Apa Dhukungan sing Dibutuhake ing Departemen Pemasaran Digital Saiki?

Peran Tim Pemasaran Digital

Kanggo sawetara klien, aku ngatur kabeh bakat sing dibutuhake kanggo upaya pemasaran digital. Kanggo wong liya, dheweke duwe staf cilik lan kita nambah katrampilan sing dibutuhake. Kanggo wong liya, dheweke duwe tim sing kuat ing njero lan mung butuh pandhuan lan perspektif eksternal kanggo mbantu dheweke tetep inovatif lan ngenali kesenjangan.

Nalika aku pisanan ngluncurake perusahaan, akeh pimpinan industri menehi saran supaya aku spesialisasine lan golek peran tartamtu; Nanging, kesenjangan sing dakdeleng ing umume perusahaan yaiku jarang duwe tim sing seimbang lan ngasilake kesenjangan ing strategi sing ora katon. Ora ateges dheweke gagal kanthi cara apa wae, tegese ora entuk potensi kanthi aset sing diduweni.

Apa Sampeyan kudu Nyewa utawa Mitra?

Ora saben organisasi duwe sumber daya kanggo nyewa personel full-time. Saiki, ora umum duwe mitra eksternal ing upaya pemasaran digital.

  • Lisensi Alat - Aku duwe akses menyang alat perusahaan sing bisa ngimbangi biaya ing kabeh klien. Iki pancen bisa ngirit perusahaan kanthi cukup dhuwit.
  • fokus - Minangka sumber daya eksternal, aku duwe kaluwihan sing beda amarga ora prihatin karo operasi perusahaan, rapat, politik, utawa uga watesan anggaran (umume). Aku biasane nyewa kanggo ngrampungake masalah lan banjur ngupayakake kanthi tanpa henti - karo perusahaan sing mbayar regane sing dakkarepake tinimbang gaji sing bisa uga ora produktif.
  • Nikung - Sejatine saben perusahaan duwe turnover, mula aku bisa nutupi kesenjangan nalika klien duwe staf sing ganti. Lan meh saben organisasi duwe omzet!
  • Implementasi – Ngleksanakake solusi anyar bisa overtax tim lan tenan gawe frustrasi Staff. Nggawa partner kanggo implementasi minangka cara sing apik kanggo entuk keahlian lan sumber daya sauntara sing sampeyan butuhake supaya bisa sukses.
  • Mangsa - Perusahaan asring duwe panjaluk musiman sing ngluwihi sumber daya internal. Duwe mitra sing apik sing bisa nambah staf sampeyan bakal migunani nalika sibuk.
  • Keahlian Niche - Umume perusahaan ora bisa nyewa sumber kanggo saben peran sing dibutuhake, nanging aku wis ngembangake jaringan skill kasebut sajrone pirang-pirang taun karo pimpinan sing wis kabukten. Iki tegese aku bisa nggawa peran sing dibutuhake kaya sing dibutuhake, ngoptimalake anggaran lan nggawa juara sejatine sing bakal nambah kasempatan sukses.
  • Keahlian sing jembar - Kanthi nggarap industri lan tetep dadi tren industri, aku menehi solusi inovatif kanggo para klien. Yen kita nyoba strategi utawa platform ing sawijining perusahaan lan bisa uga sukses, aku bakal nggawa kabeh klien lan ngetrapake kanthi luwih angel tinimbang yen klien nindakake dhewe.

Infographic iki saka Spiralytic, Cara Nggawe Tim Pemasaran Digital, rinci babagan 13 peran sing dibutuhake supaya tim pemasaran digital modern bisa sukses.

Bakat Pemasaran Digital

Departemen pemasaran saiki ngalami tekanan sing akeh. Asring ana tekanan kanggo ngethok staf, pindhah menyang toolset anyar, lan tansah ngembangake marketing liwat media lan saluran anyar. Pancen angel kanggo tim pemasaran nggawe inovasi kanthi sumber daya sing winates… ora ketompo nindakake kegiatan saben dina. Nalika kita kepengin nyewa sumber daya kanggo tim kita dhewe utawa menehi rekomendasi kanggo klien, kita asring nindakake tes prilaku kanggo mesthekake pas… ora mung katrampilan sing tepat… disewakake ing:

  • Timer Motivasi – Kanthi sethitik wektu kanggo mentor lan nulung ing tim marketing, sampeyan kudu golek Staff sing nyaman karo riset lan nemokake informasi sing perlu online. Ngenteni latihan ora perlu saiki amarga kawruh donya ana ing pucuk driji.
  • Peran-Fleksibel – Umume departemen pemasaran ora duwe loro saben posisi, mula latihan silang lan keluwesan peran penting. Desainer grafis bisa uga kudu mlumpat menyang platform email lan ngrancang email. Spesialis media sosial bisa uga kudu nulis salinan kanggo situs kasebut. Nemokake wong sing ora mung kepenak karo peran flipping nanging ngarepake pancen apik banget.
  • Resiko-Toleransi - Pemasaran mbutuhake tes lan kegagalan kanggo ngenali kesempatan kanggo sukses. Nduwe tim sing ora seneng banget yaiku cara sing apik kanggo alon-alon kemajuan nalika pesaing sampeyan maju. Tim sampeyan kudu ngerti tujuane lan maju kanggo sinau, nyetel, ngoptimalake, lan ngluwihi pangarepan.
  • Kreativitas Logika - Pangertosan data lan proses minangka katrampilan penting saben anggota marketing. Anggota tim marketing kudu bisa nganalisa proses lan asil lan nemokake solusi kreatif kanggo ngatasi alangan.
  • Bakat Teknis - Iki minangka jagad digital lan penting yen sampeyan duwe tim pemasaran sing pinter teknologi, luwe kanggo otomatisasi, lan pengin nggedhekake pengalaman target pasar karo merek sampeyan.

Ing mratelakake panemume pribadi, nandur modal ing testing prilaku kanggo mesthekake anggota tim bisa sukses independen, bebarengan karo tim, lan ing budaya organisasi sampeyan worth bobot ing emas. Yen sampeyan are looking for a partner, Aku bakal nglokro ora kanggo ngluwihi tim kita ing Highbridge.

Peran Departemen Pemasaran Digital:

  1. Digital Marketing Manager, Kampanye Manager, utawa project Manager - kanggo ngawasi proyek lan mesthekake tim lan kampanye sampeyan mlaku kanthi efektif lan nyukupi kabutuhan organisasi.
  2. Direktur Creative or Tukang gambar - kanggo njaga konsistensi visual komunikasi merek liwat saluran digital.
  3. Pangembang utawa Arsitek Solusi - integrasi lan unsur interaktif iku kudu kanggo saben organisasi saiki, supaya duwe tim disiapake kanggo mbangun back-end padhet karo pengalaman panganggo gedhe ing ngarep-mburi iku penting. Yen organisasi sampeyan duwe tim pangembang ing IT, penting yen organisasi kasebut minangka sumber daya sing dienggo bareng sing diganjar amarga kemampuane ngaktifake tim sampeyan.
  4. Analis Pemasaran Digital - penting supaya kabeh tim pemasaran digital duwe cara sing ngrancang pengukuran pengaruhe uga nglaporake kanthi efektif sing bakal mbantu kepemimpinan lan tim ngenali asile.
  5. Strategi Pemasaran Digital - saben inisiatif kudu mbantu ndorong indikator kinerja utama lan target umum organisasi. Ahli strategi cocog karo potongan kasebut lan mesthekake kabeh saluran, media, lan media bisa digunakake kanthi lengkap.
  6. Manajer utawa Spesialis SEO - mesin telusuran terus ngarahake kabeh saluran karo pangguna maksud kanggo riset kaputusan tuku. Platform telusuran organik nyedhiyakake akeh informasi sing bisa digunakake tim pemasaran digital uga saluran mlebu sing sampurna kanggo nyopir. Nduwe wong sing nyetir strategi sing efektif biaya kasebut kudu ditindakake kanggo saben organisasi.
  7. Spesialis Pariwara - nalika telusuran organik mbutuhake momentum lan wewenang kanggo ngarahake ing kaca asil mesin telusuran, pariwara bisa ngisi kesenjangan kanggo ngarahake petunjuk. Nanging, tanpa biaya lan keahlian. Tuku iklan bisa uga dadi kesalahan sing elek lan larang yen ora duwe keahlian.
  8. Spesialis Iklan Tampilan - ana situs liyane sing nduweni pamirsa sing pengin sampeyan tekan, mula pariwara ing situs kasebut kanggo nggawe kesadaran, keterlibatan, lan konversi minangka strategi sing kuat. Nanging, pirang-pirang platform iklan, kemampuan nargetake, jinis iklan, lan variabel pengujian ora kalebu ilmu ilmune. Sampeyan kudu nggawe wong supaya pengaruh iklan pariwara sampeyan kudu ditindakake.
  9. Manajer utawa Spesialis Media Sosial - media sosial tetep dadi sumber kanggo keterlibatan karo calon pembeli uga saluran sing apik kanggo ngembangake panguwasa merek pribadi utawa profesional sampeyan. Duwe riset, ngawasi, lan tuwuh komunitas sampeyan liwat advokasi, dhukungan, lan informasi minangka strategi sing kuat kanggo merek modern.
  10. Pangalaman pengguna or Panganggo Antarmuka Panganggo - Sadurunge pangembang ngarep bisa menehi kode pengalaman, kudu dikembangake lan dites kanthi lengkap kanggo nyuda frustasi lan nambah kepuasan pelanggan. Duwe wong sing ngerti desain antarmuka komputer manungsa minangka investasi sing dibutuhake nalika ngembangake pengalaman kasebut.
  11. Penulis - Whitepaper, nggunakake kasus, artikel, postingan blog, lan malah nganyari media sosial mbutuhake panulis bakat sing bisa nggambarake nada, kepribadian, lan informasi sing nyoba disebar. Duwe panulis kanggo staf bisa dadi mewah kanggo akeh ... nanging penting yen sampeyan pengin investasi ing konten sampeyan duwe pengaruh.
  12. Marketer Email - Wiwit bisa dikirim, dadi subjek, nganti desain konten ... email minangka media komunikasi unik sing mbutuhake bakat lan keahlian kanggo entuk asil. Kothak mlebu saiki wis dikemas, mula pelanggan supaya mbukak lan klik minangka tantangan.
  13. Spesialis Pemasaran Konten utawa Strategis - Apa topik sing digoleki prospek lan pelanggan? Kepiye tampilan perpustakaan konten sing sampeyan produksi? Strategi pemasaran konten mbantu prioritas lan ngenali topik sing bakal direspon… uga njamin sampeyan tetep dadi kepala kompetisi.

Mangkene Infographic Lengkap:

Peranan Tim Pemasaran Digital Infografis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.