Cara Nggawe Nilai saka Pemasaran Digital

marketing digital regane

Mung minggu iki, aku diwawancarai babagan karya optimisasi sing kita lakoni lan salah sawijining masalah sing ditemokake minangka prospek utama kanggo upaya prospek lan pemasaran para klien yaiku pengin supaya ora nggawe situs kanggo prospek lan klien - dibangun kanggo awake dhewe. Aja salah nang aku, mesthine perusahaan sampeyan pengin nresnani situs sampeyan lan malah nggunakake minangka sumber… nanging hierarki, platform, lan konten kudu dirancang lan dioptimalake kanggo akuisisi lan retensi pelanggan. Infographic iki saka Enenel Corong - perusahaan sing nyedhiyakake optimalisasi konversi, tes A / B lan Analytics layanan konsultasi

Saben bisnis online nandur modal ing sawetara cara ing pamasaran digital lan nggoleki data Google Trends nuduhake manawa luwih akeh para pemasar lan organisasi nyoba nemokake cara paling apik kanggo nyadari investasi kasebut. Ing FunnelEnvy infographic iki nggabungake sawetara kegiyatan, statistik lan tren sing relevan Akuisisi Pelanggan lan Optimisasi Pelanggan, rong set kegiatan sing kudu diimbangi para pemasar supaya bisa ngasilake regane.

Nilai Pemasaran Digital

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.