Lanskap Pemasaran Digital

Lanskap Pariwara Digital

2019 wis cedhak lan evolusi terus-terusan ing lanskap pariwara terus ngowahi cara nindakake pariwara digital. Kita wis nonton sawetara tren digital anyar, nanging miturut statistik, kurang saka 20% bisnis ngetrapake tren anyar ing strategi pariwara digital ing taun 2018. Faktor iki nyebabake kontroversi: kita ndeleng tren anyar sing ngarepake gelombang taun mbesuk, nanging biasane tetep ing jalur lawas.

2019 bisa dadi taun kanggo nggawe kebiasaan pariwara digital anyar. Apa sing digunakake ing digital taun kepungkur bisa uga ora sukses ing taun iki. Kanggo sing pengin entuk ikhtisar tren lengkap, tim Pasar Epom melu owah-owahan pariwara digital lan entuk ikhtisar lengkap babagan tren sing bakal kita sekseni ing taun 2019.

Lanskap Pemasaran Digital

Pengambilan Kunci kanggo Pengiklan:

  1. Yen sampeyan isih durung ngalihake anggaran pemasaran menyang tuku media program, 2019 minangka kasempatan pungkasan kanggo nindakake.
  2. Wong sing ora tuku lalu lintas kanthi terprogram bakal kelangan dhuwit nalika mbayar tayangan lan konversi.
  3. Pasar digital maju kanthi transparansi lan optimalisasi kanthi lengkap (mung deleng kepiye transformasi DSP sajrone taun kepungkur).
  4. Iklan Video wis mandheg dadi format iklan premium - dina iki format iklan sing kudu digunakake kanggo ndorong keterlibatan maksimal lan ngirim pesen menyang pamirsa sing luwih akeh.
  5. Ponsel entuk pie digital sing luwih gedhe, mula layar seluler bakal tetep dadi cara sing paling efisien kanggo nggayuh target pamirsa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.