Papat Karakteristik Umum Kanggo Perusahaan sing Ngganti Pemasaran Digital

Transformasi Digital Marketing

Bubar aku seneng melu podcast CRMradio karo Paul Peterson saka Tambang emas, ngrembug babagan kepiye perusahaan, loro utawa cilik, nggunakake pemasaran digital. Sampeyan bisa rungokno nang kene:

Priksa manawa langganan lan ngrungokake Radio CRM, dheweke entuk sawetara tamu sing apik lan wawancara informatif! Paul minangka tuan rumah sing apik lan kita nemoni sawetara pitakon, kalebu tren umume sing dakkerteni, tantangan kanggo bisnis SMB, pola pikir sing ngalangi transformasi, lan apa peran CRM ing sukses bisnis.

Papat Karakteristik Umum Perusahaan Ngowahi Pemasaran Digital:

  1. Setel Budget Marketing lan Sales yaiku persentasi saka bathi. Kanthi ngetrapake persen, tim sampeyan insentif kanggo tuwuh lan ora ana kebingungan yen sampeyan bisa nambah sumber daya manungsa utawa teknologi. Umume bisnis duwe anggaran 10% nganti 20%, nanging kita ngrembug manawa perusahaan-perusahaan sing tuwuh kanthi dhuwur wis ningkatake usahane kanthi nggunakake luwih saka setengah anggaran.
  2. Setel a anggaran tes iku persen saka anggaran pemasaran lan penjualan sampeyan. Ana kesempatan sing apik kanggo nyoba. Media anyar asring nyedhiyakake perusahaan kanthi kompetitif nalika wong liya alon-alon nggunakake. Lan, mesthine uga ana investasi ing pluru perak sing ora entek. Nalika sampeyan nemtokake pangarep-arep persentasi saka anggaran sampeyan murni kanggo nyoba, ora ana sing bengok-bengok babagan penghasilan sing ilang - lan perusahaan sampeyan bisa sinau akeh babagan cara ningkatake anggaran taun ngarep.
  3. Tetep disiplin lan ngrekam saben keterlibatan lan konversi. Aku kaget karo akeh bisnis sing ora bisa ngerti apa inisiatif sing nyebabake pelanggan saiki. Iki CRM pancen kunci. Minangka manungsa, kita cacat karo bias dhewe. Kita asring nglampahi akeh wektu kanggo perkara sing nyenengake utawa sing luwih tantangan ... njupuk sumber daya kritis saka strategi sing nggawe bisnis dadi nyata. Aku ngerti - aku uga wis nglakoni!
  4. njelasno kanthi triwulan utawa malah saben wulan kanggo mbantu sampeyan mutusake apa sing "kudu" tindakake tinimbang apa sing sampeyan rasa kepenak ditindakake. Kadhangkala telpon luwih akeh, acara liyane. Kadhangkala media sosial kurang, blogging kurang. Sampeyan ora ngerti nganti sampeyan ngukur lan nyoba!

Matur suwun khusus kanggo tim ing Goldmine kanggo wawancara! Manajer Pemasaran, Stacy Gentile, biyen duwe kantor ing gedung sadurunge pindah lan biyen duwe diskusi babagan kepiye upaya penjualan lan pemasaran ambruk ing perusahaan sing digunakake.

Babagan Goldmine

Goldmine mbantu ngrintis industri CRM luwih saka 26 taun kepungkur lan tingkat keahliane karo CRM mung luwih apik tinimbang keramahan lan kepinginane mbantu sampeyan nggawe keputusan paling apik karo sistem CRM. Dheweke ngerti pentinge kanggo bisnis sampeyan, luwih-luwih yen sampeyan bisnis cilik nganti medium.

Miwiti Goldmine

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.