Kepiye Jupuk Digital Timah

nyekel digital

Panangkapan timbal wis suwe. Minangka kasunyatan, kepiye pirang-pirang bisnis sing bisa entuk GET bisnis. Konsumen ngunjungi situs web sampeyan, dheweke ngisi formulir sing golek informasi, sampeyan nglumpukake informasi kasebut banjur sampeyan nelpon. Sederhana, bener? Ehh ... ora kaya sing sampeyan kira.

Konsep kasebut, dhewe gampang banget. Miturut teori, mesthine kudu gampang nangkep akeh petunjuk. Sayange, ora. Sanajan bisa uga wis gampang dasawarsa kepungkur, konsumen dadi luwih kuwatir yen bakal ngeculake informasi kasebut. Asumsi yaiku dheweke (konsumen) bakal ngetik informasi menyang sawijining formulir (kanthi tujuan entuk informasi) lan dheweke bakal dibom karo telpon, email, teks, surat langsung lan liya-liyane. Sanajan iki dudu masalah kanggo kabeh bisnis, sawetara duwe lan bakal ngrebut prospek karo tawaran kasebut - lan banget ngganggu.

Yen wis dikandhani, konsumen saya sithik lan sithik ngisi formulir timbal statis.

Saiki, nalika aku ngandhani formulir timbal statis, tegese formulir cendhak sing udakara 4-5 spasi kanggo informasi kontak (jeneng, nomer telpon, email, alamat, lsp) lan bisa uga bagean komentar kanggo takon kanthi cepet utawa menehi tanggapan Formulir kasebut biasane ora mbutuhake ton ruang ing sawijining kaca (saengga ora bisa ngegungake), nanging uga ora menehi rega nyata kanggo konsumen.

Umume, konsumen ngisi informasi supaya bisa entuk informasi tambahan (saka bisnis) mengko. Sanajan ora ana sing salah karo skenario iki, informasi tambahan sing dijaluk konsumen pungkasane dadi lapangan penjualan. Sanajan konsumen nampa informasi sing dijaluk, mula dheweke durung pengin bisa adol - luwih-luwih yen isih ana ing tahap riset.

Wujud gen timbal statis isih ana, nanging bakal cepet mati kanggo nggawe metode generasi timbal digital sing luwih maju. Formulir generasi utama (utawa platform) dadi luwih ramping lan luwih maju kanggo nampung kekarepan lan kabutuhan konsumen - menehi konsumen alesan menehi informasi marang bisnis kasebut. Mangkene carane pangembangan timbal digital berkembang:

Kepiye Jupuk Digital Timah

Formulir Gen Utama dadi "Interaktif" lan "Keterlibatan"

Formulir timbal statis yaiku: padha Statis. Dheweke ora nyenengake; lan terus terang, dheweke rada mboseni. Yen katon mboseni (utawa luwih elek, ora katon sah), kemungkinan konsumen kanggo ngisi informasi bakal langsing. Ora mung konsumen pengin mikir yen ana kedadeyan sing nyenengake utawa nyenengake (lan yen kabeh padhang lan mengkilap, bisa uga), dheweke pengin nggawe informasi manawa ora didol menyang pihak kaping 3 utawa digunakake kanthi ilegal. Dheweke pengin ngerti informasi sing arep dikandhani karo sing dikatutake.

Salah sawijining prekara sing paling gedhe yaiku nggawe luwih ramping, luwih interaktif lan luwih narik kawigaten.

Tinimbang formulir sing njaluk informasi kontak sing sederhana, luwih akeh pitakon - lan kanggo nyegah bosen, pitakon kasebut ditampilake kanthi cara sing unik.

Akeh bisnis wiwit nggunakake menu drop-down, macem-macem pilihan, lan uga ngisi teks nyata kanggo mesthekake konsumen terus nggatekake. Kajaba iku, formulir timbal dadi bisa disesuaikan, lan bisnis saiki bisa takon pitakon sing bakal narik kawigaten para konsumen. Ora ngrasakake aplikasi, format sing anyar iki ngrasa kaya ngisi profil - sing bisa dikirim menyang salesperson sing bakal nulungi dheweke tinimbang arep adol.

Konsumen Ditampa Nilai sing NYATA

Yen sampeyan bali suwene limang taun, sampeyan bakal luwih eling yen ngisi formulir minangka sawetara cara kanggo njaluk informasi luwih lengkap. Sampeyan wis ngubungi informasi kontak, bisa uga sawetara informasi pilihan, sampeyan entuk ngirim lan ngenteni ana wong sing ngubungi sampeyan. Kadhangkala sampeyan bakal ndhaptar newsletter saben wulan utawa sing padha - nanging sejatine ora penting.

Maju limang taun iki, lan saiki kita bakal nemokake, saliyane karo bentuk statis sing ilang, ngisi formulir timbal wis dadi pertukaran. Ora entuk wangsulan kaya “Matur nuwun wis ngirim formulir. Ana wong sing bakal nggayuh sawetara wektu, ”konsumen langsung ditawani penawaran produk / layanan, diskon, lan ing pirang-pirang kasus pungkasan, asil pambiji!

Salah sawijining perkara sing luwih anyar sing diarep-arep pengunjung situs web yaiku njupuk kuis lan ngisi pambiji.

Conto sing apik yaiku "Jenis mobil apa sing cocog kanggo sampeyan?" pambiji Iki minangka jinis pambiji sing bisa kita gunakake kanggo klien otomotif kanggo tujuan ngasilake sales sales anyar. Ing penilaian iki, konsumen njawab sawetara pitakon babagan preferensi tuku / nyopir. Sawise ngirim wangsulan, asile langsung digawe. Kanggo nindakake iki, mesthine kudu menehi informasi kontak. Yen konsumen cukup penasaran (lan kita ngarepake), mula bakal dikirimake ing email, lan bakal entuk asil.

Tinimbang menehi lan njupuk jinis skenario, formulir timbal dadi luwih interaktif; nyebabake pertukaran sing padha antarane konsumen lan bisnis.

Yen konsumen ngisi "Mobil apa sing cocog kanggo sampeyan?" pambiji lan ujar manawa duwe kulawarga akeh, bisa uga entuk voucher kanggo nyoba drive minivan tartamtu. Utawa, luwih becik, bisa uga entuk tawaran cepet $ 500 saka kendaraan kulawarga. Nalika nyedhiyakake regane kanggo konsumen, kemungkinan praktis ora ana enteke.

Kanthi teknologi kanthi cepet nambah, akeh panyedhiya formulir timbal kanthi otomatis bisa njupuk informasi manawa konsumen mlebu menyang formulir utama lan ngowahi dadi tawaran sing cocog banget karo konsumen. Formulir timbal wis ora ana maneh kaya mbiyen. Dheweke wis berkembang dadi sing luwih gedhe tinimbang mbayangake para pemasar. Amarga teknologi panangkepan timbal terus nambah lan berkembang, merek uga kudu berkembang proses nyekel timbal uga!