Nggabungake Pemasaran Digital menyang Sponsor Sampeyan

bebarengan panah

Sponsor pemasaran duwe nilai signifikan ngluwihi visibilitas merek lan lalu lintas situs web. Pemasar sing canggih saiki ngupayakake entuk manfaat saka sponsor, lan salah sawijining cara kanggo nggunakake optimalisasi mesin telusuran. Kanggo nambah sponsor pemasaran karo SEO, sampeyan kudu ngenali macem-macem jinis sponsor sing kasedhiya lan kriteria utama sing dibutuhake kanggo nganalisa nilai SEO.

Media Tradhisional - Print, TV, Radio

Sponsor liwat media tradisional biasane digawe ing panggon iklan utawa dukungan langsung ing program (kayata, "Pesen iki diwenehake dening…"). Sanajan iki bisa dadi cara sing apik kanggo ngarahake pangguna menyang situs web, mung ngemot sethithik nilai SEO.

Nanging sampeyan bisa nggunakake tenaga lalu lintas situs kanggo ndhukung inisiatif SEO sampeyan. Contone, yen sampeyan menehi insentif prospek kanggo ngunjungi situs web liwat sponsor, wenehi pilihan kanggo nuduhake kaca sing kasedhiya liwat cara kayata tombol nuduhake sosial lan email. Saham sosial bisa ngirim "sinyal" bali menyang mesin telusuran lan menehi kesempatan supaya wong bisa nyambung maneh menyang situs web liwat situs liyane kaya blog lan forum.

Advertorial

Advertorial bisa nyedhiyakake nilai SEO sing gedhe nalika wis kabentuk lan ditrapake kanthi bener. Ana pertimbangan penting nalika ngatasi nilai advertorial.

  1. PageRank - Sanajan Google bisa uga ora nyedhiyakake stok kaya biasane ing PageRank, regane durung ilang kabeh. Isih salah sawijining cara paling apik kanggo nemtokake kekuwatan tautan metu ing situs web tartamtu.
  2. Relevansi - Situs web sing ngubungake sampeyan paling apik nalika duwe wewenang lan relevan. Yen bisa, gunakake kekuwatan SEO kanggo ngubungake mitra karo konten sing ana gandhengane karo industri lan produk / layanan.
  3. Link njaba - Iki asring minangka metrik sing ora digatekake, nanging sing penting banget nalika Google nganyari algoritma. Volume akeh link metu saka situs web bisa katon "spammy" menyang mesin telusuran. Yen sampeyan ditawakake iklan lan kaca sing bakal dienggoni konten sampeyan bakal diisi karo Google Adsense utawa link menyang liyane sponsor, bisa uga luwih becik lulus.

Sponsor Media Sosial

Sponsor media sosial bisa nggawa nilai SEO, lan pengaruhe menyang SEO bisa uga saya tambah amarga jaringan sosial terus berkembang. Yen sampeyan ditawakake Tweet utawa Facebook sing disponsori minangka bagean saka kemitraan, sampeyan kudu nimbang nilai ing metrik akal sehat.

Apa perusahaan iki duwe akeh pengikut Twitter utawa penggemar Facebook? Apa luwih penting, apa dheweke duwe tingkat keterlibatan sing dhuwur ing antarane anggota komunitase? Yen sampeyan mutusake ngupayakake sponsor sing kalebu media sosial, coba tulisake kiriman Tweet utawa Facebook kanthi SEO.

Kalebu jeneng produk utawa layanan sing fokus, uga link bali menyang situs web sampeyan. Popularitas minangka salah sawijining sinyal sing paling penting sing dikirim menyang mesin telusuran saka jaringan sosial. Priksa manawa tim media sosial sampeyan lagi tweeting utawa nuduhake kiriman kanggo narik keterlibatan sing paling dhuwur.

Elinga manawa mesin telusuran bakal maca sinyal sosial lan ngubungake popularitas situs web sampeyan kanthi umum, nanging regane bakal surut yen sampeyan ora terus ngirim sinyal kasebut. Coba ngamanake sponsor sing promosi merek sampeyan liwat media sosial kanthi konsisten.

Sponsor Video

Sponsor video biasane digawe kanthi pre-roll utawa penempatan iklan jejer ing situs sosial adhedhasar video. Penempatan iklan kayata bisa ngirim lalu lintas menyang situs web sampeyan, nanging ora ana regane SEO saliyane- kajaba yen kesempatan sponsor video ana ing situs sing akeh lalu lintas populer kaya Youtube.

Kanggo miwiti, priksa karo mitra potensial kanggo ndeleng manawa bakal menehi link permanen kanggo sampeyan sajrone deskripsi video. Yen bisa, tautan iki kudu diubengi karo katrangan kaca sing disambungake (kalebu 1 utawa 2 tembung kunci target) uga link karo teks jangkar sing kaya tembung kunci.

Penting, negesake manawa tautan saka situs media sosial kayata Youtube dianggep "ora ngetutake," nanging, akeh kita ing lapangan SEO percaya manawa tautan sing ora ngetutake saka sosial dadi luwih penting, lan kaya media sosial sing kasebut ing ndhuwur conto sponsor, bakal terus tuwuh ing mbesuk.

Direktori / Dhaptar Sponsor

Akeh paket sponsor bakal kalebu dhaptar ing bagean "Sponsor" ing situs web mitra. Kaca dhaptar iki bisa uga padha karo direktori, sing saiki isih duwe kesempatan SEO sing apik. Ana sawetara pertimbangan kritis kanggo kaca kayata;

  • PageRank - Kaya sing kasebut ing bagean advertorial, priksa PageRank situs web sing bakal ditampilake sampeyan ing bagean sponsor khusus - luwih dhuwur, luwih apik.
  • Katrangan lan Tautan - Coba priksa manawa sampeyan ora mung tampil ing kaca sponsor, nanging uga duwe katrangan lan link teks bali menyang situs web sampeyan. Logo biasane minangka cara sing gampang kanggo nyiyapake kaca kasebut. Link saka logo bakal nggawa sawetara regane, nanging sampeyan pancen pengin golek link teks lan yen bisa, tulis katrangan khusus babagan bisnis, produk, lsp. (Kanthi fokus tembung kunci).

Kesimpulane, sponsor bisa nggawa nilai SEO sing signifikan yen ditaksir lan dileksanakake kanthi bener. Saben kesempatan sponsor unik, lan saben rekomendasi implementasine kudu dadi adat.

2 Komentar

  1. 1

    Kita duwe asil luar biasa karo para sponsor ing Blog Teknologi Pemasaran lan terus menehi perhatian marang para sponsor. Minangka apresiasi, kita mesthi promosi perusahaan lan layanane - nalika nyritakake hubungane mesthi wae. Aku mikir sponsor minangka strategi fantastis sing kudu dimanfaatake luwih akeh perusahaan. Pendanaan sponsor sing dipikolehi ing blog Teknologi Pemasaran terus ngidini kita nandur modal kanggo promosi situs kasebut lan entuk lalu lintas tambahan - sing sabanjure, luwih narik kawigaten para sponsor. Pos sing apik, Thomas!

  2. 2

    Iklan radio lan tv saiki isih aktif? Ya, sponsor pancen apik, nanging uga kudu dianalisis, utamane nalika sampeyan nyedhiyakake dhuwit langsung saka kanthong minangka investasi. Sampeyan butuh wektu kanggo mutusake apa poin tartamtu sing bakal disponsori kanggo entuk bathi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.