Tren & Prediksi Pemasaran Digital kanggo taun 2014

tren pemasaran 2014

Aku ngerti ana sawetara pengulangan ing kene sawetara kiriman Aku wis nuduhake babagan sing dakkarepake para pemasar kudu fokus ing taun iki ... nanging infographic iki jumlah lan apik banget yen ora bisa dituduhake!

Taun 2014 - pemasaran digital wis tekan level anyar lan terus dilakoni. Nanging, sawetara pemasar isih kepingin weruh - "Faktor apa sing bakal pengaruhe kanggo upaya pemasaran taun iki lan nganti sepira? Apa ana kejutan sing nunggu? ” Saka infographic Position2 Tren & Prediksi Pemasaran Digital kanggo taun 2014.

Ponsel, Pemasaran Konten, Pemasaran Email, Otomatisasi Pemasaran lan Media Sosial kudu dadi dhaptar utama kabeh strategi kanggo fokus!

Infographic_Trend_Prediksi_010314

9 Komentar

  1. 1

    Ora diraguhi, blog sampeyan minangka sumber infografis sing luar biasa. Uga, saben artikel ing blog sampeyan ditulis kanthi profesional lan apik.
    Matur nuwun kanggo nuduhake infografis sing migunani!

  2. 2
  3. 3

    Taun anyar, kemungkinan gedhe banget lan lanskap online sing saya angel saben dina. Industri kasebut terus saya ganti, nanging sing nggawe dheweke dadi nyenengake.

  4. 4

    Ya, Kasunyatane yaiku Saben taun, aku nyoba milih pikirane babagan apa sing bakal dakresep
    lan penting ing bisnis agenda lan e-commerce sajrone taun
    ndhisiki

  5. 5

    Posisi informatif tenan. Iki pancen kirim apik. Sampeyan wis nambahake akeh informasi ing blog. Matur nuwun kanggo nuduhake informasi terkenal iki. Pancen migunani lan migunani.

  6. 6
  7. 7

    Douglas Infographic sing Apik lan migunani! Saiki aku ngerti manawa meh para pembuat keputusan ing bisnis global luwih seneng nggunakake media sosial kanggo kabeh pakaryan. Matur nuwun kanggo nuduhake!

  8. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.