14 Metrik kanggo Fokus karo Kampanye Pemasaran Digital

metrik pemasaran digital

Nalika pisanan mriksa review infographic iki, aku rada ora precaya manawa ana akeh metrik sing ilang ... nanging penulis jelas yen fokus ing kampanye pemasaran digital lan dudu strategi umum. Ana metrik liyane sing kita umumake, kayata jumlah tembung kunci rangking lan pangkat rata-rata, saham sosial lan nuduhake swara ... nanging kampanye biasane duwe wiwitan lan mandheg nganti ora kabeh metrik ditrapake ing kampanye sing ditemtokake.

iki infographic saka Digital Marketing Philippines dhaptar metu ing metrik utama kanggo fokus nalika nyemak a kampanye pemasaran digital.

Lalu lintas situs sakabèhé, sumber lalu lintas, lalu lintas seluler, rasio klik-tayang (RKT), biaya per klik (CPC), metrik konversi, tingkat konversi (CVR), biaya per timah (CPL), tingkat bouncing, rata-rata tampilan kaca saben kunjungan, biaya rata-rata tampilan saben kaca, rata-rata wektu ing situs, tingkat pengunjung sing bali, investasi bali (ROI), lan biaya akuisisi pelanggan (CAC) kabeh didhaptar minangka sing paling penting.

Kampanye 14-Penting-Penting-kanggo-Fokus-ing-Digital-Pemasaran-Kampanye

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.