10 Tren Watch ing Digital Marketing kanggo 2016

Tren pemasaran digital 2016

Kita bakal entuk podcast pemasaran sing apik kanggo ngrembug babagan pangowahan hebat sing ana ing lingkungan pemasaran konten pemasaran digital. Nanging pemasaran digital uga terus ngalami transformasi sing luar biasa. Infographic iki saka Kotak nuduhake sing paling anyar sing kudu diamati para pemasar ing taun 2016.

Mangkene 10 Tren ing Pemasaran Digital

  1. Wangsul ing Investment - infographic ngomong babagan ngluwihi metrik vanitas kayata lalu lintas lan saham, nanging aku yakin tren kanggo nonton luwih apik atribusi kalebu Analytics piranti pribadi
  2. Mikir Global Ora Lokal - multibahasa, terjemahan wektu nyata, lan internasionalisasi kabeh ndadekake perdagangan bisa dadi global. Ora dikatutake manawa pengiriman wis ndhukung.
  3. wong - Tingkat keterlibatan lan konversi bakal tambah nalika pesen dipersonalisasi adhedhasar wektu, prilaku, demografi lan lokasi panuku.
  4. Munculake Ilmu Data - teknologi data amba saiki bisa diakses dening masarakat lan bisnis cilik lan menengah entuk akses menyang data prediksi sing ora dianggep bisa ditindakake.
  5. Prioritas Seluler - aplikasi seluler, media sosial, video, browsing seluler, browsing seluler adhedhasar lokasi… piranti seluler saiki dadi pusat keterlibatan online kita.
  6. Marketing Influencer - nggoleki wong sing duwe prospek lan kerja bareng karo pengaruhe kanggo pamirsa duwe asil sing luar biasa nalika tampilan lan keterlibatan telusuran ilang.
  7. Reality lan Reality - Cube mung nyebutake virtual, nanging aku ora yakin bakal menehi hasil gedhe kaya kasunyatan sing ditambah. Kemampuan kanggo nambah keterlibatan karo jagad sing kita lakoni kayane duwe kemungkinan luwih akeh miturut pendapatku.
  8. Pengindeksan Aplikasi - alat bangunan kanggo ngewangi pengunjung kudu dadi sentral ing anane pemasaran digital saben perusahaan. Kita yasa a kalkulator konversi unit kanggo pabrikan kimia sing wis dadi sing paling apik ing industri lan digunakake dening kabeh wong ing target pasar - sing nyebabake kesadaran lan konversi.
  9. Teknologi lan IoT sing Bisa Dipakai - Pemasaran lokal lan penargetan teknologi sing bisa dipakai nyedhiyakake kesempatan sing apik kanggo perusahaan kanggo komunikasi lan push olahpesen langsung ing endi prospek utawa pelanggan nggatekake.
  10. Pemasaran Omni-Channel - Konvergensi pemasaran online lan offline wis berkembang. Malah ngasilake sawetara pemasaran tradisional sing pesen sampeyan mung dirungokake amarga ora ana persaingan.

Tren Pemasaran Digital 2016

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.