithik - mbutuhake kita nggunakake teknologi kanggo ngukur, ngukur, lan ngowahi organisasi kanthi digital. Fokus transformasi yaiku babagan otomatisasi internal lan pengalaman pelanggan eksternal. Perusahaan sing bisa poros lan adaptasi kanthi cepet weruh paningkatan pangsa pasar. Perusahaan sing durung ngupayakake isih bisa menang maneh pangsa pasar sing ilang.

Mbongkar Tren Pemasaran Digital taun 2020

Tim ing M2 On Hold wis ngeculake data lan nggawe infographic sing fokus ing 9 tren sing beda.

Pemasaran digital terus berkembang amarga minangka salah sawijining industri paling cepet ing saindenging jagad. Sanajan mangkono, tren judhul muncul lan nuduhake kekuwatan utama sing nyopir pasar. Blog iki ngrangkep ramalan tren taun 2020 kanthi pandhuan referensi infografis. Saliyane statistik lan kasunyatan, ayo goleki sangang tren sajrone 12 wulan kepungkur ing platform, teknologi, perdagangan, lan produksi konten.

M2 Ditahan, 9 Tren Pemasaran Digital taun 2020

Tren Pemasaran Digital

  1. Chatbots Powered AI - Proyek Gartner sing chatbot bakal nggunakake 85% interaksi layanan konsumen lan konsumen wis adaptasi kanthi apik, ngurmati layanan 24/7, tanggepan cepet, lan akurasi jawaban sederhana kanggo pitakon. Aku nambahake manawa perusahaan canggih nggunakake chatbots sing transisi obrolan kanthi lancar menyang wong sing cocog internal kanggo ngilangi frustasi karo pengalaman kasebut.
  2. wong - Ical dina saka Dear %% Jeneng Pertama %%. Platform olahpesen email lan teks modern nyedhiyakake otomatisasi sing kalebu segmentasi, konten prediksi adhedhasar data prilaku lan demografi, lan nggabungake intelijen buatan kanggo nyoba lan ngoptimalake olahpesen kanthi otomatis. Yen sampeyan isih nggunakake marketing batch siji lan akeh, sampeyan bakal ora entuk petunjuk lan penjualan!
  3. ECommerce Native ing Media Sosial - (Uga dikenal minangka Perdagangan Sosial or Blanja Asli) Pelanggan pengin pengalaman sing apik lan nanggapi dolar nalika corong konversi dadi lancar. Sejatine saben platform media sosial (paling anyar TikTok) nggabungake platform e-commerce menyang kapabilitas enggo bareng sosial, saéngga para pedagang bisa adol langsung menyang pamirsa liwat platform sosial lan video.
  4. GDPR Dadi Global - Australia, Brasil, Kanada, lan Jepang wis nglampahi peraturan privasi lan data kanggo mbantu konsumen kanthi transparan lan ngerti cara nglindhungi data pribadi. Ing Amerika Serikat, California ngliwati Undhang-undhang Kebijakan Konsumen California (CCPA) ing taun 2018. Perusahaan kudu adaptasi lan nggunakake keamanan lengkap, pengarsipan, transparansi, lan kontrol tambahan kanggo platform online kanggo nanggepi.
  5. Panelusuran Voice - Telusuran swara bisa uga nyakup separo kabeh telusuran online lan telusuran swara wis ditambahi saka piranti seluler menyang speaker, televisi, soundbars, lan piranti liyane sing cerdas. Asisten virtual dadi luwih akurat karo asil sing dipersonalisasi kanthi lokasi. Iki meksa bisnis kanggo njaga konten kanthi tliti, ngatur, lan nyebar ing endi wae supaya akses sistem kasebut.
  6. Video Long-Form - Jarak perhatian sing ringkes minangka mitos tanpa dhasar sing bisa nyebabake para pemasar ngalami taun-taun kepungkur. Malah aku kepengin banget, nyengkuyung klien supaya bisa nambah frekuensi cuplikan informasi. Saiki aku menehi saran marang klien supaya ngrancang perpustakaan konten kanthi tliti sing teratur, tuntas, lan nyedhiyani kabeh rincian sing dibutuhake kanggo ngandhani pembeli. Video ora beda, konsumen lan pembeli bisnis nggunakake video sing dawane luwih saka 20 menit!
  7. Pemasaran Liwat Aplikasi Pesen - Amarga kita mesthi nyambung, olahpesen pesen sing cocog tepat wektu bisa nambah keterlibatan. Apa aplikasi seluler, kabar browser, utawa kabar ing situs… olahpesen dijupuk minangka media komunikasi real-time utama.
  8. Kasunyatan Augmented lan Kasunyatan Virtual - AR & VR dilebokake ing aplikasi seluler lan pengalaman pelanggan browser lengkap. Apa dununge maya ing ngendi sampeyan nemoni klien sabanjure utawa bareng ndeleng video ... utawa aplikasi seluler kanggo ndeleng kepiye tampilan furnitur anyar ing ruang tamu, perusahaan nggawe pengalaman sing luar biasa sing kasedhiya saka tangan kita.
  9. Kacerdhasan gawéyan - AI lan pembelajaran mesin mbantu para pemasar ngotomatisasi, nggawe pribadi, lan ngoptimalake pengalaman pelanggan kaya sadurunge. Pelanggan lan bisnis saya bosen karo ribuan pesen pemasaran sing saben dinane ditolak. AI bisa mbantu kita ngirim pesen sing luwih kuat lan narik kawigaten nalika lagi pengaruh.

Ing infographic ing ngisor iki, temokake sangang tren judhul wiwit taun 2020. Pandhuan iki mbatalake kepiye tren iki mengaruhi pasar lan kesempatan tuwuh sing saiki. 

Tren lan Prediksi Pemasaran Digital

11 Komentar

  1. 1

    Ora diraguhi, blog sampeyan minangka sumber infografis sing luar biasa. Uga, saben artikel ing blog sampeyan ditulis kanthi profesional lan apik.
    Matur nuwun kanggo nuduhake infografis sing migunani!

  2. 2
  3. 3

    Taun anyar, kemungkinan gedhe banget lan lanskap online sing saya angel saben dina. Industri kasebut terus saya ganti, nanging sing nggawe dheweke dadi nyenengake.

  4. 4

    Ya, Kasunyatane yaiku Saben taun, aku nyoba milih pikirane babagan apa sing bakal dakresep
    lan penting ing bisnis agenda lan e-commerce sajrone taun
    ndhisiki

  5. 5

    Posisi informatif tenan. Iki pancen kirim apik. Sampeyan wis nambahake akeh informasi ing blog. Matur nuwun kanggo nuduhake informasi terkenal iki. Pancen migunani lan migunani.

  6. 6
  7. 7

    Douglas Infographic sing Apik lan migunani! Saiki aku ngerti manawa meh para pembuat keputusan ing bisnis global luwih seneng nggunakake media sosial kanggo kabeh pakaryan. Matur nuwun kanggo nuduhake!

  8. 8
  9. 10
    • 11

      Hai John, menurutku tren 2014 saiki wis dadi ide utama, didorong dening wong-wong sing kerja ing omah lan blanja saka piranti seluler.

      Sampeyan motivasi kanggo nganyari postingan iki kanggo taun 2021 kanthi infographic lan rincian sing apik saka M2 On Hold.

      Cheers!
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.