Produksi Konten Digital: Apa Produk Akhir?

produksi konten digital

Kepiye sampeyan nemtokake ing produk pungkasan produksi konten sampeyan? Aku wis berjuang karo pemahaman pemasar babagan produksi konten digital. Mangkene sawetara perkara sing terus dakrungokake:

  • Kita pengin ngasilake paling ora siji postingan blog saben dina.
  • Kita pengin nambah volume telusuran organik tahunan nganti 15%.
  • Kita pengin nambah prospek saben wulan nganti 20%.
  • Kita pengin nggawe dobel online ing taun iki.

Tanggepan kasebut rada mumetake amarga saben metrik yaiku obah metrik Saben metrik ing ndhuwur duwe volume, dawane wektu sing ana gandhengane, lan katergantungan sing ora bisa dikendhaleni kanggo variabel ing njaba kontrol pemasar.

Kirim blog saben dina padha karo produk pungkasan, yaiku produktivitas. Nambah volume telusuran gumantung karo kompetisi lan panggunaan mesin lan algoritma. Paningkatan sing luwih dhuwur gumantung karo optimalisasi konversi, tawaran, kompetisi lan faktor liyane - utamane prospek. Lan pamirsa ing media sosial minangka indikasi panguwasa lan kemampuan sampeyan kanggo promosi konten, nanging maneh - umume gumantung karo variabel liyane.

Aku ora ujar manawa metrik kasebut ora penting. Kita ngawasi kabeh. Nanging sing bakal dakkandhakake yaiku aku yakin manawa para pemasar konten ilang produk pungkasan sing BESAR, BESAR, GIANT, OBVIOUS… lan nggawe perpustakaan dokumen lengkap babagan konten.

Apa limang postingan blog saben minggu bisa digunakake? Ora gumantung karo frekuensi; gumantung karo kesenjangan konten sing wis diterbitake lan konten sing digoleki para pamirsa.

Apa Lanskap Konten Sampeyan?

  1. Nalika ndeleng target pamirsa, apa topik - khusus kanggo industri sampeyan - sing bisa nggawe wewenang lan nulis konten sing bakal mbantu sukses ing karir lan bisnis? Strategi pemasaran situs lan konten sampeyan ora rampung nalika nulis babagan produk lan layanan… iku minimal minimal. Dadi sumber daya sing penting kanggo para pamiarsa lan nambah kapercayan lan panguwasa supaya bisa sukses
  2. Apa sampeyan ngrampungake audit situs sampeyan kanggo ngenali pirang-pirang conto konten sing bisa nyuda lan ngoptimalake, lan ngenali kesenjangan ing konten sing durung ditulis babagan kabutuhan?
  3. Apa sampeyan ngetrapake cara kanggo ngukur pengaruh konten ing konversi supaya sampeyan bisa prioritas nambah konten lan riset saiki lan ngembangake konten sing isih ana?

Aku ora yakin kepiye sampeyan bisa ngukur sukses strategi pemasaran konten tanpa nganalisa lanskap sing pengin sampeyan prentah. Ora mbiyantu ngerti jumlah kiriman saben minggu kanggo nulis kajaba sampeyan ora ngerteni pirang-pirang kiriman sing kudu ditrapake. Mungkin sampeyan kudu nulis kaping telu saben postingan saben minggu kanggo menehi pangembangan sing dikarepake ing industri sampeyan.

Kepiye rencana sampeyan tanpa nemtokake produk pungkasan?

Analogi bakal nggawe lini perakitan produksi sing mompa ban sedina muput lan ngarep-arep ngrampungake mobil. Sawetara pitakon ing ndhuwur yaiku babagan menang balapan ... nanging sampeyan ora duwe bagean sing cukup kanggo entuk mesin sing mlaku!

Aja mikir aku nyoba nyederhanakake iki. Iki minangka proses sing rumit banget sing butuh akeh riset kanggo ngenali strategi taksonomi, optimalisasi lan prioritas sing dibutuhake produk sithik minimal. Ora mokal, nanging angel. Nanging, yen sampeyan ngerti orane katrangan saka produk pungkasan, sampeyan bisa miwiti tumindak sing luwih disengaja lan nggawe asil pangarepan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.