7 Tips kanggo Pemasaran Kupon Digital sing Efektif

kupon digital

Kanca apik yaiku Adam Cilik duwe platform pemasaran teks seluler sing ndeleng tarif tebusan sing luar biasa ing tawaran teks SMS. Siji teknik sing diceritakake marang aku babagan klien sing nawakake nggawa kanca nawakake ing ngendi sampeyan nampa guncang gratis nalika nggawa kanca menyang perusahaan kasebut. Dheweke bakal ngirim teks setengah jam sadurunge mangan awan lan bakal ana garis sing metu. Konsep sing apik banget amarga sampeyan ora mung target wong sing entuk diskon, nanging sampeyan bakal entuk pelanggan anyar sing nyoba panganan!

Colourfast, printer kertu terkemuka ing Kanada, wis nggawe infographic sing diarani Kupon Digital nyopir Penjualan Seluler lan Omni-Channel sing mlaku liwat panggunaan lan statistik sing ana gandhengane karo strategi pemasaran kupon digital. Infographic nyedhiyakake iki 7 Tips kanggo Pemasaran Kupon Digital sing Efektif:

  1. Nggabungake karo Email - Priksa manawa kupon digital integral karo email pelanggan. Nangkep alamat email nyedhiyakake sampeyan kesempatan kanggo nganyari babagan spesial lan diskon uga!
  2. Kalebu Bandhing Visual - Kalebu logo utawa foto produk kanthi warna sing kandel, warna lan font sing bakal narik minat konsumen.
  3. Konsumen Target - Kanthi nargetake geo, bisnis bisa njupuk kauntungan saka lokasi konsumen kanggo ngirim kupon nalika wis cedhak!
  4. Mitra karo Distributor - Layanan kupon duwe kesempatan distribusi gedhe kanggo nambah jangkauan sampeyan.
  5. Gunakake Pesen Teks - Gawe program kanggo pelanggan sing nggawe dheweke rumangsa minangka bagean saka klub khusus lan menehi penawaran unik.
  6. Nyengkuyung Nuduhake - Gabung tombol media sosial kanggo ngidini enggo bareng siji-klik ing platform media sosial.
  7. Ngukur Asil - Nalika saben promosi tekan tanggal kadaluwarsa, deleng apa sing bisa digunakake lan apa sing ora bisa lan optimalisasi kampanye sabanjure.

Tips Pemasaran Kupon Digital

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.